Πώς να ψύξετε μια κλειστή βεράντα

Η ψυχραιμία είναι ένας από τους κύριους παράγοντες παρακίνησης όταν ένας ιδιοκτήτης σπιτιού αποφασίζει να χτίσει ένα σπίτι. μπαλκόνι με σήταΑλλά σε ορισμένες περιοχές έχει αστεία ζέστη. Μπορείτε επίσης να ξοδέψετε λίγα χρήματα για να διατηρήσετε δροσερό τον εξωτερικό σας χώρο.

Πώς να ψύξετε το μπαλκόνι με σήτα

αγοράστε φορητό κλιματιστικό

Για όσους από εμάς δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε πολύ για αυτήν την εταιρεία. Η πιο εύκολη λύση είναι να ξαπλώσετε στο κρεβάτι. Τοποθετήστε το φορητό υπολογιστή σας στο στήθος σας και ψάξτε. φορητό κλιματιστικό σε διαδικτυακούς λιανοπωλητές

Η τιμή ενός φορητού κλιματιστικού που είναι κατάλληλο για εσάς εξαρτάται από τις ανάγκες σας. μπαλκόνι με σήτα μπορεί να διαφέρει πολύ Όσο πιο ισχυρό είναι το κινητό κλιματιστικό. Όσο πιο κρύο είναι το μπαλκόνι σας, ωστόσο, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε πολύ περισσότερα για να το κρυώσετε.

Και μετά υπάρχει η μικρή ποσότητα ενέργειας που μπορείτε να τροφοδοτήσετε ένα φορητό κλιματιστικό ή οποιοδήποτε τύπο κλιματιστικού. Αν νοιάζεσαι για το περιβάλλον Λάβετε υπόψη τα αποτελέσματα ενός φορητού κλιματιστικού προτού εφαρμόσετε αυτό το σύστημα ψύξης στην προστατευμένη βεράντα σας.

Αν και αυτή είναι μια πολύ βολική επιλογή ψύξης για μια βεράντα με σήτα, Υπάρχουν όμως κάποιες επιφυλάξεις που πρέπει να γνωρίζετε.

Πώς να ψύξετε το μπαλκόνι με σήτα

χρησιμοποιήστε ανεμιστήρα οροφής

Οι περισσότεροι ηλικιωμένοι θα πουν ότι ο παλιός τρόπος είναι πάντα καλύτερος για αυτούς –και για μερικούς νέους– να χρησιμοποιούν. ανεμιστήρας Αυτός είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τρόπος για να διατηρήσετε δροσερό τον χώρο διαβίωσης. Αν και οι βεράντες με σήτα δημιουργούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία ή την αίσθηση του εξωτερικού, Αλλά υπάρχει ακόμα ένας κλειστός χώρος διαβίωσης που συνδέεται με το σπίτι.

Η εγκατάσταση ενός ανεμιστήρα οροφής σε μια προστατευμένη βεράντα μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική εργασία για τους μη μυημένους. Και υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Κατανάλωση Ενέργειας και Απόδοση πριν λάβετε μια πραγματική απόφαση αγοράς Πρέπει να εξετάσετε εάν η απόδοση του ανεμιστήρα θα είναι τόσο καλή όσο το κλιματιστικό (για παράδειγμα) και εάν το κόστος μπορεί να σταθμιστεί με αυτό που παίρνετε.

Χρησιμοποιήστε έναν ανεμιστήρα δαπέδου

Εάν θέλετε πραγματικά να ταξιδέψετε στο χρόνο, υπάρχει επίσης μια επιλογή να δροσίσετε το μπαλκόνι της οθόνης σας. ανεμιστήρας δαπέδουΑπό τις επιλογές που έχουμε ήδη αναφέρει Αυτή η επιλογή μπορεί να είναι η πιο οικονομική. αλλά μπορεί να μην είναι αποτελεσματική στη λήψη κρίσεων Το τελικό θα καθοριστεί από τις ανάγκες ψύξης σας. Οι οπαδοί του stand δεν θα το κόψουν στο Λας Βέγκας.

Λάβετε υπόψη την κατανάλωση ενέργειας από την ψύξη μιας προστατευμένης βεράντας πριν την αγοράσετε.

Θα ανοίξει ένα παράθυρο.

Αν θέλετε να το πάτε στο επόμενο επίπεδο Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγκατάστασης παραθύρων που ανοίγουν σε μια θωρακισμένη βεράντα. Είναι μια υποτιμημένη επιλογή που συχνά παραβλέπεται από τη νεότερη γενιά. Η τεχνολογία μπορεί να το κάνει αυτό στον ανθρώπινο εγκέφαλο. χωρίς να δίνει σημασία στα αυτονόητα

Το παράθυρο εξαρτάται από το πού βρίσκεται στο σπίτι. Βοηθά στην κυκλοφορία του αέρα σε διαφορετικά επίπεδα. Ο πιο ενδιαφέρον παράγοντας αυτής της επιλογής είναι ότι τα Windows είναι μια μακροπρόθεσμη λύση στα προβλήματα ψύξης σας. Δεν καταναλώνουν τόση ενέργεια όση οι σύγχρονες και «σύνθετες» μέθοδοι.Δεν καταναλώνουν καθόλου ενέργεια.

Πώς να ψύξετε το μπαλκόνι με σήτα

Ναι, γνωρίζουμε ότι η αφαίρεση σφαλμάτων και συντριμμιών είναι ένας από τους κύριους σκοπούς μιας κλειστής βεράντας. Η εγκατάσταση των παραθύρων μπορεί να είναι επιζήμια από αυτή την άποψη. αλλά με λίγη προσπάθεια Η δυσκολία μπορεί επίσης να μειωθεί.

Τοποθετήστε περσίδες ή κουρτίνες

Ποιες επιλογές χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για τη σωστή τιμή; Περσίδες και στόρια παραθύρων Πραγματικά υπάρχει.Η κύρια πηγή θερμότητας στους χώρους διαβίωσης είναι πάντα το φως του ήλιου. Μερικές φορές η μόνη λύση είναι να σβήσετε το φως του ήλιου.

Οι κουρτίνες και οι περσίδες έχουν ήδη εκτελέσει αυτή τη βασική λειτουργία. Μάλλον επειδή εφευρέθηκαν τα παράθυρα. Αυτή η επιλογή μπορεί να μοιάζει με ένα βήμα πίσω, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ αποτελεσματική και θα σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημά σας μακροπρόθεσμα.

Δροσίστε τη βεράντα σας με επικάλυψη φυσικά

στα χρόνια του δημοτικού σου Ο καθηγητής γεωγραφίας σας μπορεί να σας εξηγήσει ότι τα φυτά μπορούν να φυτευτούν για διάφορους λόγους, όπως για παράδειγμα ανεμοφράκτες. Λιγότερο συχνά αναφερόμενοι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μόνωση της βεράντας σας από τον ήλιο.

Μπορούν να είναι win-win. Είναι καλό για την ποιότητα του αέρα στο σπίτι σας. Πιο ενδιαφέρον από κουρτίνες, κλιματιστικά, ανεμιστήρες και παράθυρα.

Ναι, τα φυτά μπορεί να είναι πρόβλημα όταν δεν σας αρέσουν. Ακόμη και η φύτευση δέντρων μπορεί να προκαλέσει γραφειοκρατικά προβλήματα. Αλλά είναι επίσης μια μακροπρόθεσμη και φιλική προς το περιβάλλον λύση στα προβλήματα ψύξης σας.

Προστατέψτε την προστατευμένη βεράντα σας.

φραγμένη βεράντα εξ ορισμού Είναι μια άτυπη και προσωρινή δομή. για αυτόν τον λόγο Ως εκ τούτου, ορισμένες τυπικές πτυχές της κατασκευής ενός σπιτιού παραμελούνται. Μερικές φορές είναι απλώς ένα μέτρο εξοικονόμησης κόστους.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένας από τους κύριους λόγους για τη δημιουργία μιας προστατευμένης βεράντας είναι η επιθυμία να κρατηθούν όλα τα ανεπιθύμητα στοιχεία έξω. συμπεριλαμβανομένου του ζεστού ή ζεστού καιρού, αν δεν το κάνετε αντιγράφων ασφαλείας Η προστατευμένη βεράντα σας επιτρέπει στον ζεστό αέρα να εισέλθει σε συγκεκριμένους χώρους του σπιτιού σας.

Πώς να δροσίσετε την προστατευμένη βεράντα σας (9 εύκολες συμβουλές)

Αντί λοιπόν να ψάχνεις περίπλοκες και ακριβές επιλογές Κάτι τόσο απλό και οικονομικό όσο η απενεργοποίηση του κλιματιστικού στην προστατευμένη βεράντα σας μπορεί να είναι τονωτικό για τα προβλήματα ψύξης σας. Η εναλλακτική ομορφιά είναι μια μακροπρόθεσμη επιλογή.

Χρησιμοποιήστε ένα σύστημα ομίχλης

αγοράστε ποιότητα σύστημα ομίχλης Είναι τόσο εύκολο όσο η αγορά ενός κλιματιστικού ή ανεμιστήρα μέσω Διαδικτύου. Τα συστήματα ομίχλης είναι τόσο εύχρηστα όσο με άλλες επιλογές διαθέσιμο στην αγορά

Αυτός είναι ένας οικονομικά αποδοτικός και συχνά αποτελεσματικός τρόπος για να δροσίσετε το μπαλκόνι σας.

Ωστόσο, υπήρχε μια επιφύλαξη. Αυτό είναι ένα μικρό θέμα του νερού που χρησιμοποιείτε για τη λειτουργία του συστήματος. Πρέπει να υπολογίσετε και να καταλάβετε εάν αυτό είναι μια αξιόλογη δαπάνη.

από τη χρήση αυτού του συστήματος Λίγη υγρασία κυκλοφορεί στον χώρο σας. Θα επηρεάσει τους τοίχους, τα δάπεδα και ακόμη και την οροφή της προστατευμένης βεράντας σας. Η ζημιά που προκαλείται μπορεί να μην αξίζει τον κόπο.

σβήσε τα φώτα

Κατανοούμε και κατανοούμε ότι στους ανθρώπους δεν αρέσει να βρίσκονται σε ένα ελαφρώς σκοτεινό δωμάτιο. και για οποιονδήποτε λόγο Θα εκπλαγείτε πόσο ζεσταίνεται το σπίτι σας με τα φώτα αναμμένα.

Η προστατευμένη βεράντα σας δεν είναι απρόσβλητη. Επιπλέον του γεγονότος ότι ο βασικός σχεδιασμός της θωρακισμένης βεράντας επιτρέπει να εισέρχεται πολύ φως στο δωμάτιο. την παρουσία φώτων και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών μπορεί να συμβάλει στην ταλαιπωρία σας το καλοκαίρι βασικά στοιχεία της επιστήμης οι λαμπτήρες εκπέμπουν θερμότητα μην το πεις σε κανέναν άλλον

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *