Πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο καναπέ για το σπίτι σας

Αν αγοράζετε νέο καναπέ Η συγκίνηση του να βρεις το τέλειο κομμάτι για το σαλόνι σου δεν είναι δύσκολη. Αλλά με τόσες πολλές επιλογές και στυλ. Πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτό που θέλετε; Είτε θέλετε κάτι απλό είτε περίπλοκα σκαλισμένο. Υπάρχουν επιλογές για να κάνετε το σπίτι σας πιο άνετο και φιλόξενο.

Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή. καναπές και κρεβάτι Για οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας, τόσο μικρό όσο ένα διαμέρισμα ή τόσο μεγάλο όσο ένα διαμέρισμα σε μέγεθος διαμερίσματος. Καλύπτουμε τα πάντα, από το μέγεθος και τη σχεδίαση κατόψεων μέχρι τη λήψη αποφάσεων για ταπετσαρίες και στυλ βραχιόνων.

καθορίστε τις ανάγκες σας

Ο καθορισμός του σκοπού του καναπέ και του τρόπου χρήσης του είναι σημαντικός. Εάν έχετε ένα μικρό διαμέρισμα Μια σεζλόνγκ μπορεί να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας από μια πολυθρόνα που μπορεί να χρησιμεύσει ως πρόσθετη επιλογή καθίσματος. Επίσης, λάβετε υπόψη τον αριθμό των ατόμων που θα χρησιμοποιήσουν τον καναπέ. και θα κάθεται σε διαφορετικά ύψη ή όχι

Κάντε μετρήσεις και σχεδιάστε μια κάτοψη.

πριν την αγορά Σημειώστε τον χώρο διαβίωσής σας και βεβαιωθείτε ότι έχει το σωστό μέγεθος για έναν μεγάλο καναπέ. Πρέπει να μετρήσετε το μήκος και το πλάτος του δωματίου και το ύψος του δωματίου. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να σταθείτε μπροστά από μια μεζούρα ή ένα ραβδί. Στη συνέχεια σχεδιάστε μια κάτοψη με βάση αυτές τις μετρήσεις:

  • Πού θα πάει ο καναπές σας;
  • Πόσο θα κρατήσει? Να είναι κοντό ή ψηλό; Και πόσες θέσεις πρέπει να υπάρχουν ανά άτομο;
  • Τι στυλ θέλεις; Ένα σύγχρονο κλασικό σαν διαχωριστικό δωματίου είναι επίσης μια καλή επιλογή. Αν όμως αυτό δεν είναι οικιακό αντικείμενο Σκεφτείτε κάτι τόσο πρωτότυπο όσο το αρχικό κρεβάτι.

Σκεφτείτε το στυλ του δωματίου σας.

Αν έχετε τον χώρο και έχετε επιλέξει έναν καναπέ με μαξιλάρια που ταιριάζει στο σπίτι σας. Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε το στυλ του δωματίου σας. Το πιο σημαντικό πράγμα όταν επιλέγετε έναν καναπέ είναι να επιλέξετε τον τύπο καναπέ που ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμησή σας.

αποφασίστε για την ταπετσαρία

Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία υλικών επιφάνειας. Συμπεριλαμβανομένων φυσικών και συνθετικών υλικών. Οι φυσικές κατασκευές είναι πιο ανθεκτικές και διαρκούν περισσότερο από τις τεχνητές κατασκευές. Είναι πιο ακριβά γιατί απαιτούν περισσότερη συντήρηση από τα συνθετικά υλικά.

Τα συνθετικά στρώματα καθαρίζονται και συντηρούνται εύκολα, ωστόσο, η αντοχή τους εξαρτάται από την ποιότητα του υφάσματος που επιλέγετε και από το πόσο συχνά χρησιμοποιείτε τον καναπέ.

Κατανόηση διαφορετικών τύπων καναπέδων

Ο τύπος καναπέ είναι σημαντικό μέρος του κόσμου των επίπλων. Μπορεί να προκαλέσει σύγχυση επειδή υπάρχουν διαφορετικοί τύποι καναπέδων. Και δεν είναι όλα τα σχέδια ίδια. Ας δούμε τι πρέπει να ξέρετε για τους τύπους καναπέ. Πριν προχωρήσετε στην επόμενη ενότητα μας σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου καναπέ για το σπίτι σας!

Επιλέξτε στυλ μανικιών και στυλ πλάτης.

Οι καναπέδες χωρίς χέρια φαίνονται πάντα επίσημοι και κλασικοί. Ενώ το μπράτσο είναι πιο άνετο καθώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως αρθρωτό καναπέ προσθέτοντας επιπλέον κομμάτια για να επεκτείνετε το μήκος του δωματίου σας. Οι καναπέδες χωρίς χέρια τείνουν να είναι μακρύτεροι από τους καναπέδες χωρίς χέρια.

Το τελευταίο μπορεί να είναι καμπύλο ή ίσιο. Το ύψος της πλάτης του καθίσματος ποικίλλει από ψηλό σε χαμηλό. Και η ψηλή πλάτη θα κάνει το δωμάτιό σας να νιώθει πιο επίσημο. αυξάνοντας ταυτόχρονα τον χώρο καθιστικού στο σπίτι ή στη δουλειά.

Σκεφτείτε την άνεσή σας

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ποικιλία από στυλ καναπέ που είναι ταυτόχρονα άνετοι και κομψοί.Για παράδειγμα, εάν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι σας. Τα μαξιλάρια με επένδυση παρέχουν βέλτιστη στήριξη και άνεση. Το φουντωτό κάθισμα παρέχει στήριξη που είναι ιδανική για ηλικιωμένους.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφασίσετε ποιο στρώμα είναι κατάλληλο για εσάς είναι να καθίσετε μόνοι σας σε κάθε στρώμα πριν αγοράσετε! Αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε πώς κάθονται στο σώμα σας. και νιώθεις πολύ ελαφρύ ή άκαμπτο στην πλάτη σου όταν κάθεσαι;

Το σωστό κρεβάτι μπορεί να κάνει ένα μικρό σαλόνι να αισθάνεται όμορφο και άνετο.

Ο σωστός καναπές μπορεί να κάνει ένα μικρό σαλόνι να αισθάνεται κομψό και άνετο. Η επιλογή του κατάλληλου καναπέ για τον χώρο σας είναι πολύ σημαντική. Επομένως, μετρήστε τον χώρο σας πριν αγοράσετε. Το μέγεθος πρέπει να εξαρτάται από το μέγεθος του δωματίου σας. όχι το αντίθετο

Εάν το σαλόνι σας είναι μικρό Σκεφτείτε να αγοράσετε έναν μικρό καναπέ σε χρώμα έμφασης που θα τραβήξει την προσοχή στο υπόλοιπο σπίτι σας. Διαλέξτε κάτι που ξεχωρίζει με αυτόν τον τρόπο. Όταν είναι όλοι γύρω, δεν είναι εμπόδιο!

Επιλέξτε έναν καναπέ με αφαιρούμενα μαξιλάρια.

Όταν επιλέγετε έναν καναπέ που ταιριάζει στο σπίτι σας Επιλέξτε ένα μοντέλο με αφαιρούμενα μαξιλάρια. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν τείνετε να διασκεδάζετε ή να έχετε κατοικίδια. με αφαιρούμενα μαξιλάρια Έτσι μπορεί να πλυθεί και να αλλαχτεί όσο χρειάζεται. Διατηρεί τον καναπέ σας καινούργιο και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του αποτρέποντας μόνιμες ζημιές από διαρροές και τρίχες κατοικίδιων ζώων.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της επιλογής καναπέ με αφαιρούμενα μαξιλάρια είναι η ευελιξία στην αναδιάταξη των επίπλων. Η αφαίρεση των μαξιλαριών από τον καναπέ διευκολύνει τη μετακίνηση των επίπλων. Σας επιτρέπει να τακτοποιήσετε μια ποικιλία καθισμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Τέλος, αν έχετε παιδιά στο σπίτι Το να έχετε ένα αποσπώμενο στρώμα είναι ένας καλός τρόπος για να αποτρέψετε τυχαίες διαρροές. Μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε το κάλυμμα του μαξιλαριού και να το πετάξετε στο πλυντήριο για γρήγορο καθάρισμα.

Συνολικά, υπάρχουν πολλά οφέλη από την επιλογή ενός καναπέ με αφαιρούμενα μαξιλάρια. Και θα βοηθήσει τον καναπέ σας να φαίνεται καλός για πολλά χρόνια ακόμα.

συμπέρασμα

Ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός και οι πληροφορίες που περιέχει θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον τέλειο καναπέ και κρεβάτι για το σπίτι σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε περαιτέρω συμβουλές σχετικά με την αγορά αυτών των επίπλων, επικοινωνήστε μαζί μας. Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *