Ποιος έχει τα καλύτερα επιχειρηματικά δάνεια αυτοκινήτου; –

Εάν πρέπει να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο για την επιχείρησή σας Είναι καλύτερο να κάνετε αίτηση για δάνειο επαγγελματικού οχήματος. Αυτές οι επιλογές δανείου πληρώνουν για το επαγγελματικό σας όχημα και συνοδεύονται από καλές φορολογικές εκπτώσεις. Πολλές τράπεζες όπως η Bank of America ή η Wells Fargo προσφέρουν αυτά τα δάνεια σε ανταγωνιστικά επιτόκια.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε ένα δάνειο για την επιχείρησή σας; Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για τις τράπεζες. που προσφέρει επιχειρηματικά δάνεια και πού μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις φορολογικές εκπτώσεις. που μπορείτε να κάνετε για την επιχείρησή σας

Τι είναι το δάνειο επαγγελματικών οχημάτων;

δάνειο επαγγελματικών οχημάτων Γνωστό και ως δάνειο επαγγελματικών οχημάτων. Είναι η χρηματοδότηση που μπορείτε να ζητήσετε από την τράπεζα για να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο για την εταιρεία σας. Αυτά τα δάνεια καλύπτουν συνήθως φορτηγά, φορτηγά και αυτοκίνητα εάν η επιχείρησή σας απαιτεί μεγαλύτερα οχήματα. Μπορεί να χρειαστείτε δάνειο φορτηγού ή εξοπλισμού εμπορίου αντί για δάνειο επαγγελματικού οχήματος.

Προσωπικά δάνεια και δάνεια επαγγελματικών οχημάτων

Και οι δύο αυτοί τύποι δανείων λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο όταν πρόκειται να λάβετε τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά ενός οχήματος. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες σημαντικές διαφορές μεταξύ τους: Για παράδειγμα, τα δάνεια επαγγελματικών οχημάτων προορίζονται για οχήματα που χρησιμοποιούνται μόνο για επαγγελματικούς σκοπούς.

Συνήθως, η προσωπική ζωή ενός ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης είναι θολή από την επαγγελματική του ζωή. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όταν χρησιμοποιείτε επαγγελματικό όχημα Το όχημα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για επαγγελματικούς σκοπούς.

Όταν κάνετε αίτηση για επιχειρηματικό δάνειο Ο δανειστής χρειάζεται πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητο. Μπορεί να ζητήσουν οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας ή ένα επιχειρηματικό σχέδιο για να υποστηρίξουν την υπόθεσή σας.

Αυτοκίνητα στο όνομα της επιχείρησής σας

Για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις Ορισμένοι δανειστές επιτρέπουν την τοποθέτηση δανείου αυτοκινήτου στο όνομα της επιχείρησής σας. Αυτό μπορεί να προστατεύσει τα προσωπικά σας περιουσιακά στοιχεία ή την πίστωσή σας. Εάν η επιχείρησή σας δεν είναι σε θέση να αποπληρώσει το δάνειό σας για επαγγελματικό όχημα Εάν δεν έχετε τα προσόντα Ο δανειστής μπορεί να σας ζητήσει προσωπική εγγύηση. με την υπόσχεση ότι δεν είσαι η δουλειά σου θα αναλάβει την πλήρη ευθύνη για την αποπληρωμή του δανείου

Υπάρχει φορολογική απαλλαγή επιχειρήσεων.

Εάν νοικιάσετε ή αγοράσετε ένα όχημα για επαγγελματική χρήση Έχετε το δικαίωμα να αφαιρέσετε τα λειτουργικά και επιχειρηματικά έξοδα. Η απόσβεση του αυτοκινήτου μπορεί επίσης να αφαιρεθεί.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να λάβετε δάνειο επαγγελματικού οχήματος. Για παράδειγμα, σύμφωνα με την ενότητα 179 του φορολογικού κώδικα, μπορείτε να αφαιρέσετε το πλήρες κόστος του αυτοκινήτου. Εξαρτάται από τον τύπο και το βάρος του οχήματος.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εκπτώσεις που μπορείτε να κάνετε από το επαγγελματικό σας όχημα. Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες από έναν αξιόπιστο φοροτεχνικό. Μπορούν να εξετάσουν την εμπορική χρήση του οχήματος και να εφαρμόσουν διαφορετικούς φορολογικούς νόμους.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για δάνειο επαγγελματικών οχημάτων

Πριν κάνετε αίτηση για δάνειο επαγγελματικού οχήματος Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κάνετε, όπως να βρείτε το σωστό αυτοκίνητο. Αυτό σημαίνει να βρείτε το κατάλληλο όχημα για τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να το προσφέρουν οι δανειστές.

Για παράδειγμα, εάν σκοπεύετε να νοικιάσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για επαγγελματικούς λόγους. Ελέγξτε με τον δανειστή για να δείτε εάν θα σας δανείσουν ένα όχημα. Οι περισσότεροι δανειστές απορρίπτουν τα εμπορικά δάνεια για αυτοκίνητα ηλικίας άνω των πέντε ετών ή που υπερβαίνουν μια συγκεκριμένη χιλιομετρική απόσταση.

Συγκρίνετε προσφορές

Παρακάτω, θα μιλήσουμε για τις τράπεζες. Ποιος προσφέρει επιχειρηματικά δάνεια και τα υπέρ και τα κατά Έτσι, μπορείτε να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις για την επιχείρησή σας. Και προσφέρουν δάνεια επαγγελματικών οχημάτων. Ίσως έχετε περισσότερες πιθανότητες να λάβετε την έγκρισή τους.

Εάν η τράπεζα με την οποία συναλλάσσεστε δεν έχει καλούς όρους ή δεν προσφέρει δάνειο επαγγελματικού οχήματος Θα χρειαστεί να ψωνίσετε. Όταν το κάνετε, ελέγξτε τα στοιχεία του APR και πόσα χρήματα μπορούν να σας δώσουν.

Κάντε αίτηση με έναν δανειστή

Μόλις βρείτε τον κατάλληλο δανειστή για εσάς και την επιχείρησή σας. μπορείτε να κάνετε αίτηση Αν και κάθε δανειστής έχει τη δική του διαδικασία έγκρισης πίστωσης. Αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που αναζητά κάθε δανειστής όταν κάνετε αίτηση.

Τυπικά έγγραφα αίτησης που απαιτούνται για δάνειο επαγγελματικού οχήματος:

Έχοντας αυτές τις πληροφορίες στη διάθεσή σας μπορεί να βοηθήσει στον εξορθολογισμό της διαδικασίας αίτησης. Βοηθά επίσης να καλέσετε τον δανειστή σας εκ των προτέρων για να μάθετε ποια έγγραφα χρειάζονται για να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα δάνειο.

Όταν έχει νόημα να νοικιάσετε ή να αγοράσετε

Οι δανειστές επαγγελματικών οχημάτων επιτρέπουν σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να μισθώνουν ή να χρηματοδοτούν επαγγελματικά οχήματα. Εάν θέλετε να αποκτήσετε αμέσως το αυτοκίνητο Θα πρέπει να εξετάσετε τη χρηματοδότηση αυτοκινήτου. Εάν δεν σκοπεύετε να αποκτήσετε το αυτοκίνητο μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε την επιλογή μίσθωσης.

Εξαρτάται από το πώς χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο.

Όταν αγοράζετε αυτοκίνητο απευθείας ή κανονίζετε χρηματοδότηση Είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητο όπως θέλετε. Με μια μίσθωση, υπάρχουν αυστηροί κανόνες για το πώς χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο και τι μπορείτε να κάνετε.

Γενικοί όροι ενοικίασης που πρέπει να ακολουθήσετε:

  • Οδηγήστε όχι περισσότερο από έναν ορισμένο αριθμό μιλίων κάθε χρόνο.
  • Εάν μπορείτε να τροποποιήσετε το αυτοκίνητο (π.χ. κάλυμμα αυτοκινήτου)
  • Καταβολή τέλους τερματισμού εάν τερματίσετε νωρίς τη μίσθωση
  • Εγγυημένη προστασία αυτόματης κάλυψης (GAP)

Ορισμένοι δανειστές δεν σας επιτρέπουν να αγοράσετε αυτοκίνητο στο τέλος της περιόδου ενοικίασης. ενώ Αλλοι Κάθε δανειστής έχει τους δικούς του όρους και προϋποθέσεις που πρέπει να τηρείτε όταν συνάπτετε μίσθωση μαζί του. Επομένως, παρακαλούμε κατανοήστε καλά πριν υπογράψετε.

Δάνεια επαγγελματικών οχημάτων Wells Fargo

Η Wells Fargo είναι μια αξιόπιστη τράπεζα που είναι ιδανική για δανειολήπτες υψηλής εξειδίκευσης. Δεν είναι κατάλληλο μόνο για δάνεια επαγγελματικών οχημάτων αλλά και κατάλληλο για δάνεια εμπορικού εξοπλισμού. Εάν χρειάζεστε δάνειο για εξειδικευμένα οχήματα, πούλμαν, φορτηγά, ημιρυμουλκούμενα και άλλα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Wells Fargo για χρηματοδότηση εμπορικού εξοπλισμού.

Οφέλη από ένα δάνειο επαγγελματικών οχημάτων Wells Fargo

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με την Wells Fargo είναι το ευρύ πεδίο της. Έχουν πάνω από τέσσερις χιλιάδες διαφορετικά υποκαταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό καθιστά εύκολη την πρόσβαση εάν θέλετε να πληρώσετε χειροκίνητα.

χωρίς επιπλέον κόστος

Σε αντίθεση με άλλους δανειστές, η Wells Fargo δεν χρεώνει στους πελάτες καμία ποινή προπληρωμής εάν θέλουν να αποπληρώσουν πρόωρα το δάνειό τους. Δεν χρεώνουν τέλος αίτησης ή τέλος εισόδου.

Ισχυρή βαθμολογία εξυπηρέτησης πελατών

Οι περισσότεροι πελάτες που εργάζονται με την Wells Fargo καυχώνται ότι η εταιρεία έχει εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών. Βαθμολογούνται με 4,5 στα 5 αστέρια όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών.

Μειονεκτήματα των δανείων επαγγελματικών οχημάτων Wells Fargo

Παρόλο που η Wells Fargo είναι περισσότερο γνωστή για το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων της και τις υψηλές βαθμολογίες εξυπηρέτησης πελατών, είναι επίσης γνωστή για το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων της και τις υψηλές βαθμολογίες εξυπηρέτησης πελατών. Αλλά υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα στην εργασία μαζί τους.

Για παράδειγμα, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το ποσό που περιμένετε να πληρώσετε για ένα δάνειο. Ποτέ δεν ξέρετε τι να περιμένετε μέχρι να πάτε στην αντιπροσωπεία και να συναντήσετε τον εκπρόσωπο πωλήσεων.

Χωρίς προ-δάνεια προσόντα

Πολλοί δανειστές προσφέρουν στους πελάτες την επιλογή να προκριθούν. Έτσι μπορούν να έχουν καλύτερη ιδέα για το πόσα μπορούν να δανειστούν. Η γνώση αυτού του είδους πληροφοριών σας δίνει τη δύναμη να διαπραγματευτείτε. Σας γλιτώνει από την ταλαιπωρία των αναλήψεων δανείων.

η τράπεζα της Αμερικής

Η Bank of America είναι μια άλλη δημοφιλής τράπεζα που δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να κλειδώσουν μια προσφορά πληρωμής δανείου αυτοκινήτου για 30 ημέρες όταν αγοράζετε ένα αυτοκίνητο. Αυτό είναι εξαιρετικό εάν είστε στην αγορά ενός επαγγελματικού οχήματος και δεν είστε σίγουροι ποιο θέλετε να αγοράσετε.

Οφέλη από τα δάνεια εμπορικών οχημάτων της Bank of America

Το βασικό πλεονέκτημα της συνεργασίας με την Bank of America είναι το χαμηλό APR σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Το ποσοστό τους είναι αρκετά χαμηλό. Ξεκινώντας από περίπου 2,46%, φυσικά, το τελικό APR που λαμβάνετε εξαρτάται από το επιχειρηματικό σας δάνειο και άλλους παράγοντες αναδοχής που καθορίζονται από τον δανειστή.

Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μπορούν να χρηματοδοτηθούν.

Εάν θέλετε να χρηματοδοτήσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Μπορείτε να το κάνετε μέσω της Bank of America. Το αυτοκίνητο πρέπει να είναι μικρότερο από 10 ετών και να έχει λιγότερα από 125.000 μίλια, διαφορετικά η αίτηση δεν θα ληφθεί υπόψη.

Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Όταν εργάζεστε με την Bank of America, μπορείτε να περιμένετε πλήρη διαφάνεια. Εάν αποφασίσετε να εξοφλήσετε το δάνειο νωρίτερα από τους συμφωνηθέντες όρους Δεν θα χρεώνουν στους πελάτες τυχόν τέλη προέλευσης ή πρόστιμα προπληρωμής.

Μειονεκτήματα των δανείων επαγγελματικών οχημάτων της Bank of America

Όταν εργάζεστε με την Bank of America, πρέπει να έχετε ένα ελάχιστο ποσό δανείου. Διαφορετικά, το δάνειο δεν θα εγκριθεί. Για παράδειγμα, το ποσό του δανείου τους πρέπει να είναι τουλάχιστον 7.500 $ εάν ο προϋπολογισμός σας είναι μικρότερος από αυτό. Θα χρειαστεί να συνεργαστείτε με άλλους δανειστές.

Ειδική έκπτωση για κατόχους λογαριασμού

Με την Bank of America, υπάρχει έκπτωση χρέωσης για τους υπάρχοντες κατόχους λογαριασμών. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη την Bank of America, ακολουθούν ορισμένα πρόσθετα πλεονεκτήματα. αλλά για άλλους Δεν θα μπορείτε να λάβετε αυτήν την έκπτωση εκτός εάν είστε ο τρέχων κάτοχος του λογαριασμού.

Celtic Bank

Η Celtic Bank είναι ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα με έδρα το Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα, που προσφέρει δάνεια μικρών επιχειρήσεων και στις πενήντα πολιτείες. Προσφέρουν επίσης δάνεια εξοπλισμού σε πελάτες εκτός από δάνεια επαγγελματικών οχημάτων.

Οφέλη της Celtic Bank

Αν και αυτή η τράπεζα δεν είναι γνωστή ως ανταγωνιστής. Υπάρχουν όμως ορισμένα πλεονεκτήματα που έχουν οι πελάτες: για παράδειγμα, μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους εκατομμύρια πάνω από το μέσο ποσό δανείου, εάν χρειαστεί.

χαμηλό ελάχιστο ετήσιο εισόδημα

Δεν απαιτείται υψηλό ετήσιο εισόδημα για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για δάνειο μέσω αυτού του δανειστή. Ένα ελάχιστο ετήσιο εισόδημα 28.000 $ ή περισσότερο είναι αρκετό για να ληφθεί υπόψη το δάνειό τους.

Μειονεκτήματα της Celtic Bank

Το κύριο μειονέκτημα της συνεργασίας με αυτήν την εταιρεία είναι το τέλος εισόδου. Σε αντίθεση με άλλους δανειστές, η Celtic χρεώνει μια προμήθεια προέλευσης στο ποσό του δανείου που εγκρίνετε προτού εξοφληθεί.

κυρώσεις προπληρωμής

Όταν εργάζεστε με αυτήν την τράπεζα Πληρώνετε ένα μηνιαίο τέλος και πληρώνετε μόνο σύμφωνα με τους όρους σας. Εάν πληρώσετε περισσότερα από όσα ζητήσατε σε μια προσπάθεια εξόφλησης του δανείου Θα σας χρεώσουν ένα πρόστιμο προπληρωμής.

Crest Capital

Η Crest Capital είναι ένας δανειστής ταχείας χρηματοδότησης για χρηματοδότηση επαγγελματικών οχημάτων και εξοπλισμού. Εάν θέλετε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε φορτηγό, ημιρυμουλκούμενο ή άλλο βαρύ εξοπλισμό Για λιγότερο από 500.000 $, μπορείτε να το κάνετε με την Crest Capital. Αυτή η εταιρεία είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια επιλογή χρηματοδότησης για χρηματοδότηση εξοπλισμού.

Πλεονεκτήματα του Crest Capital

Ένα βασικό πλεονέκτημα της συνεργασίας με την Crest Capital είναι η απλοποιημένη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Εάν σκοπεύετε να χρηματοδοτήσετε λιγότερα από 250.000 $, δεν χρειάζεται να παρέχετε στον δανειστή πολλά έγγραφα.

Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο πιο εις βάθος θα είναι η διαδικασία. Εάν χρειάζεστε χρήματα για λιγότερα από 250.000 $, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη γραφική εργασία ηλεκτρονικά ή αυτοπροσώπως.

εύκολο χαρακτηριστικό

Εάν η εταιρεία σας δραστηριοποιείται για τουλάχιστον δύο χρόνια και έχετε πιστωτικό σκορ 650 ή υψηλότερο, μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για δάνειο με την Crest Capital. Εάν δεν έχετε χρέος ή αθέτηση υποχρεώσεων με άλλους δανειστές, δεν θα πρέπει να δυσκολευτείτε να λάβετε δάνειο.

δεν απαιτείται δίκτυο

Ορισμένοι δανειστές απαιτούν από εσάς να παρέχετε εξασφαλίσεις για να λάβετε δάνειο, αλλά όχι με το Crest Capital. Ο εξοπλισμός ή το όχημα που αγοράζετε με το δάνειο λειτουργεί ως εγγύηση.

Εάν δεν πληρώσετε εγκαίρως ή δεν εξοφλήσετε το δάνειο πλήρως. Ο δανειστής θα αρπάξει τον εξοπλισμό. Θα πουλήσουν εξοπλισμό ή οχήματα για να αποπληρώσουν την επιχείρησή σας.

Μειονεκτήματα του Crest Capital

Όταν εργάζεστε με την Crest Capital, υπάρχουν μερικές χρεώσεις που πρέπει να γνωρίζετε. Ο δανειστής εισπράττει μια αμοιβή εγγράφων 250 $ για το δάνειό σας πριν αποδεσμεύσει τα χρήματα.

Θα αφαιρέσουν επίσης τον πρώτο σας μισθό από το εγκεκριμένο ποσό σας. Η εταιρεία δεν θα σας δώσει χρήματα απευθείας. Αντίθετα, θα πληρώσουν τον προμηθευτή της επιλογής σας για λογαριασμό σας.

Δεν λειτουργεί με startups

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα Δεν θα εξετάσουν την αίτησή σας εάν δεν είστε στην επιχείρηση για τουλάχιστον δύο χρόνια. Αυτό μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για όσους δραστηριοποιούνται ήδη. Αν όμως είσαι startup Μπορεί να μην πληροίτε τις προϋποθέσεις.

Μεγάλες αιτήσεις για υψηλότερα ποσά

Εάν επιθυμείτε να δανειστείτε περισσότερα από 250.000 $, η Crest Capital θα ζητήσει πρόσθετη τεκμηρίωση από εσάς.

Έγγραφα που απαιτούνται για υψηλότερο ποσό δανείου:

  • επιστροφή φόρου
  • οικονομικές δηλώσεις
  • σκοπό της συσκευής
  • επιχειρηματικό σχέδιο
  • Λοιπά δάνεια και μισθώσεις

Μόλις όλες αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες. Θα χρειαστούν χρόνο για να δουν τις πληροφορίες. Έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το έγγραφό σας; Αυτός ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες.

η τράπεζα της Αμερικής

Η US Bank προσφέρει στους δανειολήπτες καλύτερες επιλογές χρηματοδοτικής μίσθωσης και χρηματοδότησης εάν έχουν καλό πιστωτικό προφίλ. Ειδικεύονται σε δάνεια επαγγελματικών οχημάτων για αναχρηματοδότηση και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Πλεονεκτήματα των τραπεζών των ΗΠΑ

Εάν έχετε τραπεζικό λογαριασμό στις Ηνωμένες Πολιτείες Μπορούν να σας κάνουν έκπτωση. Όταν ρυθμίζετε αυτόματες πληρωμές για ένα εμπορικό δάνειο αυτοκινήτου Θα σας κάνουν έκπτωση 0,5%.

διαφορετικές επιλογές για διάρκεια

Όταν συνεργάζεστε με την US Bank, προσφέρουν στους πελάτες έξι εκτεταμένες περιόδους. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα έως έξι χρόνια, γεγονός που σας δίνει μεγαλύτερη ευελιξία ως προς το χρονικό διάστημα που είναι αποπληρωτέο το δάνειό σας.

Μειονεκτήματα των αμερικανικών τραπεζών

Αν και προσφέρουν στους πελάτες ευελιξία στην αποπληρωμή. Αλλά αν θέλετε να αγοράσετε από το δάνειό σας Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό με την US Bank εάν θέλετε αυτήν την επιλογή. Θα πρέπει να ψάξετε αλλού.

κυρώσεις προπληρωμής

Οι πελάτες που επιθυμούν να κλείσουν τους λογαριασμούς τους εντός ενός έτους θα πρέπει να πληρώσουν πρόωρη ποινή. Αυτή η προμήθεια είναι 1% του αρχικού ποσού δανείου επαγγελματικού οχήματος.

Υψηλότερο ελάχιστο ποσό δανείου

Το ελάχιστο ποσό που μπορεί να λάβει ένας πελάτης από μια τράπεζα των ΗΠΑ είναι 5.000 $. Εάν η επιχείρησή σας χρειάζεται μόνο μερικές χιλιάδες. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Τράπεζα των ΗΠΑ.

Τράπεζα Π.Ν

Η PNC Bank είναι μια άλλη δημοφιλής τράπεζα με περισσότερα από 2.000 υποκαταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν έχετε ισχυρό πιστωτικό ιστορικό και καλή σχέση με την τράπεζα Όσο πιο πιθανό είναι να λάβετε καλύτερες επιλογές δανείου αυτοκινήτου. Μπορούν να σας προσφέρουν δάνειο επαγγελματικού οχήματος τηλεφωνικά, διαδικτυακά ή αυτοπροσώπως.

Πλεονεκτήματα της PNC Bank

Η PNC Bank προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα Total Auto και μια επιλογή δανείου με επιταγή. Και τα δύο προσφέρουν στους πελάτες γρήγορη χρηματοδότηση για αγορές επαγγελματικών οχημάτων Με το πρόγραμμα PNC Wholesale Auto, έχετε την ευκαιρία να αναζητήσετε οχήματα στην περιοχή σας. συγκρίνετε τιμές και πάρτε τα μετρητά που χρειάζεστε για να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο από τη μια μέρα στην άλλη.

Μειονεκτήματα των τραπεζών PNC

Εάν έχετε λιγότερα από 7.500 $ για χρηματοδότηση αυτοκινήτου Πρέπει να πας σε άλλη τράπεζα. Το ελάχιστο ποσό δανείου για την PNC Bank είναι 7.500 $. Εάν θέλετε να αναχρηματοδοτήσετε, το ελάχιστο ποσό είναι 5.000 $.

απροσδιόριστες απαιτήσεις

Το PNC δεν προσδιορίζει τις ελάχιστες απαιτήσεις πιστωτικού σκορ και το επιχειρηματικό εισόδημα. Αυτό καθιστά δύσκολο να προσδιορίσετε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιχειρηματικό δάνειο.

Ορισμένα δάνεια απαιτούν επίσκεψη σε υποκατάστημα.

Εάν σκοπεύετε να χρηματοδοτήσετε το επαγγελματικό σας όχημα μέσω ιδιώτη πωλητή Θα πρέπει πρώτα να επισκεφτείτε ένα υποκατάστημα για να υποβάλετε αίτηση για δάνειο. Το PNC λειτουργεί μόνο σε 29 πολιτείες, επομένως, εκτός εάν ζείτε σε μία από τις πολιτείες όπου δραστηριοποιούνται. Δεν θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για πίστωση.

εθνικό κεφάλαιο

Η National Funding είναι ένας αξιόπιστος εναλλακτικός δανειστής που προσφέρει σε μικρές επιχειρήσεις επιλογές χρηματοδότησης που δεν είναι διαθέσιμες μέσω παραδοσιακού δανεισμού. Προσφέρουν βραχυπρόθεσμα δάνεια εμπορικών οχημάτων και επιλογές χρηματοδότησης εξοπλισμού στους δανειολήπτες.

Πλεονεκτήματα του Ταμείου Προνοίας

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της συνεργασίας με το National Capital είναι ο σύντομος χρόνος που απαιτείται για την επιχειρηματική δραστηριότητα. Η επιχείρησή σας πρέπει να λειτουργεί για τουλάχιστον έξι μήνες προτού μπορέσετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο από αυτούς. Το ελάχιστο απαιτούμενο πιστωτικό σκορ είναι 500.

δανεισμός πάρα πολύ

Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για επιχειρηματικό δάνειο με εθνική χρηματοδότηση Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για έως και $500.000 ή $5.000. Η διάρκεια αυτών των δανείων είναι έξι έως δεκαπέντε μήνες.

γρήγορη χρηματοδότηση

Η διαδικασία αίτησης μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά. Και οι περισσότεροι πελάτες θα λάβουν την κατάσταση της αίτησής τους εντός 24 έως 48 ωρών. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε μερικές ακόμη ημέρες για να ελέγξει η τράπεζα όλα τα έγγραφά σας. Εξαρτάται από το ποσό που θέλετε να δανειστείτε.

Μειονεκτήματα του Ταμείου Προνοίας

Αν και αυτή η εταιρεία χρειάζεται γρήγορο χρόνο έγκρισης. Αλλά έχει ποσοστό άνω του μέσου όρου. Αυτό συμβαίνει επειδή αναλαμβάνουν περισσότερους κινδύνους όταν δανείζουν σε πελάτες με χαμηλότερα πιστωτικά προφίλ.

επιπλέον κόστος

Η Εθνική Χρηματοδότηση χρησιμοποιεί μια δομή σταθερών τελών. Αυτό σημαίνει ότι κάνετε μια εφάπαξ πληρωμή αντί να πληρώσετε τόκους για το δάνειο. Αυτή η προμήθεια κυμαίνεται από 17% έως 36% του ποσού του δανείου σας. Επιπλέον αυτής της αμοιβής Θα σας ζητηθεί επίσης να κάνετε μια πληρωμή κεφαλαίου 2%.

κεφαλαίο

Το CapitalOne είναι ένα άλλο αξιόπιστο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που δραστηριοποιείται στις περισσότερες πολιτείες. Εκτός από την Αλάσκα ή τη Χαβάη. Είναι γνωστοί για τις επιλογές πιστωτικών καρτών τους. Εξειδικεύονται όμως και στα δάνεια επαγγελματικών οχημάτων.

Πλεονεκτήματα του CapitalOne

Η διαδικασία αίτησης μέσω του CapitalOne είναι αρκετά απλή και μπορείτε να ελέγξετε την καταλληλότητα πριν υποβάλετε μια πλήρη αίτηση. Όταν κάνετε αίτηση, θα λάβετε αποτελέσματα την ίδια μέρα.

αποδεχτείτε χαμηλό πιστωτικό σκορ

Το CapitalOne συνεργάζεται με πελάτες όλων των τύπων πιστωτικών προφίλ. Εάν το πιστωτικό αποτέλεσμά σας είναι χαμηλό, το APR

Βρείτε τα καλύτερα δάνεια επαγγελματικών οχημάτων.

Τα εμπορικά δάνεια αυτοκινήτων μέσω δανειστών όπως η Bank of America ή η CapitalOne έχουν τη δική τους λίστα με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Κάποια βοηθούν τις νεοσύστατες επιχειρήσεις. Ενώ ορισμένοι θέλουν οι πελάτες τους να παραμείνουν στην επιχείρηση για μερικά ακόμη χρόνια προτού εξετάσουν μια αίτηση.

Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε στην επιχείρηση ή τον τύπο επαγγελματικού οχήματος που χρειάζεστε. Αντίθετα, συγκρίνετε τις επιλογές σας πριν αποφασίσετε για έναν δανειστή. Εάν βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο και θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιχειρηματικές εκπτώσεις, Μπορείτε να πάρετε δάνειο επαγγελματικού οχήματος. Δείτε το blog μας!

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *