Τι καλώδιο επέκτασης μετρητή χρειάζομαι για ένα ψυγείο; (Τι πρέπει να ξέρετε)

Εάν το ψυγείο σας δεν φτάσει στο κατάστημα Δεν υπάρχει λόγος σπατάλης Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλώδια επέκτασης αρκεί να έχετε τις σωστές μετρήσεις. Θα μάθουμε περισσότερα για το πώς λειτουργεί στις επόμενες παραγράφους. Παρακάτω, σας προτείνουμε τις κορυφαίες επιλογές μας, μαζί με εύκολους συνδέσμους που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Σχετίζεται με: Είναι ασφαλές να συνδέσετε το φούρνο μικροκυμάτων σε ένα καλώδιο επέκτασης;

Τι μέγεθος καλωδίου επέκτασης χρειάζεται το ψυγείο;

Η σύντομη απάντηση είναι ότι χρειάζεστε ένα κοντό, καλά μονωμένο καλώδιο προέκτασης με πάχος σύρματος περίπου 14 gauge, το οποίο έχει 50% περισσότερες τιμές έντασης ρεύματος και ασφάλειας από το ψυγείο σας.

Ας μάθουμε περισσότερα.

ανησυχίες για την ασφάλεια

πριν συνεχίσει Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις συνέπειες για την ασφάλεια των μίνι καλωδίων επέκτασης. Η επιλογή λανθασμένου καλωδίου επέκτασης μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση του καλωδίου και να πάρει φωτιά. Το πρόβλημα είναι ότι το καλώδιο δεν μπορεί να χειριστεί το εξαναγκασμένο ρεύμα. Έτσι παράγει περισσότερη θερμότητα προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την αυξημένη ισχύ. με την πάροδο του χρόνου και σε διαφορετικά στάδια Θα μπορούσε να οδηγήσει σε φωτιά στο σπίτι.

Η χρήση λιγότερων καλωδίων θα κάνει το ψυγείο να δουλεύει πιο σκληρά καθώς δεν έχει αρκετή ισχύ. Αυτό μπορεί να προκαλέσει την καύση της συσκευής σας και τη συντριβή.

Προσδιορίστε το μέγεθος του καλωδίου

Πόσο πάχος είναι το μέγεθος του σύρματος; Όσο πιο κοντό είναι το μετρητή Η διάμετρος του σύρματος θα είναι παχύτερη. Τα καλώδια παχύτερης διαμέτρου μεταφέρουν περισσότερο ρεύμα χωρίς υπερθέρμανση. Για παράδειγμα, η μετάβαση από το καλώδιο 14 μετρητών σε καλώδιο 12 μετρητών θα έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερο ονομαστικό ρεύμα.

Λάβετε υπόψη ότι ο μετρητής δεν υποδεικνύει το πάχος του καλωδίου επέκτασης. Αναφέρεται στα καλώδια μέσα στη μόνωση των συρμάτων. όπως αναφέρθηκε στις περισσότερες περιπτώσεις Θα παρατηρήσετε ότι το σύρμα υψηλότερου εύρους είναι γενικά πιο λεπτό από το σύρμα παχύτερου εύρους.

Το μήκος του σύρματος είναι σημαντικό.

Τα μακριά καλώδια επέκτασης είναι λιγότερο διαχειρίσιμα. Η καλύτερη περίπτωση είναι ότι το καλώδιο επέκτασης είναι κοντό και χοντρό. Η τοποθεσία σας θα πρέπει να καλύψει μια συγκεκριμένη απόσταση. Έτσι το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να παίξετε με το μέγεθος των καλωδίων που χρησιμοποιείτε.

Τι το ιδιαίτερο έχει ένα ψυγείο;

Το ψυγείο σας θα λειτουργεί πάντα. Η μη σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας μπορεί να οδηγήσει σε αλλοίωση και πονοκεφάλους.

Επιπλέον, τα ψυγεία απαιτούν περισσότερη ενέργεια. Θα πρέπει να υπάρχει μια ετικέτα κάπου στο ψυγείο σας που να λέει πόσα αμπέρ χρειάζεται. Οι μεγάλες συσκευές απαιτούν πάντα περισσότερους ενισχυτές από τις μικρότερες συσκευές στην κουζίνα σας.

Για παράδειγμα, η τοστιέρα σας δεν έχει τόσο αυστηρές απαιτήσεις όσο το ψυγείο σας.

μην ξεχνάτε το πάτωμα

Το ψυγείο σας πρέπει να έχει πρίζα με τρεις άκρες γιατί έχει πάτωμα. Μη χρησιμοποιείτε καλώδια επέκτασης που έχουν μόνο δύο άκρα. που θα οδηγήσει σε μεγάλα προβλήματα στο μέλλον

Ένα βύσμα χαμηλού προφίλ είναι το καλύτερο.

Εάν τοποθετήσετε το ψυγείο στον τοίχο Βεβαιωθείτε ότι έχετε χώρο για μια πρίζα. Τα τυπικά βύσματα πρέπει να συνδέονται σε μερικές ίντσες. σε αυτή την κατάσταση Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται βύσματα χαμηλού προφίλ.

Το βύσμα χαμηλού προφίλ έχει γωνία 90 μοιρών προς τα δεξιά πριν από την άκρη του βύσματος. Αυτό επιτρέπει στο βύσμα να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο και επιτρέπει στο καλώδιο να τρέχει κατά μήκος του τοίχου του ψυγείου.

Θα λειτουργήσει η επιλογή πολλαπλών υποδοχών;

Όχι, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή μονής υποδοχής. Το ψυγείο έχει μεγάλο προσωρινό φορτίο. Για να αποφύγετε την υπερφόρτωση των καλωδίων τροφοδοσίας και των υποδοχών, Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια επιλογή μονής πρίζας.

Η επιλογή ενός καλωδίου επέκτασης πολλαπλών εξόδων μπορεί να οδηγήσει σε διακοπτόμενη αποσύνδεση. Με αποτέλεσμα την αλλοίωση των τροφίμων. Αυτό είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν σκέφτονται. αλλά αξίζει να θυμόμαστε

Η κουζίνα σας δεν έχει αρκετές πρίζες.

Ή αν ψάχνετε για λύση γιατί δεν υπάρχουν αρκετές πρίζες στην κουζίνα. Θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση καλωδίων επέκτασης. Δοκίμασε έναν ενισχυτή πρίζας. Ουσιαστικά είναι ένα τούβλο με πολλαπλές εισόδους και ένα βύσμα που συνδέεται σε μια πρίζα τοίχου. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο υπερφόρτωσης του καλωδίου επέκτασης. (εφόσον η πρίζα του ενισχυτή είναι σωστά βαθμολογημένη)

Αυτό σας επιτρέπει να συνδέσετε πολλά βύσματα σε μία πρίζα τοίχου. Φανταστείτε ένα πολύπριζο χωρίς καλώδιο συνδεδεμένο στο φις.

Τι μέγεθος καλωδίου επέκτασης πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

για τις περισσότερες κουζίνες Συνιστούμε το καλώδιο προέκτασης 14 μετρητών, εφόσον το ψυγείο σας τραβάει λιγότερο από 15 αμπέρ και έχει απόσταση μικρότερη από 9 πόδια. Τα μαθηματικά δείχνουν καλώδιο 14 διαμετρημάτων.

Για καταστάσεις υψηλής έντασης ρεύματος και μεγάλες αποστάσεις Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε βαρύτερο σύρμα μετρητή, όπως οι επιλογές 12 gauge ή 10 gauge.

Οι κορυφαίες μας επιλογές

Τέλειο για το ψυγείο!

Καλώδιο γείωσης συσκευών βαρέως τύπου Stanley, 9 πόδια.

Κερδίζουμε προμήθεια εάν κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και κάνετε μια αγορά χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

με όλα όσα μόλις έμαθες Είστε έτοιμοι να ρίξετε μια ματιά στις κορυφαίες επιλογές μας. Συνιστούμε πάντα το καλώδιο επέκτασης Stanley 31536. Χρησιμοποιεί 14 gauge, γειωμένο καλώδιο και έχει μήκος μόνο 9 πόδια. πιο μοντέρνο Χειρίζεται επίσης 125V που είναι αποδεκτό για το σπίτι σας. Το βύσμα τριών ακίδων έχει σπείρωμα 90 μοιρών, το οποίο είναι πολύ βολικό. Ισχυρή και βαριά μόνωση

Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει πιστοποίηση UL για τις συνθήκες που το βάζετε. στο τέλος άλλες επιλογές Δεν συγκρίνεται με τις επεκτάσεις του Stanley.

Σημειώστε ότι αυτή η επιλογή δεν θα λειτουργήσει εάν το ψυγείο σας απέχει περισσότερο από 9 πόδια από την πρίζα.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *