Πληρώνουν φόρους οι άστεγοι; –

Ίσως σκέφτεστε να κάνετε κάποια έρευνα. θέλω να βοηθήσω Ή απλώς αναρωτιέστε για ορισμένες πτυχές του να είσαι άστεγος; Ακόμα κι αν οι άστεγοι δεν έχουν πού να ζήσουν, δουλειά, φαγητό ή αξιοπρεπή ρούχα. Υπάρχουν όμως έργα για να βοηθηθούν οι άστεγοι.

Ωστόσο, πρόκειται για περιορισμούς χρηματοδότησης και δεν έχουν αρκετή πρόσβαση στις πιο ευάλωτες κοινότητες.

Δέκα εκατομμύρια άνθρωποι σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος λαμβάνουν βοήθεια ενοικίου από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι 23,4 εκατομμύρια νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες ξοδεύουν περισσότερο από το μισό του εισοδήματός τους στο ενοίκιο.

Αν βρεθείτε στην ατυχή κατάσταση του αστέγου Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο σας έδωσε οικονομικές συμβουλές και ήταν χρήσιμο.

Πρέπει να πληρώσω φόρους αν είμαι άστεγος;

Μπορείτε να υποθέσετε ότι πολλοί άστεγοι δεν έχουν εξαρχής φορολογητέα εργασία. Πολλοί άστεγοι εργάζονται Ειδικά αν έχουν το δρόμο τους προς και από τη δουλειά.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι περισσότεροι από τους μισούς ανθρώπους που ζουν σε καταφύγια αστέγων στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επίσημο εισόδημα.

Εφόσον το άτομο πληροί τις προϋποθέσεις κατώτατου μισθού. Θα πρέπει να καταθέσει φόρους.

Όποιος κερδίζει περισσότερα από $10.150 ως άτομο ή $20.300 ως παντρεμένο ζευγάρι θεωρείται ότι υπερβαίνει το φορολογικό όριο και πρέπει να υποβάλει φορολογική δήλωση

Δυστυχώς, σχεδόν οι μισοί Αμερικανοί δεν πληρώνουν ομοσπονδιακούς φόρους εισοδήματος επειδή δεν πληρούν τις απαιτήσεις κατώτατου μισθού.

Γιατί οι άστεγοι πρέπει να υποβάλλουν φόρους;

Η υποβολή φόρων μπορεί να είναι χρήσιμη για τους άστεγους. Ειδικά αν είναι μισθωτοί, παντρεμένοι ή έχουν παιδιά ή άλλα εξαρτώμενα άτομα.

Επιπλέον, οικογένειες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος με ετήσιο εισόδημα κάτω των 14.590 $ για άγαμους ενήλικες και 20.020 $ για παντρεμένα ζευγάρια που υποβάλλουν από κοινού αίτηση χωρίς εξαρτώμενα άτομα πληρούν τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα πίστωσης φόρου εισοδήματος.

Μπορούν να διεκδικήσουν πίστωση φόρου έως και 495 $ για έναν μόνο ενήλικα. και υψηλότερα ποσά για οικογένειες με εξαρτώμενα τέκνα

Επιπλέον, οι εργοδότες υποχρεούνται να παρακρατούν φόρο από τους μισθούς των εργαζομένων. Επομένως, οι άστεγοι και οι εργαζόμενοι πρέπει να υποβάλουν ομοσπονδιακούς φόρους εισοδήματος για να λάβουν την επιστροφή φόρου από το IRS.

Εάν τα άτομα αυτά είναι κάτοικοι προγράμματος στεγαστικής βοήθειας Οι υπάλληλοι της υπόθεσης μπορούν να κάνουν check-in μαζί τους κατά τη φορολογική περίοδο για να βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των φορολογικών τους λειτουργιών.

Μπορούν να υποβάλουν τους φόρους τους χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση μιας ταχυδρομικής θυρίδας στο κέντρο αστέγων και να λάβουν την επιστροφή φόρου, εάν υπάρχει.

Τι γίνεται αν χρειάζομαι βοήθεια για την υποβολή των φόρων μου;

Υπάρχουν δύο κύριες υπηρεσίες προετοιμασίας δωρεάν επιστροφής φόρου, αλλά φροντίστε πρώτα να πληροίτε τις προϋποθέσεις για να αποφύγετε την απογοήτευση. Αυτές είναι:

  • Εθελοντική Βοήθεια Φορολογίας Εισοδήματος – Αυτή η υπηρεσία παρέχει φορολογική βοήθεια σε άτομα που κερδίζουν λιγότερα από 57.000 $, άτομα με αναπηρία και τα αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα. Αυτή η υπηρεσία εξηγεί τις εκπτώσεις φόρου και συντάσσει μια προκαταρκτική φορολογική δήλωση.
  • Φορολογικές συμβουλές για ηλικιωμένους – Αυτή η υπηρεσία βοηθά σε ερωτήσεις σχετικά με θέματα συνταξιοδότησης και συνταξιοδότησης. Παροχή δωρεάν φορολογικής βοήθειας σε όλους τους φορολογούμενους. Ιδιαίτερα άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω.

Τι συμβαίνει εάν δεν είμαι κατάλληλος για υπηρεσία προϊόντος;

Εάν είστε αρκετά άτυχοι και δεν λάβετε βοήθεια με τη φορολογική σας δήλωση, το IRS προσφέρει δωρεάν δημοσιεύσεις, φόρμες και εργαλεία για να σας βοηθήσει.

Η κύρια υπηρεσία εδώ είναι το Κέντρο βοήθειας και πόρων, το οποίο σας ενημερώνει για τις πολλές δωρεάν υπηρεσίες και πόρους που προσφέρουν. ώστε να αρχίσεις να τα καταλαβαίνεις όλα Παρακάτω είναι μερικά άλλα εργαλεία. ποιος μπορεί να σε βοηθήσει

  • φορολογικό μέσο – φόρμα πρόσβασης αριθμομηχανή και απαντήσεις στις ερωτήσεις σας εύκολα.
  • Επιλέξτε φοροτεχνικό – Λάβετε βοήθεια για να βρείτε έναν φοροτεχνικό με διαπιστευτήρια και εμπειρία στον χειρισμό των φορολογικών σας αναγκών.
  • Έντυπα και Δημοσιεύσεις – Λάβετε φορολογικό έντυπο με οδηγίες Μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένα θέματα ή προϊόντα με αριθμούς. Παροχή εντύπων και δημοσιεύσεων σε φορολογούμενους με προβλήματα όρασης.

Πώς μπορώ να αποτρέψω να μείνω άστεγος;

Εάν κινδυνεύετε να μείνετε άστεγος και σας έχει δοθεί ημερομηνία έξωσης Επικοινωνήστε με το τοπικό τμήμα κοινωνικών υπηρεσιών ή επισκεφτείτε το κέντρο τους, εάν είναι δυνατόν.

Οι άστεγοι πληρώνουν φόρους (1)

Μπορείτε να λάβετε συμβουλές σχετικά με το κέντρο εισδοχής. έργο προστασίας οικονομική βοήθεια και στεγαστική βοήθεια εδώ

Από εδώ, μπορεί να σας σταλεί στο πρόγραμμα διαμονής. Αλλά σημειώστε ότι ορισμένα έργα είναι προσωρινά. Και δεν υπάρχει όριο στο πόσο καιρό μπορείτε να μείνετε σε ένα τοπικό καταφύγιο αρκεί να ακολουθείτε τους κανόνες του καταφυγίου.

Εάν έχετε οικογένεια και ζητάτε βοήθεια για στέγαση Μπορεί να σας ζητηθεί να προσκομίσετε την ταυτότητά σας. Κάρτα κοινωνικής ασφάλισης, πράσινη κάρτα, άδεια οδήγησης, διαβατήριο ή βίζα. ή κάρτα εργασίας με φωτογραφία κ.λπ., σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

Χρησιμοποιώντας ένα καταφύγιο, ανησυχείτε εύλογα για την ασφάλεια της οικογένειάς σας. Και το τοπικό σας τμήμα κοινωνικών υπηρεσιών μπορεί να σας προτείνει ένα καταφύγιο που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Λάβετε όμως υπόψη ότι θα χρειαστείτε ένα καταφύγιο έως ότου η Housing Help σας βρει μια μόνιμη λύση για το σπίτι.

συμπέρασμα

Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί πόροι για τους άστεγους. Και, φυσικά, αυτό θα εξαρτηθεί πολύ από κάθε μεμονωμένη περιοχή ή πολιτεία.

Πολιτεία όπως η Καλιφόρνια και η Νέα Υόρκη έχουν υψηλά ποσοστά αστέγων και μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων παιδικής μέριμνας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν είστε άνδρας, γυναίκα ή παιδί που αναζητάτε καταφύγιο ή οικογενειακό κέντρο.

Υπάρχει βοήθεια για τους άστεγους. Ωστόσο, η περιορισμένη κρατική χρηματοδότηση σημαίνει ότι αυτά τα έργα δεν έχουν τους πόρους ή τους ανθρώπους για να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση για υπηρεσίες.

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το πρώτο βήμα προς τον έλεγχο της κατάστασης στέγασης και να ξεκινήσετε τη διαδικασία για εσάς και την οικογένειά σας να ζήσετε κάπου ασφαλή και άνετα.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *