Μπορεί κάποιος να πάρει την περιουσία σας πληρώνοντας τους φόρους; –

Ενώ αυτά είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία και ανάπτυξη του μεγάλου έθνους μας. Αλλά οι φόροι μπορεί να είναι πραγματικός πονοκέφαλος. Ειδικά αν δυσκολεύεστε να πληρώσετε.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ άσχημα για τους φορολογούμενους. Αλλά θα πρέπει να μας ανησυχούν τα ζητήματα χρεοκοπίας και χρέους. Ή μπορεί κάποιος να αγοράσει το χρέος σας και να βάλει στέγη πάνω από το κεφάλι σας;

Γι’ αυτό θα σου μιλήσω σήμερα.

Εδώ θα συζητήσουμε τις λεπτότητες των φορολογικών και περιουσιακών μας συστημάτων. για να μην σας πιάσουν αν αντιμετωπίσετε μια κολλώδη κατάσταση στο μέλλον.

Είναι όλα σχετικά με το μέρος!

Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους νόμους εκτός ομοσπονδιακής ταξινόμησης. Οι προϋποθέσεις για το τι θα συμβεί εάν δεν πληρώσετε τους φόρους σας εγκαίρως διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία.

σε ορισμένα μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών Η αξίωση ιδιοκτησίας της περιουσίας κάποιου άλλου με την πληρωμή απλήρωτων φόρων απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο. ενώ ορισμένες περιοχές επιτρέπουν την ίδια λειτουργία.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα παράδειγμα!

Φορολογικός νόμος του Τέξας

στη μεγάλη πολιτεία του Τέξας Κανείς δεν μπορεί να κατασχέσει τα περιουσιακά σας στοιχεία πληρώνοντας πίσω φόρους. Αν λοιπόν έχετε οικονομικά προβλήματα στο τέλος της χρονιάς. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να προσθέσετε στη λίστα με τις ανησυχίες σας.

Ο νόμος της γης στην Κοινοπολιτεία δηλώνει ότι ο ορισμένος κάτοχος της ιδιοκτησίας είναι το άτομο που κατέχει επίσημα το ακίνητο.

Μόλις αποκτήσεις αυτόν τον δεσμό Η περιουσία σας θα είναι δική σας και μόνο δική σας! Αν και καλοπροαίρετοι δικαιούχοι θα σας παράσχουν οικονομική βοήθεια και θα καλύψουν τους φόρους που λείπουν. Δεν μπορούν να διεκδικήσουν ούτε ένα κλάσμα της περιουσίας σας.

Υποσημείωση – Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να καταστήσετε σαφή την πρόθεσή σας αφού περάσετε από το Τέξας, διαφορετικά η οικογένειά σας μπορεί να διεκδικήσει την ιδιοκτησία του ακινήτου που θέλετε. Ακόμα κι αν πληρώσουν φόρο κληρονομιάς .

Φορολογικοί νόμοι του Ιλινόις

Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά στις πολιτείες Prairie αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ότι κάποιος θα σύρει την ιδιοκτησία σας από κάτω σας πληρώνοντας τους ισχύοντες φόρους. Αλλά αυτό θα οδηγήσει τελικά στην έξωση.

Για να διατηρήσετε την ιδιοκτησία της ιδιοκτησίας σας στο Ιλινόις Κάποιος έπρεπε να το αγοράσει από τον κομιστή του βάρους. Αυτό σημαίνει ότι οφείλετε χρήματα στον αγοραστή.

Η επόμενη ατζέντα τους είναι να αποκτήσουν φορολογική πράξη, η οποία πρέπει να καταχωρηθεί και να δηλωθεί από τον ΟΤΑ.

Σε αυτό το σημείο, η ιδιοκτησία μεταβιβάζεται επίσημα στον αγοραστή. Και μπορείτε να σας ζητήσετε να φύγετε από τις εγκαταστάσεις.

μην ανησυχείς Όσο τρομακτικό κι αν ήταν, δεν έβγαινε. Η κατοχή ενός από αυτά τα φορολογικά ομόλογα δεν είναι εύκολη.

Οι τοπικές φορολογικές αρχές περνούν από μια μακρά νομική διαδικασία για τη δημιουργία αυτού του ομολόγου. Και πολλά σημαντικά βήματα περιλαμβάνουν τη δίκαιη ενημέρωση του τρέχοντος ιδιοκτήτη του ακινήτου σχετικά με τη διαδικασία.

Μπορεί κάποιος άλλος να πάρει το ακίνητό σας και να πληρώσει φόρους;

Φορολογικοί νόμοι της Καλιφόρνια

Στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια Οποιοσδήποτε μπορεί να διεκδικήσει ακίνητη περιουσία πληρώνοντας φόρους ακινήτων για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Οι προϋποθέσεις αυτές διέπονται από το νόμο. “Ανεπιθύμητη κατοχή”

Ωστόσο, αυτός ο νόμος δεν βοηθά τους εφοριακούς να σας εκδιώξουν από την περιουσία σας. εσείς πανεπιστημιακή ζωή

Ο νόμος εισήχθη για να βοηθήσει τους ενάγοντες να αποκτήσουν επίσημη ιδιοκτησία της ιδιοκτησίας ελλείψει άλλων μέσων.

Για παράδειγμα, αν πέθανες πριν κάνεις την τελευταία σου διαθήκη. Η οικογένειά σας μπορεί να διεκδικήσει την ιδιοκτησία της ιδιοκτησίας σας.

Preemption: The Real Threat

όπως αναφέρθηκε προηγουμένως Σπάνια κάποιος αρπάζει την περιουσία σας πληρώνοντας φόρους ή αγοράζοντας απλήρωτους φόρους ακινήτων. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η περιουσία σας είναι ασφαλής.

όταν κανένα από τα μέρη δεν αγοράζει Είστε ακόμα σε κίνδυνο αποκλεισμού. Αυτό σημαίνει ότι τράπεζες ή κρατικές υπηρεσίες μπορούν να δεσμεύσουν τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Αυτή είναι μια κοινή απειλή εάν οφείλετε φόρους ιδιοκτησίας σας. Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να συμβεί εάν οφείλετε σοβαρά φόρους εισοδήματος.

Θα λαμβάνετε πολλαπλές ειδοποιήσεις όταν συμβεί αποκλεισμός. Και μπορεί να σας προσφερθεί ένα αναθεωρημένο σχέδιο πληρωμής για να σας βοηθήσει να σταθείτε ξανά στα πόδια σας.

Τα καλά νέα είναι εάν δεν πληρώνετε φόρους ακινήτων. Μπορεί να χάσετε την περιουσία σας. Αλλά δεν θα φυλακιστείς.

Αποκατάσταση της ιδιοκτησίας σας: Φως στο τέλος του τούνελ

Εάν συμβεί το χειρότερο και οι φόροι σας αγοραστούν σε φορολογική δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε από τον αρχικό ιδιοκτήτη του χρέους. Μπορεί να λάβετε μια τελική προσφορά σωτηρίας: αποκλεισμό.

Μερικές φορές, ακόμη και μετά την πώληση φόρου Η τοπική νομοθεσία μπορεί να απαιτεί από τους παραβαίνοντες φόρους να λάβουν περίοδο χάριτος με τροποποιημένους όρους αποπληρωμής.

Αυτή η περίοδος χάριτος διαφέρει από πολιτεία σε πολιτεία. Αλλά συνήθως παίρνει ένα χρόνο μετά την πληρωμή των φόρων. Σε ορισμένες πολιτείες, δεν υπάρχει δυνατότητα παραίτησης.

τελικές σκέψεις

Τις περισσότερες φορές, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως οι άνθρωποι πληρώνουν τους φόρους σας και κλέβουν την περιουσία σας. Αν όμως δεν πληρώσεις φόρους Αυτό δεν σημαίνει ότι το σπίτι σας είναι ασφαλές.

Η συμβουλή μου είναι να επισκεφτείτε την τοπική φορολογική αρχή σας. και ζητήστε όλες τις σχετικές πληροφορίες για αυτό το θέμα. Επειδή οι νόμοι μπορεί να διαφέρουν πολύ από μέρος σε μέρος.

Μόλις έχετε αυτές τις πληροφορίες Μπορείτε να προετοιμαστείτε για όλα τα πιθανά γεγονότα.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *