Τι θα συμβεί αν δεν υποβάλω δήλωση φόρου δώρου; –

Οι φόροι δώρων προκύπτουν όταν ένα άτομο ή μια επιχείρηση δίνει χρήματα σε άλλο πρόσωπο ή οντότητα. Αν το ποσό αυτό φορολογηθεί Το φορολογητέο ποσό είναι γνωστό ως φόρος δώρου. Βασικα Είναι ο φόρος που έρχεται με τα χρήματα που λαμβάνετε ως δώρο.

Συνιστάται να υποβάλετε φορολογική δήλωση δώρου. Ενώ πολλοί άνθρωποι δεν το κάνουν αυτό. Η υποβολή αυτής της φορολογικής δήλωσης είναι ασφαλής και ασφαλής. Γιατί αν δεν το κάνετε αυτό μπορεί να έχει συνέπειες.

Ποιες είναι αυτές οι επιπτώσεις; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι συμβαίνει εάν δεν υποβάλετε τη φορολογική δήλωση δώρου.

Τι θα συμβεί αν δεν υποβάλω φορολογική δήλωση δώρου;

Ο λόγος που συνιστούμε ανεπιφύλακτα την υποβολή δήλωσης φόρου δώρου είναι επειδή το IRS είναι πιο προσεκτικό όσον αφορά αυτούς τους φόρους.

Εάν δεν συμπληρώσετε σωστά αυτή τη φόρμα μπορεί να τιμωρηθείτε Η μη καταβολή των προστίμων εξαρτάται από το ποσό του οφειλόμενου φόρου και το χρόνο καθυστέρησης. Υπάρχει επιπλέον 0,5% σε απλήρωτους φόρους για κάθε μήνα που αποφεύγετε να πληρώσετε αυτόν τον φόρο.

Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να πληρώσετε πολλά χρήματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν οι απλήρωτοι φόροι δώρων πηγαίνουν αρκετά χρόνια πίσω.

Ακόμα κι αν οι αποτυχίες πληρωμών δεν είναι ορατές όσο είστε ακόμα ζωντανοί. Αλλά μπορεί να συμβεί αργότερα. Ως αποτέλεσμα, ο κήπος σας μπορεί να τιμωρηθεί.

Αυτοί οι φόροι δώρων είναι πιο εύκολο να τηρήσουν το IRS, επειδή θα ελέγξουν τα περιουσιακά στοιχεία ενός ατόμου μετά το θάνατό του.

Εάν η IRS πιστεύει ότι η πληρωμή δεν κατατέθηκε λόγω απάτης Μπορεί να αντιμετωπίσετε πρόσθετες ποινές. Αυτό σημαίνει ότι το πρόστιμο θα αυξηθεί στο 5%.

Ποια δώρα φορολογούνται;

Αν και τα δώρα δεν φορολογούνται Προτείνω όμως την υποβολή φορολογικής δήλωσης. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται άδικο, Υπάρχουν όμως ορισμένες περιπτώσεις όπου υπάρχει ποινή για τη μη υποβολή μιας από αυτές τις φόρμες. Ακόμα κι αν το δώρο δεν υπόκειται σε φόρο.

Ορισμένα δώρα δεν φορολογούνται. Εάν δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις Αυτά τα χρηματικά δώρα δεν φορολογούνται. Ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να έχετε κατά νου:

  • Είναι πάνω από τα αριθμητικά στοιχεία που απαλλάσσονται από τον φόρο. αλλάζει κάθε χρόνο Επομένως, είναι σημαντικό να επαληθεύσετε τον ακριβή αριθμό. τα προηγούμενα χρόνια Αυτό το όριο είναι 16.000 $, οπότε αν το βραβείο σας είναι χαμηλότερο από αυτό θα θεωρηθεί ανεπιφύλακτη
  • Αν το παντρεμένο ζευγάρι λάβει δώρο και υπερβεί το ποσό που εκπίπτει Το ζευγάρι θα πρέπει να διεκδικήσει φόρους.
  • Τα προσωπικά δώρα για ιατρικούς ή εκπαιδευτικούς σκοπούς συνήθως δεν φορολογούνται, ενώ οι δωρεές σε πολιτικές οργανώσεις δεν φορολογούνται. Εάν στέλνετε χρήματα για την εκπαίδευση ενός συγγενή Αυτό το ποσό φορολογείται επίσης, ωστόσο, εάν το στείλετε απευθείας στον πάροχο εκπαίδευσης. Τα χρήματα δεν θα φορολογηθούν.

Πότε πρέπει να υποβάλετε φορολογική δήλωση δώρου;

Τι θα συμβεί αν δεν υποβάλω φορολογική δήλωση δώρου;

Αυτό το έγγραφο θα πρέπει να κατατεθεί το πρώτο τρίμηνο του έτους. Η συνήθης φορολογική προθεσμία είναι τον Απρίλιο. Αν και η ακριβής ημερομηνία διαφέρει από έτος σε έτος. Εάν χάσετε αυτήν την προθεσμία Μπορείτε να κάνετε αίτηση για παράταση χρόνου. Μπορείτε να συμπληρώσετε αυτήν τη φόρμα ηλεκτρονικά ή αυτοπροσώπως.

Παραδοσιακά, η προθεσμία για την υποβολή των φόρων σας στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι η 15η Απριλίου, γι’ αυτό ονομάζεται “Ημέρα Φορολογίας”. Ευτυχώς, μπορείτε να υποβάλετε τους φόρους σας πριν από αυτήν την προθεσμία.

Πώς μπορώ να συμπληρώσω μια επιστροφή φόρου δώρου;

Η δήλωση φόρου δώρου ονομάζεται Έντυπο 709. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις φόρμες στο διαδίκτυο και να τις εκτυπώσετε για να τις συμπληρώσετε. Αυτή η μορφή είναι αρκετά περίπλοκη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν δεν είστε πολύ έμπειροι με αυτό το είδος φορολογικής δήλωσης.

Τα έντυπα απαιτούν πολλές πληροφορίες. Δεν χρειάζεστε μόνο πληροφορίες για τον εαυτό σας. Χρειάζονται όμως και πληροφορίες για τους δωρητές. Πρέπει να έχεις όνομα αριθμός και διεύθυνση κοινωνικής ασφάλισης

Πρέπει επίσης να δηλώσετε τη σχέση σας με τον δότη. Για παράδειγμα, εάν κάποιος συγγενής σας έδωσε χρήματα, Θα πρέπει να σημειώσετε πώς αλληλεπιδρούν μαζί σας.

Μόλις συμπληρώσετε αυτά τα στοιχεία Πρέπει να μεταβείτε στις πληροφορίες δωρεάς. Αυτό περιλαμβάνει την ημερομηνία παραλαβής. Ο λόγος για το δώρο και το ποσό

Εάν δυσκολεύεστε να συμπληρώσετε μόνοι σας αυτήν τη φόρμα, Μπορείτε να ζητήσετε από άλλους να σας βοηθήσουν. Το IRS προσφέρει βοήθεια.Επιπλέον, μπορούν να βοηθήσουν άτομα με οικονομική γνώση.

Είναι καλύτερο να κρατήσετε αυτά τα στοιχεία της φορολογικής δήλωσης δώρου για το υπόλοιπο της ζωής σας. Είναι σημαντικό να έχετε λεπτομερείς και τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με τους φόρους σας.

Αν λοιπόν έχεις φορολογικά θέματα Θα έχετε τεκμηρίωση που μπορεί να λύσει αυτά τα προβλήματα.

FAQ

Τι εξουσίες έχει το IRS;

Το IRS, που σημαίνει Internal Revenue Service, είναι η κύρια υπηρεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το σύστημα συλλέγει μεγάλο όγκο πληροφοριών για άτομα και επιχειρήσεις, ώστε να μπορούν να προσδιορίσουν εάν συμμορφώνονται με τη φορολογική νομοθεσία.

Το IRS μπορεί να επιβάλει κυρώσεις εάν διαπιστωθεί ότι άτομα ή εταιρείες έχουν διαπράξει φοροδιαφυγή. Έχουν πολλές εξουσίες, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να αρπάζουν περιουσίες και περιουσίες. Επομένως, είναι σημαντικό να διατηρήσετε τη γραμμή σας ψηλά.

Μπορώ να εισπράξω χρέη από τους γονείς μου;

Ναι, αν πεθάνουν οι γονείς σου και σε αφήσουν χρέος. Το IRS μπορεί να σας χρεώσει αυτό το ποσό. Δυστυχώς, το χρέος μεταφέρεται από τους γονείς στα παιδιά. αν συμβεί αυτό Θα πρέπει να προσπαθήσετε να ξεπληρώσετε το χρέος προς τους γονείς σας το συντομότερο δυνατό.

τελικές σκέψεις

Ενώ η συμπλήρωση φορολογικών εντύπων δεν είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα, είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα. Αλλά είναι απολύτως απαραίτητο. Ειδικά αν θέλετε να αποφύγετε τα βαριά πρόστιμα.

Δεν αξίζει να ρισκάρετε κυρώσεις όταν μπορείτε εύκολα να συμπληρώσετε μια φορολογική δήλωση δώρου. Σας εμπιστευόμαστε να κάνετε το σωστό και να συμπληρώσετε αυτές τις σημαντικές φόρμες.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *