Φορολογούνται τα φιλοδωρήματα; –

Πολλοί σερβιτόροι και σερβιτόρες κερδίζουν πολλά χρήματα από φιλοδωρήματα. Φορολογούνται όμως αυτές οι συμβουλές;

Το να κάνεις τους φόρους σου είναι δύσκολο. Αλλά είναι σημαντικό να το κάνουμε σωστά. Διαφορετικά, ενδέχεται να τιμωρηθείτε ή να αφαιρεθείτε από τον επόμενο μισθό σας.

Η φορολογική περίοδος είναι γεμάτη με βαρετά φορολογικά έντυπα, λογιστικά και νούμερα. Ωστόσο, είναι πάντα σημαντικό να γνωρίζετε τι μπορείτε να εξοικονομήσετε και τι θα πληρώσετε σε φόρους.

γι ‘αυτό το λόγο Θα απαντήσουμε στις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις σχετικά με τους φόρους και τις συμβουλές. Ας γνωριστούμε καλύτερα.

Ποιες είναι οι συμβουλές που δίνονται;

Το εκχωρημένο φιλοδώρημα είναι ένα φιλοδώρημα που πρέπει να δίνεται σε κάθε εργαζόμενο που λαμβάνει φιλοδώρημα. Το φιλοδώρημα παρέχεται εάν είναι μικρότερο από το 8% των ακαθάριστων πωλήσεων της επιχείρησής σας κατά τη διάρκεια της περιόδου πληρωμής.

Αυτές οι συμβουλές δίνονται εξίσου σε όλους τους υπαλλήλους και πρέπει να αναφέρονται στην IRS, επειδή η καφετέρια ή το εστιατόριο πρέπει να ακολουθεί κανόνες σχετικά με τις συμβουλές και την αναφορά στην IRS.

Πώς φορολογούνται τα φιλοδωρήματα;

Τα φιλοδωρήματα φορολογούνται διαφορετικά από το συμβατικό εισόδημα και τα μετρητά. Η IRS λέει ότι οι εργοδότες πρέπει να πάρουν αρκετά χρήματα από τους μισθούς για να καλύψουν τις αποδοχές τους. επιπλέον ασφάλιση και ιατρικούς φόρους στους μισθούς και τις συμβουλές σας.

Ωστόσο, είστε υπεύθυνοι για την αναφορά του φιλοδωρήματός σας στον εργοδότη σας στη δουλειά.

Το ποσό που αφαιρείται από την επιταγή σας εξαρτάται από το ποσοστό και το εισόδημά σας από φιλοδώρημα.

Θα πρέπει να καταγράψετε τον αριθμό των συμβουλών που λαμβάνετε και αυτό το ποσό. Αυτό θα σας προετοιμάσει για το πόσα χρήματα θα χάσετε.

Γιατί φορολογούνται τα φιλοδωρήματα;

καθώς και όλα τα κέρδη σας Τα φιλοδωρήματα θα φορολογηθούν. Αυτό συμβαίνει επειδή θεωρούνται μέρος του εισοδήματός σας και υπόκεινται σε φόρους μισθοδοσίας. Φόροι Κοινωνικής Ασφάλισης και Medicare

Συμβουλές για αναφορά Συμβουλές άνω των 20 $ σε έναν μήνα Ηλεκτρονικές συμβουλές και συμβουλές από άλλους υπαλλήλους μπορεί να κοινοποιηθεί

Φορολογούνται καθώς συνεισφέρουν στο εισόδημά σας και αυτό το εισόδημα φορολογείται για τη λειτουργία της εγκατάστασης στη χώρα.

Έχετε μια συμβουλή που δεν χρειάζεται να αναφέρετε;

Φορολογητέα σημειώματα

Υπάρχουν μερικές συμβουλές που δεν χρειάζεται να αναφέρονται. Αλλά δεν είναι πολλά τα λεφτά. Εάν δεν βγάζετε 20 $ το μήνα από φιλοδωρήματα Κράτησέ το

Ωστόσο, πρέπει να συμπεριλάβετε αυτές τις συμβουλές στη δήλωση φορολογίας εισοδήματός σας. Αλλά επειδή είναι λιγότερο από 20 $ το μήνα, αυτό το ποσό δεν αφαιρείται από εσάς.

Μπορείτε επίσης να μειώσετε τον αριθμό των φιλοδωρημάτων που χάνετε με ένα συνδυασμένο φιλοδώρημα. Αυτό σημαίνει ότι αν μοιραστείτε μια συμβουλή με κάποιον. Δεν απαιτείται να αναφέρετε το πλήρες ποσό που λάβατε. μόνο τα μισά από αυτά που έχετε και οι δύο

Αυτό σημαίνει ότι παίρνετε λιγότερο φόρο και μοιράζεστε αυτόν τον φόρο μεταξύ εσάς και των συναδέλφων σας.

Πρέπει να αναφέρετε ένα τέλος εξυπηρέτησης;

Έχετε πάει ποτέ σε εστιατόριο όπου μια μεγάλη χρέωση υπηρεσιών ή χρέωση πάρτι προστέθηκε αυτόματα στον λογαριασμό σας;

Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Ορισμένοι εργοδότες και επιχειρήσεις μπορεί να επιλέξουν να το κάνουν αυτό.

Το IRS δεν εισπράττει φόρους επειδή οι πελάτες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να πληρώσουν για την υπηρεσία.

Αλλά προσθέτει μια συμβουλή στην επιταγή σας. Άρα δεν χρειάζεται να πληρώσετε φόρους. Αλλά πηγαίνει στο γενικό εισόδημά σας και το γενικό σας εισόδημα φορολογείται.

Δουλεύοντας στην υπηρεσία εστίασης, μπορώ να πάρω τα χρήματά μου πίσω;

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω ενώ εργάζεστε στον κλάδο των υπηρεσιών τροφίμων.

Μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για τα εργαλεία και τα υλικά που απαιτούνται για την εκτέλεση της εργασίας. Στολές εργασίας, μαθήματα, εκπαίδευση και πιστοποιήσεις, ταξίδια, γεύματα και διαμονή.

Όλα αυτά είναι πράγματα που δεν πρέπει να αγοράζετε με δικά σας κεφάλαια. Και μπορείτε να πάρετε χρήματα φόρου σε χρήματα φόρου.

Πώς μπορώ να αναφέρω μια σύσταση στην IRS;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αναφέρετε συμβουλές στην IRS και πρέπει να τις αναφέρετε στον εργοδότη σας έως τις 10 κάθε μήνα.

Εάν θέλετε να αναφέρετε απευθείας στην IRS, θα χρειαστείτε κάτι. Στην επιστολή, θα πρέπει να συμπεριλάβετε το όνομα, τη διεύθυνσή σας και τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης. καθώς και το όνομα και τη διεύθυνση του εργοδότη σας. Ο συνολικός αριθμός των συμβουλών που έχετε λάβει. καλυπτόμενη περίοδος και την υπογραφή σου

Ποιοι είναι οι συνηθισμένοι μύθοι για την επιστροφή φόρου;

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι πρέπει να αναφέρετε τις συμβουλές σας. Και αυτό γιατί υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με αυτό.

Συχνά θεωρείται ότι δεν μπορείτε να βγάλετε αρκετά χρήματα για να ελέγξετε τα χρήματά σας.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι κατάλληλο, καθώς όσοι εργάζονται στον κλάδο των υπηρεσιών τείνουν να ελέγχονται περισσότερο από εκείνους που δεν εργάζονται στον κλάδο των υπηρεσιών. και συστάσεις ενδέχεται να μην αναφέρονται.

Επιπλέον, συχνά θεωρείται ότι αν κερδίζετε λιγότερα από 20 $ το μήνα, δεν θα πληρώνετε φόρους.

Αυτό δεν ισχύει, καθώς οι εργαζόμενοι δεν είναι υπεύθυνοι για την αναφορά συμβουλών κάτω των 20 $, αλλά όλα τα φιλοδωρήματα πρέπει να αναφέρονται ως εισόδημα. Άρα όλα αυτά τα εισοδήματα φορολογούνται. Όχι μόνο συμβουλές

τελικές σκέψεις

Μπερδεμένες συμβουλές Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν λαμβάνετε το μεγαλύτερο μέρος των κερδών σας μόνο από φιλοδωρήματα. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υπολογίζετε σωστά τις συμβουλές σας. γιατί αν όχι Θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση!

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *