Πότε είναι αφορολόγητο Σαββατοκύριακο στην Αλαμπάμα; –

Αν θέλετε να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Σαββατοκύριακο της φορολογικής απαλλαγής από την Αλαμπάμα Έχετε έρθει στο σωστό μέρος

Το αφορολόγητο Σαββατοκύριακο της Αλαμπάμα σημαίνει ότι είναι η τέλεια στιγμή για να προμηθευτείτε τα απαραίτητα και να ψωνίσετε πράγματα που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Για να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα και να βρείτε εξαιρετικές προσφορές. Πρώτα, πρέπει να μάθετε πότε είναι το αφορολόγητο Σαββατοκύριακο της Αλαμπάμα. διάρκεια και ποια προϊόντα και υπηρεσίες απαλλάσσονται από τον φόρο

Εκεί μπαίνουμε. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι είστε έτοιμοι για το Σαββατοκύριακο της φορολογικής απαλλαγής στην Αλαμπάμα. Συγκεντρώσαμε αυτήν την απλή ανάρτηση που περιγράφει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Θα σας πούμε όταν είναι το Σαββατοκύριακο. Γιατί συνέβη αυτό; και τι περιλαμβάνεται

Έχουμε όλα όσα χρειάζεστε αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Πήδα αμέσως μέσα!

Πότε είναι αφορολόγητο Σαββατοκύριακο στην Αλαμπάμα;

Η Αλαμπάμα έχει δύο αφορολόγητα Σαββατοκύριακα. Το πρώτο από αυτά τα αφορολόγητα Σαββατοκύριακα είναι τα Σαββατοκύριακα ετοιμότητας για σοβαρές καιρικές συνθήκες. Αυτό δίνει στις οικογένειες την ευκαιρία να εφοδιαστούν με απαραίτητες προμήθειες έκτακτης ανάγκης.

Αυτό το αφορολόγητο Σαββατοκύριακο ξεκινά την Παρασκευή του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Φεβρουαρίου και λήγει μέχρι τα μεσάνυχτα της επόμενης Κυριακής.

Το 2022 αυτό το αφορολόγητο Σαββατοκύριακο ξεκινά την Παρασκευή 25 στις 00:01 και λήγει την Κυριακή 27 στις 12:00 το μεσημέρι.

Το δεύτερο φορολογικό Σαββατοκύριακο στην Αλαμπάμα πραγματοποιείται την τρίτη Παρασκευή του Ιουλίου και λήγει την επόμενη Κυριακή.

Αυτή η αφορολόγητη αργία είναι γνωστή ως σχολικό Σαββατοκύριακο. Το 2022, αυτή η περίοδος φορολογικής απαλλαγής ξεκινά στις 15 Ιουλίου στις 12:01 π.μ. και λήγει στις 17 Ιουλίου στις 12:00 μ.μ.

Τι είναι το αφορολόγητο Σαββατοκύριακο;

Για όσους δεν είναι σίγουροι Τα αφορολόγητα Σαββατοκύριακα ή αργίες είναι συγκεκριμένες ημέρες κατά τις οποίες ορισμένα αγαθά απαλλάσσονται από δασμούς.

Για εσάς, δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον για ορισμένα είδη κατά τη διάρκεια της περιόδου αφορολόγητων ειδών.

Έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τις δαπάνες και να παρέχει στις οικογένειες συγκεκριμένα αντικείμενα σε προσιτή τιμή όταν τα χρειάζονται περισσότερο.

Τα εμπορεύματα που περιλαμβάνονται στην περίοδο αφορολόγητων ειδών εξαρτώνται από τον λόγο για την πραγματοποίηση αδασμολόγητων διακοπών.

Για παράδειγμα, όλα τα σχολικά είδη απαλλάσσονται από φόρους κατά τη φορολογική περίοδο των δημοσίων αργιών στην Αλαμπάμα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι δεν έχει σημασία από πού ψωνίζετε. Είτε ξοδεύετε χρήματα στο κατάστημα είτε στο διαδίκτυο. Η αγορά σας θα είναι επίσης αφορολόγητη.

Στην Αλαμπάμα, εξοικονομείτε τον φόρο 4% που πληρώνετε συνήθως σε κάθε αγορά.

Επιστροφή στο σχολείο Φορολογική απαλλαγή Σαββατοκύριακου – Φορολογική απαλλαγή για αγαθά

Πότε είναι το αφορολόγητο Σαββατοκύριακο στην Αλαμπάμα;

Ένας από τους κύριους σκοπούς της φορολογικής αργίας επιστροφής στο σχολείο στην Αλαμπάμα είναι να βοηθήσει τις οικογένειες με χαμηλό εισόδημα να πληρώσουν για τα απαραίτητα σχολικά είδη για τα παιδιά τους.

Ακολουθούν τα στοιχεία που απαλλάσσονται από φόρο κατά τη διάρκεια αυτής της φορολογικής αργίας:

 • Ρούχα (κάτω από 100 $ ανά τεμάχιο) – Ρούχα όπως τζιν, πουκάμισα, μπουφάν, φορέματα, παπούτσια και σχολικές στολές
 • σχολικές προμήθειες – Σχολικά είδη όπως τσάντες βιβλίων, είδη τέχνης, μέσα διδασκαλίας αριθμομηχανή Τα μεσημεριανά κουτιά και τα τετράδια απαλλάσσονται από φόρο.
 • Βιβλία (έως 30 $ ανά βιβλίο) – Τα μη λογοτεχνικά και μη λογοτεχνικά βιβλία για όλες τις ηλικίες και αφορολόγητα κάτω των 30 $ το καθένα θα πρέπει να εκτυπώνονται σε έντυπη μορφή με αριθμό ISBN.
 • Σχολικός εξοπλισμός υπολογιστή (έως 750 $ ανά τεμάχιο) – Φορητοί υπολογιστές, πληκτρολόγια, οθόνες, λογισμικό και εκτυπωτές.

Επιστροφή στο σχολείο Φορολογική απαλλαγή Σαββατοκύριακου – Τα προϊόντα δεν απαλλάσσονται από φόρους.

Τα ακόλουθα είδη απαλλάσσονται από φόρους κατά τη διάρκεια του σχολικού Σαββατοκύριακου αφορολόγητου:

 • περιοδικά και εφημερίδες
 • Εξοπλισμός ασφαλείας ή αθλητικός εξοπλισμός
 • διακοσμητικά ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ και καλλυντικά
 • Γυαλιά ηλίου, ομπρέλα και πορτοφόλι
 • Smartphone, προϊόντα μη εκπαιδευτικής τεχνολογίας και βιντεοπαιχνίδια
 • Καρέκλες, τραπέζια και άλλα είδη επίπλων

Προετοιμασία για έντονα καιρικά φαινόμενα Αφορολόγητα Σαββατοκύριακα – αφορολόγητα σε προϊόντα

Πότε είναι το αφορολόγητο Σαββατοκύριακο στην Αλαμπάμα;

Το Σαββατοκύριακο απαλλαγής από φόρους ετοιμότητας για σοβαρές καιρικές συνθήκες στην Αλαμπάμα διανύει την 11η χρονιά του το 2022. Ο κύριος σκοπός του Σαββατοκύριακου είναι να δώσει στις οικογένειες την ευκαιρία να προετοιμαστούν για τις κακές καιρικές συνθήκες.

Όπως ήδη το γνωρίζετε Ο εξοπλισμός για τον καιρό έκτακτης ανάγκης μπορεί να είναι ακριβός. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μια ευκαιρία για οικογένειες. σωστά προετοιμασμένο και αγόρασε όλα τα απαραίτητα

σε ορισμένες περιοχές της Αλαμπάμα Οι οικογένειες μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 10% στις φορολογικές εκπτώσεις.

Εμπορεύματα που απαλλάσσονται από δασμούς αυτό το Σαββατοκύριακο:

 • φώτα που αναβοσβήνουν
 • ραδιόφωνο
 • αμφίδρομο ραδιόφωνο
 • φορτιστής κινητού τηλεφώνου
 • φορητή γεννήτρια
 • μπαταρία
 • κουτί πρώτων βοηθειών
 • αμφίδρομο ραδιόφωνο
 • πίσσα και πλαστικά φύλλα
 • καλώδιο επέκτασης
 • ανοιχτήρι χειρός
 • κολλητική ταινία
 • Σετ κορδονιών με κορδόνια και bungee
 • ψυγείο
 • κόντρα πλακέ
 • παγάκια
 • εικόνα παραθύρου
 • ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα

Αφορολόγητο Σαββατοκύριακο σε προετοιμασία για έντονες καιρικές συνθήκες – τα εμπορεύματα δεν απαλλάσσονται από δασμούς.

Σαββατοκύριακο απαλλαγής από τον φόρο προϊόντων της Αλαμπάμα για σοβαρές καιρικές συνθήκες Για προϊόντα που δεν απαλλάσσονται φόρου Δυστυχώς, τα προϊόντα που δεν αναφέρονται παραπάνω απαλλάσσονται από φόρους.

Αυτό είναι διαφορετικό από το αφορολόγητο σχολικό Σαββατοκύριακο. Οι φοροαπαλλαγές, η προετοιμασία για τα έντονα καιρικά φαινόμενα, επικεντρώνονται σε πολύ μικρότερα αντικείμενα.

Εάν το προϊόν που σκοπεύετε να αγοράσετε δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των εξαιρούμενων προϊόντων Θα πληρώσετε τουλάχιστον 4% σε φόρους.

FAQ

Υψηλοί ή χαμηλοί φόροι στην Αλαμπάμα;

Σε σύγκριση με άλλες πολιτείες στις ΗΠΑ, οι φόροι στην Αλαμπάμα είναι πολύ χαμηλοί. Ο φορολογικός συντελεστής στην Αλαμπάμα είναι 4%, που είναι 2% λιγότερος από τη Φλόριντα και 2,25% λιγότερος από το Τέξας.

Γιατί καθιερώθηκε αφορολόγητο Σαββατοκύριακο;

Καθιερώθηκαν τα αφορολόγητα Σαββατοκύριακα για να δώσουν στις οικογένειες με χαμηλό εισόδημα την ευκαιρία να αγοράσουν βασικά είδη που κανονικά δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά.

Αν δεν υπάρχει αφορολόγητο Σαββατοκύριακο Πολλές οικογένειες θα δυσκολευτούν να πληρώσουν για όλα τα απαραίτητα που χρειάζονται τα παιδιά τους.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη δωροκάρτα μου για να αγοράσω προϊόντα που εξαιρούνται;

Ναι, οι δωροκάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή εξαιρούμενων στοιχείων. Ωστόσο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανένα από τα δύο στοιχεία για να μειώσετε το κόστος του αντικειμένου για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για έκπτωση φόρου.

τελικές σκέψεις

Έχετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα αφορολόγητα Σαββατοκύριακα της Αλαμπάμα.

Μέχρι τώρα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Αλαμπάμα έχει δύο αφορολόγητα Σαββατοκύριακα. Μια μέρα τον Φεβρουάριο και μια μέρα τον Ιούλιο.

Και τα δύο αφορολόγητα Σαββατοκύριακα έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη ζωή των ατόμων με χαμηλό εισόδημα. και οι δύο είχαν περίοδο τριών ημερών.

Το πρώτο σας επιτρέπει να αγοράσετε τα απαραίτητα υλικά μελέτης αφορολόγητα. και άλλο εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης καιρού

Μόλις έχετε όλες αυτές τις πληροφορίες. Γιατί να μην σχεδιάσετε πώς θα σχεδιάσετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το επόμενο αφορολόγητο Σαββατοκύριακο σας!

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *