Τέσσερις εύκολες συμβουλές υδραυλικών για αρχάριους

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια έκτακτη ανάγκη υδραυλικών εγκαταστάσεων. Μπορεί να είναι ακριβό, άβολο και εντελώς τρομακτικό.

Εάν έχετε ένα σπίτι Είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι για περιστασιακά προβλήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων, εφοδιάζοντας δοκιμασμένες και αληθινές συμβουλές υδραυλικών εγκαταστάσεων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα μόνοι σας και να αποφύγετε δαπανηρές και αγχωτικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Αφού εξοικειωθείτε με τις ακόλουθες συστάσεις υδραυλικών για ιδιοκτήτες σπιτιού, μπορείς να ελέγξεις αυτή η ανάρτηση Σχετικά με την αντιμετώπιση μιας διαρροής αποχέτευσης νεροχύτη

Τέσσερις υπέροχες συμβουλές για υδραυλικά για ιδιοκτήτες σπιτιού και αρχάριους

Οι υδραυλικές εργασίες είναι μια απαραίτητη αλλά συχνά μπερδεμένη εργασία συντήρησης του σπιτιού. Αν είσαι αρχάριος Η διαχείριση σωλήνων και εξαρτημάτων μπορεί να είναι τρομακτική.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές πολύτιμες συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διευκολύνετε τη διαδικασία:

  • Πώς να διορθώσετε έναν σωλήνα που έχει διαρροή
  • Πώς να αφαιρέσετε τις βουλωμένες αποχετεύσεις
  • αλλαγή καθίσματος τουαλέτας
  • χρησιμοποιήστε έμβολο

# 1 – Πώς να διορθώσετε μια βρύση που στάζει

Μια βρύση με διαρροή μπορεί να είναι πραγματική ενόχληση. Εκτός από ενοχλητικό, σπαταλάει και πολύ νερό.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές απλές συμβουλές υδραυλικών εγκαταστάσεων. Για ιδιοκτήτες σπιτιού που μπορούν να ανεβάσουν το παιχνίδι υδραυλικών οποιουδήποτε!

Πρώτα, δοκιμάστε να κρατήσετε τη λαβή σταθερά. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσετε τον δακτύλιο Ο. όταν τελειώσεις Ανοίξτε το νερό και δείτε αν έχει σταματήσει η διαρροή. αν όχι Ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε το πλυντήριο. με λίγο γράσο Η βρύση που έχει διαρροή μπορεί να διορθωθεί σε χρόνο μηδέν.

#2 – Πώς να αφαιρέσετε τα μπλοκαρίσματα στις αποχετεύσεις

βουλωμένη αποχέτευση Αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα για αμέτρητους ιδιοκτήτες σπιτιού. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι δύσκολο να διορθωθεί.

Πρώτα δοκιμάστε το έμβολο. Εάν αυτή η μέθοδος δεν λειτουργεί Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα φίδι αποστράγγισης. Μπορείτε να αφαιρέσετε το πώμα του νεροχύτη και να εισάγετε το φίδι αποστράγγισης στην αποχέτευση. Περιστρέψτε τη λαβή για να περιστρέψετε το φίδι ενώ πιέζετε προς τα κάτω την αποχέτευση. Συνεχίστε μέχρι να νιώσετε κάποια αντίσταση. Στη συνέχεια, γυρίστε τη λαβή προς την άλλη κατεύθυνση για να απελευθερώσετε το μπλοκάρισμα. Μόλις χαλαρώσετε το μπλοκάρισμα. Αφαιρέστε το φίδι και τρέξτε νερό από την αποχέτευση για να ξεπλύνετε τυχόν υπολείμματα που έχουν απομείνει.

Εάν η αποχέτευση σας εξακολουθεί να είναι φραγμένη με υπολείμματα Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία ή να δοκιμάσετε ένα χημικό καθαριστικό αποχέτευσης. Φροντίστε να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες στο καθαριστικό. Επειδή ορισμένα καθαριστικά μπορεί να είναι επικίνδυνα εάν χρησιμοποιηθούν εσφαλμένα. με λίγη προσπάθεια Μπορείτε να καθαρίσετε τις περισσότερες βουλωμένες αποχετεύσεις.

#3 – Επανατοποθετήστε το κάλυμμα του καθίσματος της τουαλέτας.

Η αλλαγή του καθίσματος της τουαλέτας μπορεί να φαίνεται τρομακτική δουλειά, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά απλή.

Τα περισσότερα καθίσματα τουαλέτας συγκρατούνται στη θέση τους με δύο μπουλόνια που κρύβονται από ένα πλαστικό κάλυμμα. Για να αφαιρέσετε την παλιά ταπετσαρία Ας ξεκινήσουμε ξεβιδώνοντας το καπάκι και αφαιρώντας τα μπουλόνια. Όταν αφαιρεθεί το μάνδαλο μπορεί να σηκώσει το κάθισμα από την τουαλέτα Εάν το νέο κάθισμα έχει το ίδιο μέγεθος και σχήμα με το παλιό Θα χωρέσει εύκολα στην τουαλέτα. Ευθυγραμμίστε τις τρύπες με τα μπουλόνια και βιδώστε τα πάντα στη θέση τους.

Εάν το νέο κάθισμα έχει διαφορετικό μέγεθος ή σχήμα Μπορεί επίσης να χρειαστεί να αντικαταστήσετε τα μπουλόνια. Ξεκινήστε μετρώντας την απόσταση μεταξύ των οπών στο νέο κάθισμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα νέο τρυπάνι για να ανοίξετε τρύπες στην ίδια απόσταση στο μπάνιο. Αφού οριστεί η νέα τρύπα Στη συνέχεια, το κάθισμα μπορεί να τοποθετηθεί με την ίδια διαδικασία. με απλά βήματα λίγα βήματα Μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε το παλιό ή κατεστραμμένο κάθισμα τουαλέτας.

#4 – Χρησιμοποιήστε πιστόνια σαν επαγγελματίας

Το έμβολο είναι ένα απλό εργαλείο. Αλλά είναι απαραίτητο να διατηρείτε τις αποχετεύσεις σας καθαρές. χρησιμοποιήστε το σωστά Το έμβολο καθαρίζει το μεγαλύτερο μέρος της απόφραξης και κάνει τις αποχετεύσεις σας να ρέουν ξανά.

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι εμβόλων: τα έμβολα κυπέλλου και τα έμβολα με φλάντζα.

Οι δακτύλιοι κυπέλλου είναι ο πιο κοινός τύπος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τους περισσότερους τύπους αποχετεύσεων. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το σπρώξιμο κυπέλλων Τοποθετήστε το λαστιχένιο κύπελλο πάνω από την αποχέτευση και πιέστε, τραβήξτε προς τα επάνω και επαναλάβετε για καλύτερα αποτελέσματα. Βεβαιωθείτε ότι το κύπελλο είναι πλήρως σφραγισμένο γύρω από την αποχέτευση.

Το έμβολο με φλάντζα είναι σχεδιασμένο για χρήση στην τουαλέτα και έχει μια μικρή φλάντζα στο κάτω μέρος του κυπέλλου. Για να χρησιμοποιήσετε έμβολα με φλάντζα Τοποθετήστε το λαστιχένιο κύπελλο πάνω από την τουαλέτα και το πιάτο πάνω από την οπή αποστράγγισης. Εφαρμόστε αρκετή πίεση στις κινήσεις πάνω και κάτω για να δημιουργήσετε αναρρόφηση και να διαλύσετε το μπλοκάρισμα. καθαρίστε το έμβολό σας μετά τη χρήση

με λίγη εξάσκηση Μπορείτε να αφαιρέσετε τα περισσότερα μπλοκαρίσματα με ένα έμβολο.

Εύκολες συμβουλές σωληνώσεων για επαγγελματίες και αρχάριους – Τελικές σκέψεις

Αν και αυτό το άρθρο επιχειρεί να παρέχει δοκιμασμένες και αληθινές συμβουλές υδραυλικών για αρχάριους. Αλλά πάντα να συμβουλεύεστε έναν έμπειρο υδραυλικό όταν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα έκτακτης ανάγκης ή υδραυλικό πρόβλημα.

Ένας καλός υδραυλικός μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε μελλοντικές ζημιές από το νερό στο σπίτι σας. και να επιλύουν προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *