Το κλειδί για τη μείωση του στρες τη μεγάλη μέρα

Η μετακόμιση είναι ένα από τα πιο αγχωτικά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος. Πολλοί άνθρωποι μετακινούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες εάν έχετε μια νέα δουλειά. έχουν οικονομικά προβλήματα Ή μόλις αγοράσατε ένα νέο σπίτι, δείχνουν τα στοιχεία της Brookings. Το 8,7% είναι Αμερικανοί. Το 2021-2022, μετακινήστε το σπίτι σας πιο μακριά.

Είτε μετακινείστε στην πόλη είτε σε μια πολιτεία. Είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε καταβεβλημένοι με όλες τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με τη συσκευασία και τη μετακόμιση. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να κάνετε που θα μειώσουν το άγχος της ημέρας μετακίνησης και θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι τα υπάρχοντά σας παραμένουν ασφαλή στο σπίτι σας. Το νέο τους Αυτή η ανάρτηση θα σας καθοδηγήσει σε αυτά τα βήματα.

Δημιουργήστε μια λίστα ελέγχου μετεγκατάστασης

Πριν ξεκινήσετε τη συσκευασία Δημιουργήστε μια κινούμενη λίστα ελέγχου. Αυτό θα σας βοηθήσει να παραμείνετε οργανωμένοι και να αποφύγετε να ξεχάσετε σημαντικές εργασίες. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη λίστα σας χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως το Evernote ή το Google Keep ή να τις γράψετε σε χαρτί. όποιο σας ταιριάζει καλύτερα

Η λίστα ελέγχου σας πρέπει να περιλαμβάνει εργασίες της τελευταίας στιγμής, όπως η συσκευασία και η αποσυσκευασία. καθάρισμα Τιμολόγια, ταχυδρομικά τέλη και άλλα έγγραφα Δεν είστε σίγουροι πώς είναι μια κινούμενη λίστα ελέγχου ή τι να συμπεριλάβετε; Κάντε μια βασική αναζήτηση στο Google για να βρείτε πολύτιμους πόρους στο διαδίκτυο.

Η αναζήτηση θα εμφανίσει αποτελέσματα από αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες της χώρας. Μπορείτε να συγκρίνετε διαφορετικές λίστες ελέγχου. και δείτε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς. Με βάση την έρευνα, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας. λίστα ελέγχου για μετακόμιση Μειώστε το άγχος και βάλτε τα πράγματα υπό έλεγχο τις ημέρες μετακίνησης.

Ξεφορτωθείτε ότι δεν χρειάζεστε.

πριν μαζέψεις. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να απαλλαγείτε από αυτό που δεν θέλετε. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για τη μείωση του στρες την ημέρα της κίνησης. καθώς διασφαλίζει ότι τίποτα δεν κολλάει κατά τη διάρκεια της κίνησης.

Εδώ είναι μερικές ιδέες:

  • Δωρίστε αντικείμενα στον τοπικό σας φιλανθρωπικό οργανισμό Salvation Army ή Goodwill. Τα αντικείμενα που είναι ακόμα σε καλή κατάσταση και άλλα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν είναι ευπρόσδεκτα. Μπορείτε επίσης να τους ρωτήσετε πώς θα ήθελαν να δωρίσουν, όπως ρούχα ή είδη σπιτιού.
  • Πουλήστε το στο eBay ή στο Craigslist εάν είναι σε καλή κατάσταση και αξίζει περισσότερο από $20. Εάν όχι, πετάξτε το. Πολύ καλύτερο από το να ανακατεύεστε στο νέο σας σπίτι περιμένοντας να το ξεπακετάρετε.

Όπως δείχνει αυτό το άρθρο του Forbes, μερικές φορές η μετακόμιση μπορεί να είναι ακριβή. Η μέση τιμή είναι περίπου 1400 δολάρια. Για λιγότερα από 100 μίλια κίνησης, εάν είστε συνεχώς εν κινήσει. Θα πρέπει να λάβετε μέτρα για να μειώσετε το κόστος. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους είναι να μειώσετε τον αριθμό των αντικειμένων που πρέπει να μετακινηθούν.

υλικό ετικέτας

Το Label Maker είναι ο καλύτερος τρόπος για να επισημαίνετε όλα τα προϊόντα σας. Ο ετικετογράφος σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες ετικέτες για κάθε αντικείμενο στο σπίτι σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε την ετικέτα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως:

  • Το αντικείμενο βρίσκεται στο γκαράζ ή στη σοφίτα.
  • Είτε μαζέψτε τα πράγματά σας και μετακομίστε μαζί σας είτε μείνετε στο παλιό σας σπίτι.
  • Κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου όταν πρόκειται για ένα νέο σπίτι.

Συσκευάστε και οργανώστε τα υπάρχοντά σας.

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πετάξετε τα πάντα σε ένα κουτί. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποδιοργανωμένες κινήσεις και χαμένα αντικείμενα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε άφθονα είδη συσκευασίας, ώστε κάθε αντικείμενο να έχει την καθορισμένη θέση στο νέο σπίτι.

  • Χρησιμοποιήστε το κουτί: Αγοράστε ένα πολύ μεγάλο κουτί μετακίνησης την ημέρα πριν από τη μετακόμιση. Είναι ιδανικό για την αποθήκευση μεγάλων αντικειμένων όπως κλινοσκεπάσματα ή μαξιλάρια. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως κάθισμα όσο περιμένετε να μετακινηθούν τα έπιπλά σας.
  • Χρησιμοποιήστε διαφανείς πλαστικές σακούλες: Είναι ιδανικές για μικροαντικείμενα όπως κρεμάστρες ή προϊόντα περιποίησης που δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα κατά τη μεταφορά και την εκφόρτωση.

Διαχειριση μεταφορών

Όταν μετακινείστε, υπάρχουν πολλά logistics που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πώς θα φτάσει το φορτίο σας από το σημείο Α στο σημείο Β, θα φτάσει με αυτοκίνητο, φορτηγό ή αεροπλάνο; Τι γίνεται με τις άλλες λεπτομέρειες, όπως να βεβαιωθείτε ότι κάποιος θα σηκώσει το φορτηγό όταν φτάσει στον προορισμό του;

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βεβαιωθείτε ότι απαντώνται αυτές οι ερωτήσεις είναι να βρείτε μια μεταφορική εταιρεία που μπορεί να σας φροντίσει. Αυτό περιλαμβάνει την ασφαλή συσκευασία και μεταφορά των αντικειμένων σας και την παροχή υπηρεσιών unboxing κατά την άφιξή σας στο νέο σας σπίτι.

Οι ειδικοί μετακόμισης μπορούν να χειριστούν end-to-end logistics, συμπεριλαμβανομένου του χειρισμού φορτίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι προσλαμβάνουν υπηρεσίες μετακόμισης, γεγονός που έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη της αγοράς. Οι υπηρεσίες μετακόμισης πάνε καλά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυξάνεται με CAGR 1,1%Θα υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

Μια άλλη επιλογή είναι να νοικιάσετε μια αποθήκη έως ότου η νέα σας θέση είναι έτοιμη για χρήση. Ορισμένες εταιρείες ταξί ειδικεύονται στη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων όπως έπιπλα ή τηλεοράσεις από το ένα διαμέρισμα στο άλλο. Αυτές οι υπηρεσίες συχνά περιλαμβάνουν δωρεάν κουβέρτες. Άρα τίποτα δεν παθαίνει ζημιά κατά τη μεταφορά.

φροντίζοντας τον εαυτό σας

  • Κοιμήσου αρκετά Η μετακίνηση είναι εξαντλητική. Επομένως, είναι σημαντικό να ξεκουραστείτε όσο το δυνατόν περισσότερο πριν από τη μεγάλη μέρα.
  • Κάντε ένα διάλειμμα Εάν αισθάνεστε αγχωμένοι ή καταπονημένοι με όλες τις προετοιμασίες πριν ξεκινήσετε τη μέρα σας, κάντε ένα διάλειμμα. Κάντε μια βόλτα στην πόλη ή δείτε την αγαπημένη σας ταινία με τις πιτζάμες σας με ποπ κορν στο κρεβάτι.
  • Μείνετε ενυδατωμένοι και τρώτε μια υγιεινή διατροφή την εβδομάδα πριν από την ενεργό ημέρα σας. ώστε το σώμα σας να χρειάζεται περισσότερη ενέργεια θα έχει αρκετή ενέργεια για να μην κουράζομαι πολύ γρήγορα εκείνες τις κρίσιμες στιγμές που όλα φαίνονται σαν μια ανηφορική μάχη.

Αν δεν φροντίζεις το σώμα σου Μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχή μεταναστευτικού στρες. Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Αυτό οδηγεί σε ψυχολογικό στρες και απόσυρση από τις κοινωνικές δραστηριότητες. Προσοχή λοιπόν με αυτό.

συμπέρασμα

Όταν είστε αγχωμένοι, είναι εύκολο να ξεχάσετε να φροντίσετε τον εαυτό σας. Αλλά για να κάνεις το καλύτερο τη μέρα πρέπει να μετακινηθείς. Πρέπει να προγραμματίσεις εκ των προτέρων. Κάντε ένα μασάζ ή κάντε μια βόλτα στη γειτονιά πριν μαζέψετε όλα τα υπάρχοντά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το μυαλό σας καθαρό και συγκεντρωμένο. ώστε όταν έρθει η ώρα να τα μεταφέρετε σε ένα νέο σπίτι Θα μείνουν εκεί που είναι.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *