9 τρόποι για να δροσίσετε το τρέιλερ του φαγητού σας: Συμβουλές ειδικών

Το να διατηρείτε τα τρέιλερ φαγητού δροσερά δεν φαίνεται εύκολη υπόθεση όσον αφορά τη ζέστη και τη φωτιά. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το τρέιλερ σας σε λειτουργία για ώρες. Και οι υπάλληλοί σας είναι υγιείς μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα.

Ο καλύτερος τρόπος για να δροσίσετε το τρέιλερ φαγητού σας είναι να προγραμματίσετε εκ των προτέρων. Αποφασίστε πού θα παρκάρετε το τρέιλερ σας, ποιες ώρες ανοίγει και τι φαγητό θα σερβίρετε. Εάν σχεδιάζετε δείγματα τροφίμων Προσθέστε τροποποιήσεις όπως ανεμιστήρες εξάτμισης, παράθυρα και συσκευές χαμηλής θερμοκρασίας για να μειώσετε τους πονοκεφάλους του καλοκαιριού.

Εάν το δείγμα τροφής σας έχει ήδη αυτές τις ιδιότητες Παρακάτω παρατίθενται ορισμένες πρόσθετες προτάσεις που ίσως δεν έχετε σκεφτεί. Διαβάστε περισσότερες ιδέες για να διατηρείτε τα δείγματα φαγητού σας κρύα.

Πώς να ψύξετε τα δείγματά σας: 9 εύκολα βήματα

σταματήστε στη σκιά

Η στάθμευση του τρέιλερ φαγητού σας στη σωστή τοποθεσία μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά για την επιχείρησή σας και μπορεί να σας βοηθήσει με την άνεση.

Όταν παρκάρετε το φορτηγό ή το τρέιλερ σας στον ήλιο ακτινοβολία Οι ακτίνες του ήλιου θερμαίνουν την οροφή.Επίσης, ο δρόμος κάτω από το τρέιλερ φαγητού σας περνάει από την ίδια διαδικασία πριν παρκάρετε το αυτοκίνητό σας εκεί. Όταν παρκάρεις στον ήλιο Η ζέστη θα έρθει από πάνω και κάτω.

Η πιο εύκολη λύση είναι να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στη σκιά. Αν και η θερμοκρασία του αέρα είναι ίδια στη σκιά. Αλλά οι δρόμοι σας και τα φορτηγά τροφίμων είναι λιγότερο εκτεθειμένα στις ακτίνες του ήλιου. Παραλία Σακραμέντο Σε μια σύντομη δοκιμή του 2018, το έδαφος με σκιά δέντρων ήταν 89°F (32°C) σε σύγκριση με το έδαφος σε άμεσο ηλιακό φως (116°F/47°C) πιο μακριά. Κάντε μερικά βήματα

Η εύρεση ενός σκιερού σημείου για να παρκάρετε το τρέιλερ φαγητού σας πριν ξεκινήσετε την επιχείρησή σας για την ημέρα, μπορεί να σας προσφέρει μια σειρά από μακροπρόθεσμα οφέλη.

Σβήστε το πριν ζεσταθεί πολύ.

Αυτή μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για όλους. Επειδή περιορίζει τον όγκο των επιχειρήσεων που μπορείτε να κάνετε σε μια μέρα. ζεστή ώρα Ημερήσια ώρα μεταξύ 15:00 και 18:00 για την υγεία όσων χρησιμοποιούν το τρέιλερ φαγητού σας. Το φαγητό πρέπει να διακόπτεται αυτές τις ώρες της ημέρας.

Αυτό εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια της πιο ζεστής εποχής του χρόνου, καθώς δεν υπάρχει ζέστη όλο το χρόνο. Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας Από τα μέσα Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου είναι η πιο ζεστή εποχή του χρόνου για τους περισσότερους ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το να τηρείτε το σωστό ωράριο λειτουργίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα απαιτήσει από τους πελάτες σας να κάνουν κάποιες προσαρμογές. Αλλά οι τακτικοί πελάτες θα σας βρουν όποια μέρα και αν σερβίρετε.

Πώς να ψύξετε τα δείγματά σας: 9 εύκολα βήματα

Κλειστό για πολύ ζεστές μέρες

Μερικές μέρες κάνει πολύ ζέστη για να σταθείς έξω. Μπορεί να συμβεί η λειτουργία ενός φορτηγού τροφίμων σε ημέρες με θερμοκρασίες πάνω από 100°F (38°C). θερμική εξάντληση και σωματική επίθεση στους υπαλλήλους σας

Ο στόχος της υπηρεσίας φαγητού σας είναι να κερδίσετε χρήματα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε ενοίκιο για ένα κτίριο από τούβλα και κονίαμα. Επομένως, το κλείσιμο του καταστήματος για μια μέρα ή αρκετές ημέρες δεν φαίνεται καλό για επαγγελματικούς λόγους. Αλλά στέλνοντας υπαλλήλους στο νοσοκομείο για μη ασφαλείς λόγους κατάσταση λειτουργίας χειρότερος

Εξετάστε το ενδεχόμενο να κλείσετε τις ημέρες που οι θερμοκρασίες του αέρα υπερβαίνουν τους 100°F (38°C) εάν ζείτε σε περιοχή που αντιμετωπίζει τακτικά κύματα ρεκόρ καύσωνα. Αντίθετα, κάντε ένα σχέδιο για να κλείσετε τους καλοκαιρινούς εισοδηματικούς σας στόχους. Για να αντισταθμίσει τις απώλειες τις ζεστές μέρες Διοργανώστε περισσότερες εκδηλώσεις το βράδυ ή ανοίξτε αργότερα τις πιο δροσερές μέρες.

το δείπνο είναι έτοιμο

Ο σχεδιασμός ενός μενού που απαιτεί λιγότερη θερμότητα μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα τις ζεστές μέρες και να βοηθήσει τους πελάτες σας να ηρεμήσουν.

Το να έχετε δείπνο προς πώληση στο τρέιλερ φαγητού σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά εάν δεν μπορείτε να το χρονομετρήσετε ή να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας κάτω από ένα δέντρο. δεν ανάβει το φούρνο φριτέζα λαδιού Ή ένας φούρνος μικροκυμάτων σε ένα τρέιλερ τροφίμων θα μειώσει τη θερμότητα μέσα στο ρυμουλκούμενο. Σας κρατά ανοιχτό περισσότερο και εξυπηρετεί περισσότερους ανθρώπους.

Αν προβλέπεται ότι ο καιρός είναι πολύ ζεστός Η αλλαγή του μενού σας θα είναι μια καλή αλλαγή για τους πελάτες σας. Και κρατήστε το φορτηγό τροφίμων σας δροσερό. Τα επιτυχημένα φορτηγά και ρυμουλκούμενα τροφίμων χρησιμοποιούν ήδη αυτήν τη μέθοδο.

https://www.youtube.com/watch?v=fWsrKveGr2Q

μπάρμπεκιου αντί

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το μπάρμπεκιου αντί για το φούρνο είναι το μπάρμπεκιου έξω! Εάν δεν έχετε ήδη τρέιλερ για φαγητό. μπορεί να είναι μια πρόσθετη επένδυση Αλλά ορισμένες επιλογές μπορούν να ρυμουλκηθούν με αυτόν τον τρόπο. Big John’s Extendable Grill με κάρβουνα.

Εάν διαθέτετε ρυμουλκούμενο φαγητού και δεν είναι νόμιμο να χρησιμοποιήσετε ψησταριά μπάρμπεκιου στην ιδιοκτησία σας. για χρήση εκεί Μην ξεχάσετε να αλλάξετε το μενού σας για να επιτρέψετε το μπάρμπεκιου μαγειρεμένο στο φούρνο.

Κάντε ένα διάλειμμα από το καυτό τρέιλερ και σερβίρετε νόστιμο μπάρμπεκιου σε μια ζεστή μέρα.

Πώς να ψύξετε τα δείγματά σας: 9 εύκολα βήματα

Χρησιμοποιήστε όσο το δυνατόν λιγότερο εξοπλισμό

Η ίδια αρχή ισχύει και για την προηγούμενη εγγραφή. Βρείτε τρόπους να μην χρησιμοποιείτε την κουζίνα σας. Το να έχετε ένα τρέιλερ τροφίμων και να μην χρησιμοποιείτε τις προμήθειες σας φαίνεται αδιανόητο. Ωστόσο, είναι μόνο λίγες εβδομάδες στη μέση του καλοκαιριού, όχι ολόκληρο το χρόνο.

Περιορίστε τον χρόνο που χρησιμοποιείτε τη σόμπα. Χρησιμοποιήστε το φούρνο για να ετοιμάσετε γεύματα αργότερα μέσα στην ημέρα. Και ο φούρνος μπορεί να απενεργοποιηθεί όταν ο καιρός είναι πιο ζεστός. Mobile-Cuisine.com Συνιστάται επίσης να απενεργοποιείτε τις περιττές ηλεκτρονικές συσκευές στην κουζίνα σας με:

  • ηλεκτρική ενέργεια
  • τηλεόραση
  • ραδιόφωνο
  • ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
  • Ψυγείο (αν είναι δυνατόν)

Όλα τα ηλεκτρονικά παράγουν θερμότητα. και μπορεί να αυξήσει τη θερμοκρασία του τρέιλερ σας.

Βάλτε τη γεννήτρια εκεί.

Εάν το φορτηγό ή το τρέιλερ σας χρειάζεται γεννήτρια για να λειτουργήσει. Παρκάρετε το αυτοκίνητο όσο πιο μακριά γίνεται. Η εξάτμιση της γεννήτριας μπορεί να είναι τόσο ζεστή όσο με τις εκπομπές καυσαερίων από το αυτοκίνητό σας. Όσο πιο κοντά στο τρέιλερ Όσο πιο πιθανό είναι να ζεσταθεί το τρέιλερ.

Εάν μπορείτε να επιβιώσετε μια μέρα χωρίς γεννήτρια, συνεχίστε το. Αυτό σας γλιτώνει από το άγχος της μετακίνησης και της ψύξης του τρέιλερ φαγητού σας.

εγκαταστήστε ανεμιστήρα εξάτμισης

Η επένδυση σε έναν ανεμιστήρα εξάτμισης καλής ποιότητας μπορεί να βοηθήσει πολύ. Χρησιμοποιούν ενέργεια για να εργαστούν. Αλλά το σύστημα ανεμιστήρα εξάτμισης μπορεί να απελευθερώσει τον ζεστό αέρα που παράγεται κατά το μαγείρεμα Αεριζόμενη κουκούλα εξάτμισης φορτηγού τροφίμων Ειδικά σχεδιασμένο για φορτηγά τροφίμων και ρυμουλκούμενα. Και μπορεί να σας βοηθήσει τις ζεστές μέρες.

Φορτηγό τροφίμων Κινητό ρυμουλκούμενο κουζίνας με χαμηλή κουκούλα  Περιλαμβάνει φίλτρο κουκούλας από ανοξείδωτο χάλυβα, κύπελλο γράσου, υλικό στερέωσης.  και ένας εργοστασιακά τοποθετημένος σωλήνας εξάτμισης (μήκους 4' h...

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

Channel 9 News Το WSYR Syracuse παίρνει συνέντευξη από έναν ιδιοκτήτη φορτηγού τροφίμων που επωφελείται από έναν ποιοτικό ανεμιστήρα εξάτμισης:

Κρατήστε τα παράθυρα και τις πόρτες ανοιχτά.

Το τρέιλερ φαγητού σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον μία πόρτα. Αλλά ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν δύο παράθυρα για να σερβίρετε φαγητό έξω. Όταν ανοίξουν όλα τα παράθυρα και οι πόρτες Το τρέιλερ ψύχεται δημιουργώντας μια μεταφορά που επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί. περάστε τον άνεμο.

Η χρήση προσωπικού ανεμιστήρα θα σας επιτρέψει να κρυώσετε και να κυκλοφορήσετε τον αέρα στο δείγμα τροφής. να είναι μικρή ώστε η ισχύς εξόδου να είναι μικρή

Τέλος, εξετάστε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσετε έναν αεραγωγό οροφής στο τρέιλερ σας για να μπαίνει ζεστός, ζεστός αέρας. περισσότεροΕπομένως, οι αεραγωγοί οροφής επιτρέπουν τη διαφυγή ζεστού αέρα και την είσοδο κρύου αέρα από τα παράθυρα και τις πόρτες.

Πώς να ψύξετε τα δείγματά σας: 9 εύκολα βήματα

συμπέρασμα

Το να διατηρείτε τα δείγματα των τροφίμων κρύα δεν είναι εύκολο. Και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να είναι τέλεια η εγκατάστασή σας. Απλές προσαρμογές στις ώρες λειτουργίας, τα μενού, τον εξοπλισμό και τον εξαερισμό. θα συνεχίσει την επιχείρησή σας όλο το καλοκαίρι.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *