Μπορείτε να υποβάλετε φόρους χωρίς W2; –

Το W2 είναι ένα φορολογικό έντυπο που χρησιμοποιείται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (IRS) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα και αναφέρετε τους μισθούς που καταβάλλονται στους υπαλλήλους και τυχόν μισθούς που έχουν αφαιρεθεί από αυτούς.

όταν υποβάλλετε τους φόρους σας Υπάρχουν δύο φόρμες που πρέπει να συμπληρώσετε. Μία από τις πιο σημαντικές και κοινές μορφές που πιθανότατα θα χρειαστείτε είναι το W2.

Ωστόσο, σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις Μπορεί να μην λάβετε αυτήν τη φόρμα είτε επειδή τη χάσατε είτε επειδή δεν σας στάλθηκε.

Εάν δεν έχετε W2, μπορεί να αναρωτιέστε αν μπορείτε ακόμα να υποβάλετε τους φόρους σας. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για το αν μπορείτε ακόμα να υποβάλετε τους φόρους σας χωρίς έντυπο W2.

Υποβάλετε τους φόρους σας χωρίς W2 – Μπορείτε;

Το W2 είναι το πιο σημαντικό έντυπο για να υποβάλετε τους φόρους σας.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα Μπορείτε να πληρώσετε τους φόρους σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε ένα έντυπο W2. Αυτό το έντυπο απαιτείται συνήθως εάν είστε μισθωτός και θέλετε να υποβάλετε φορολογική δήλωση. Το W2 σας εκδίδεται από τον εργοδότη σας.

Επομένως, εάν δεν λάβατε το W2 ή χάσατε τη φόρμα σας Μπορείτε πάντα να ζητήσετε αντίγραφο του εντύπου από τον εργοδότη σας.

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην λαμβάνετε πάντα ένα αντίγραφο του W2, επομένως εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε το W2, θα πρέπει να υποβάλετε το Έντυπο 4852.

Αυτή η φόρμα ονομάζεται εναλλακτική φόρμα αντί της φόρμας επιστροφής μισθών και μισθών W2. Κατά τη συμπλήρωση της Φόρμας 4852, θα σας ζητηθούν πληροφορίες σχετικά με τους φόρους και τους παρακρατούμενους μισθούς.

Ωστόσο, για να συμπληρώσετε το Έντυπο 4852, θα χρειαστείτε ορισμένα έγγραφα που θα σας βοηθήσουν να το συμπληρώσετε. συμπεριλαμβανομένων των τελικών μισθών

Ωστόσο, εάν δεν έχετε αυτό το είδος εγγράφου Μπορείτε να προσπαθήσετε να δώσετε μια πρόχειρη εκτίμηση. για να συμπληρώσετε τη φόρμα.

Εάν είναι δυνατόν, επισκεφθείτε τον τοπικό σας ιστότοπο VITA. Μπορείτε να λάβετε βοήθεια με αυτή τη διαδικασία.

Έγγραφα που χρειάζεστε για να υποβάλετε φόρους χωρίς W2

Εάν υποβάλετε τους φόρους σας στο διαδίκτυο και δεν έχετε W2, η διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολη. Ωστόσο, θα συνεχίσετε να χρειάζεστε τις πληροφορίες που παρέχονται από το W2 για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας.

Επομένως, θα χρειαστείτε τις ακόλουθες πληροφορίες και έγγραφα για να σας βοηθήσουν να συμπληρώσετε σωστά τους φόρους σας, όπως:

  • Μισθοί κοινωνικής ασφάλισης και φιλοδωρήματα
  • Ιατρικά έξοδα και φιλοδωρήματα
  • Το όνομα του εργοδότη σας, η διεύθυνση και ο αριθμός ταυτότητάς σας.
  • Μικτές αποδοχές εργοδοτών Αυτό περιλαμβάνει αποζημίωση και άλλες συμβουλές.
  • Ποσό ομοσπονδιακού φόρου εισοδήματος που παρακρατήθηκε
  • Παρακρατούμενοι φόροι και άλλοι φόροι: Κρατικοί φόροι εισοδήματος φόρος κοινωνικής ασφάλισης και φόρους Medicare

Όπως μπορείτε να δείτε, το W2 είναι σημαντικό επειδή παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να καταχωρίσετε τους φόρους σας. Θα πρέπει λοιπόν να κρατήσετε το W2 σας κάπου ασφαλές γιατί κάποια στιγμή θα το χρειαστείτε.

Τα W2 δεν είναι μόνο για την υποβολή φόρων. Αλλά είναι επίσης απαραίτητο για ελέγχους ιστορικού και ελέγχους.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα σας ζητηθεί να δείξετε το W2 σας κατά τη διάρκεια του ελέγχου. Μπορείτε να δείξετε απόδειξη εισοδήματος και παρακράτησης.

Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε ότι έχετε εισαγάγει τον αριθμό σας καλόπιστα. Μπορεί να υποστείτε νομικές συνέπειες.

Ο εργοδότης σας θα στείλει το W2 σας στα τέλη Ιανουαρίου. Και οι πληροφορίες θα κοινοποιηθούν στην IRS και την SSA εάν οι αριθμοί δεν ταιριάζουν. υπόκειται σε έλεγχο

Υποβολή φόρων χωρίς W2

Μπορείτε να υποβάλετε φόρους χωρίς W2;

Εάν θέλετε να υποβάλετε τους φόρους σας αλλά δεν έχετε W2, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

ζητήστε ένα αντίγραφο

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ζητήσετε από τον εργοδότη σας ένα αντίγραφο του W2. Τα W2 συνήθως εκδίδονται σε όλους τους υπαλλήλους κάθε εταιρείας. Ακόμα κι αν η εταιρεία δεν λειτουργεί πλέον

Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να προσεγγίσετε κάποιον στην εταιρεία σας. ή δεν εκδίδουν W2 στον εργαζόμενο Υπάρχουν και άλλα βήματα. ακολουθώ

Πάρτε ένα W2 από το IRS

Εάν δεν μπορείτε να λάβετε ένα W2 από τον εργοδότη σας, μπορείτε να ζητήσετε αυτήν τη φόρμα από την IRS.

Το IRS μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε πού βρίσκονται τα έντυπά σας W2. Θα σας ζητηθεί να παράσχετε στην IRS μεγάλο όγκο προσωπικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων όπως το όνομα και η διεύθυνση του εργοδότη σας.

Η IRS θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να εντοπίσει το W2 σας και να λάβει ένα αντίγραφο. Ο εργοδότης σας μπορεί να μην σας παρέχει φορολογικά στοιχεία, αλλά η IRS μπορεί να τα βρει.

Φόρμα αρχείου 4852

Εάν οι δύο πρώτες μέθοδοι δεν λειτουργούν Μπορείτε ακόμα να υποβάλετε τους φόρους σας. Αλλά θα χρειαστείτε 4852.

Μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη αυτής της φόρμας από τον επίσημο ιστότοπο IR και να χρησιμοποιήσετε το πιο πρόσφατο αντίγραφο μισθοδοσίας για να συμπληρώσετε αυτήν τη φόρμα όσο το δυνατόν ακριβέστερα.

συμπέρασμα

Το W2 είναι το πιο σημαντικό έντυπο για να υποβάλετε τους φόρους σας. Δεν είναι αδύνατο να υποβάλετε τους φόρους σας χωρίς αυτό το έντυπο. Αλλά το κάνει δύσκολο.

Επίσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε να υποβάλετε έγκαιρα τους φόρους σας. Είτε έχετε W2 είτε όχι, πρέπει να φροντίσετε να το αρχειοθετήσετε εγκαίρως. προκειμένου να μην προκληθούν επιπτώσεις, όπως η καταβολή υπέρβασης φόρων

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *