Μπορώ να λάβω επιστροφή φόρου με ένα 1099; –

Η πλήρωση και η υποβολή φόρων μπορεί να είναι μια πολύπλοκη διαδικασία με πολλούς παράγοντες που εμπλέκονται. Το να βεβαιωθείτε ότι πληρώνετε τους σωστούς φόρους και να αποφεύγετε τα πρόστιμα είναι συχνά δύσκολο.

Ωστόσο, μερικές φορές ένα άτομο λαμβάνει επιστροφή φόρου. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνουν περισσότερους φόρους και πρέπει να επιστρέψουν μέρος των χρημάτων.

με θέμα τις επιστροφές φόρου Μερικοί άνθρωποι μπορεί να ρωτήσουν: Μπορώ να λάβω τη φορολογική μου δήλωση στο Έντυπο 1099;

Έχουμε απαντήσεις για εσάς. στον οδηγό πληροφοριών παρακάτω. Θα σας πούμε για 1099 έντυπα (και ποια ακριβώς είναι αυτά) και αν θα λάβετε επιστροφή φόρου μόλις τα λάβετε.

Μπορώ να πάρω επιστροφή φόρου με 1099;

Ξεκινήστε απαντώντας στην κύρια ερώτηση. Με απλά λόγια, η απάντηση είναι ναι. Μπορείτε να διεκδικήσετε τη φορολογική σας δήλωση ακόμα κι αν λάβετε Έντυπο 1099.

Μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων όταν δεν πληρώνετε φόρους για τα εισοδήματα που αναφέρονται στο 1099, αν και αυτό είναι σπάνιο.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πολλά να μάθουμε για τους παράγοντες και τις αιτίες που εμπλέκονται. Αυτό θα συζητηθεί στο υπόλοιπο άρθρο.

Τι είναι μια φόρμα 1099;

Ίσως αναρωτιέστε τι είναι η φόρμα 1099; Ουσιαστικά, το 1099 είναι ένα έντυπο που αναφέρει κάθε είδος εισοδήματος που λαμβάνετε κατά τη διάρκεια του έτους.

Όλα τα εισοδήματα δεν απασχολούνται. Αντιθέτως, είναι εισόδημα που αποκτάται ως αυτοαπασχολούμενος φορολογούμενος ή ως ανεξάρτητος εργολάβος.

Ένα συγκεκριμένο παράδειγμα εισοδήματος μπορεί να είναι οι τόκοι που κερδίζετε σε έναν τραπεζικό λογαριασμό. Ή ίσως κρατάτε μετοχές και λαμβάνετε μερίσματα σε μετρητά.

αντί να κάνετε αίτηση Μπορείτε να λάβετε 1099 φόρμες από οποιονδήποτε σας πλήρωσε τουλάχιστον 600 $ εκείνο το έτος.

Φυσικά, αυτές δεν χρειάζεται να είναι όλες οι εφάπαξ πληρωμές. Για παράδειγμα, μπορεί να σας πληρώσουν 150 $ το μήνα και μετά άλλα 450 $.

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (IRS, η οποία εισπράττει φόρους), θα λάβει επίσης ένα αντίγραφο του εντύπου. Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν αναφέρετε το έντυπο στη φορολογική σας δήλωση. Θα σημειώσουν και θα σου επιβληθεί πρόστιμο.

Τύποι εντύπου 1099

Μπορείτε να υποβάλετε πολλούς τύπους 1099 φορμών.

  • 1099-MISC – πολύ συνηθισμένο
  • 1099-INT – να αναφέρετε έσοδα από τόκους
  • 1099-G – Να αναφέρει επιδόματα ανεργίας και να ανακτήσει τοπικούς και κρατικούς φόρους.
  • 1099-DIV – Για γνωστοποίηση εσόδων από μερίσματα (πληρωμή μετοχών)

Πώς είναι ο φόρος εισοδήματος 1099;

Πώς είναι ο φόρος εισοδήματος 1099;

Εάν λάβατε ένα έντυπο 1099 για αυτό το είδος εισοδήματος Ίσως αναρωτιέστε πώς φορολογείται αυτό το εισόδημα. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, εκδίδονται 1099 έντυπα σε άτομα που δεν είναι απαραίτητα εργαζόμενοι.

όταν εργάζεστε Ο εργοδότης σας συνήθως παρακρατεί φόρους από το εισόδημά σας και τους υποβάλλει στην IRS για λογαριασμό σας, κάτι που είναι πιο εύκολο από το να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία της υποβολής των φόρων σας μόνοι σας.

Ως αποτέλεσμα, οι παραλήπτες των 1099 εντύπων πρέπει να καταβάλουν προσωπικά πληρωμές φόρου στην IRS, εάν τις αποστείλετε στην αρμόδια φορολογική αρχή. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως «έμβασμα».

Ειδικά αν χρωστάτε περισσότερα από 1.000 $ εκείνο το έτος, το IRS απαιτεί από εσάς να πληρώνετε ανά τρίμηνο. Τα τριμηνιαία εμβάσματα σημαίνουν ότι πληρώνετε σε μια καθορισμένη ημερομηνία κάθε 3 μήνες το χρόνο.

Θα πρέπει να υπολογίσετε πόσα θα πληρώσετε για το έτος. Αυτό περιλαμβάνει φόρους εισοδήματος και αυτοαπασχόλησης. Εάν το εισόδημα βρίσκεται στο πλαίσιο 7

Αν δεν το κάνεις αυτό Θα επιβληθεί πρόστιμο και δεν θα λάβετε επιστροφή φόρου. Επειδή δεν θα πληρώσετε αρκετά για να πληρώσετε πάρα πολλά εξαρχής.

Μπορώ να πάρω επιστροφή φόρου με 1099;

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου δεν πληρώνετε ανά τρίμηνο για επιστροφές 1099. Αυτές οι συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορεί να περιλαμβάνουν:

Το πρόσθετο εισόδημα μη εργαζομένων από τη λήψη 1099 εντύπων μπορεί να είναι η κανονική σας δουλειά. (υπό την προϋπόθεση ότι είστε υπάλληλος)

ενώ κάνετε αυτή τη ρουτίνα Μπορεί να έχετε ζητήσει από τον εργοδότη σας να παρακρατήσει ορισμένους επιπλέον φόρους από την αμοιβή σας για να καλύψετε φορολογικές οφειλές που δεν πληρώσατε πληρώνοντας εκτιμώμενους φόρους.

Το ποσό που παρακρατήθηκε μπορεί τώρα να είναι μεγαλύτερο από τον πραγματικό οφειλόμενο φόρο. Σε αυτή την περίπτωση θα σας επιστραφούν τα χρήματα.

Μια άλλη περίπτωση είναι να υποβάλετε αίτηση για επιστροφή φόρου. Αν και ορισμένες εκπτώσεις φόρου επιστρέφονται. Αλλά μπορείτε να απαλλαγείτε από τους φόρους που οφείλετε.

Σε αυτήν την περίπτωση, το IRS θα στείλει χρήματα στην εκκρεμή πίστωση. Για παράδειγμα, μπορεί να οφείλετε στο IRS $800 αλλά γνωρίζετε ότι δικαιούστε επιστροφή φόρου $1200.

Η πίστωση θα εξαλείψει $800 και το IRS θα σας χρωστάει $400 πίσω.

τελικές σκέψεις

Εάν λάβετε ένα έντυπο 1099, μπορεί να αναρωτιέστε αν μπορείτε να διεκδικήσετε τη φορολογική σας δήλωση. Αυτό οφείλεται σε διάφορους λόγους που αντιμετωπίζονται διαφορετικοί τύποι φορμών 1099.

Ολα εξαρτώνται. Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε – υπό ποιες συνθήκες πρέπει να διευκρινίσει ο οδηγός μας. Σε περίπτωση αμφιβολίας συμβουλευτείτε έναν λογιστή

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *