Μπορείτε να υποβάλετε φόρους για την αναπηρία SSI; –

Όταν έρχεται αντιμέτωπος με όλες αυτές τις μορφές όταν φτάνει η φορολογική περίοδος, Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να εξετάσετε είναι εάν πρέπει να υποβάλετε ή όχι κάποια έντυπα εάν λαμβάνετε ένα συμπληρωματικό επίδομα εισοδήματος από ασφάλεια.

Εάν έχετε εργαστεί και πληρώσει φόρους Κοινωνικής Ασφάλισης Εσείς ή τα μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να καλύπτεστε.

όταν υποβάλλετε τους φόρους σας Πρέπει να αναφέρετε τα κέρδη σας, να ακολουθήσετε τη διαδικασία ή να μαντέψετε πόσα θα λάβετε πίσω;

στο παρακάτω άρθρο Θα περιγράψουμε τις διαφορές μεταξύ των δύο πλεονεκτημάτων που είναι ελαφρώς διαφορετικά στην πράξη. Και δείτε αν πρέπει πρώτα να υποβάλετε φόρους για αυτά τα οφέλη.

Αν θέλετε να μάθετε πού βρίσκεστε σε επιπλέον εισόδημα ή απλά θέλετε να κάνετε τη διαδικασία ευκολότερη για εσάς ή ένα μέλος της οικογένειας, διαβάστε παρακάτω.

Τι είναι ένα πρόσθετο εισόδημα από ασφάλεια;

Με απλά λόγια, είναι ένα πρόγραμμα που παρέχει μηνιαίες πληρωμές σε ενήλικες και παιδιά με αναπηρία ή τύφλωση των οποίων το εισόδημα και οι πόροι είναι κάτω από ορισμένα οικονομικά όρια.

Αυτό ανέρχεται στο μέγιστο των 3.000 $ ανά ζευγάρι και δεν περιλαμβάνει απενεργοποιημένους λογαριασμούς ταμιευτηρίου. Επομένως, υπάρχουν κάποιες λύσεις γύρω από αυτούς τους περιορισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι μπορεί να καταβληθούν πρόσθετες ασφαλιστικές πληρωμές σε άτομα χωρίς αναπηρία ηλικίας 65 ετών και άνω που διαθέτουν οικονομικά προσόντα. Αλλά δεν έχουν όλες οι πολιτείες το ίδιο ποσό αυτού του συμπληρωματικού εισοδήματος, καθώς δεν υποστηρίζονται από φόρους Κοινωνικής Ασφάλισης. υποστηρίζεται από τοπικούς πόρους

Ωστόσο, όταν έχετε ένα υπολογίσιμο εισόδημα πληρωμές ανεργίας σύνταξη κοινωνικής ασφάλισης Η δωρεάν τροφή ή στέγη θα μειωθεί.

Πρέπει να υποβάλλω φόρους ενώ λαμβάνω παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης;

Πρέπει να υποβάλλω φόρους ενώ λαμβάνω παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης;

Εάν χρησιμοποιείτε επιδόματα εισοδήματος Κοινωνικής Ασφάλισης Εξαρτάται από το εισόδημα που κερδίζεις. και αν ο σύζυγός σας έχει εισόδημα Τα όρια ενδέχεται να αλλάξουν εάν αποφασίσετε να υποβάλετε αίτηση από κοινού.

Εάν οι παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης είναι η μόνη πηγή εισοδήματός σας και είστε ελεύθεροι Δεν χρειάζεται να υποβάλετε φόρους.

Ωστόσο, αν το κάνετε Μπορεί να είναι προς το συμφέρον σας, όπως πληρωμές κινήτρων, που δεν θα λάβετε εάν δεν υποβάλετε τους φόρους σας.

Ο καλύτερος απλός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε εδώ είναι Εάν υποβάλετε αίτηση ως άτομο και το εισόδημά σας υπερβαίνει τα 25.000 $, πρέπει να πληρώσετε φόρους για τα επιδόματα κοινωνικής αναπηρίας σας.

Εάν υποβάλετε κοινή δήλωση Πρέπει να πληρώσετε φόρους εάν εσείς και ο σύζυγός σας έχετε συνδυασμένο εισόδημα άνω των 32.000 $.

Εάν κερδίζετε μεταξύ 25.000 και 34.000 $ κατά τη διάρκεια του φορολογικού έτους, είστε υπεύθυνοι για την καταβολή του 50% του φόρου εισοδήματός σας που οφείλεται στη Διοίκηση Κοινωνικής Ασφάλισης.

Χρειάζεται να καταθέσω φόρους ενώ κερδίζω επιπλέον εισόδημα ασφαλείας;

Εάν εκμεταλλευτείτε το επιπλέον εισόδημα ασφάλειας Δεν χρειάζεται να τα πληρώσετε στη φορολογική σας δήλωση. Γιατί τέτοιες παροχές θεωρούνται επιδοτήσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν φόροι.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το IRS κάνει διάκριση μεταξύ των προστατευόμενων παροχών συνταξιοδότησης και των πληρωμών. Ως εκ τούτου, ορισμένες συνταξιοδοτικές παροχές ενδέχεται να μην φορολογούνται. Εξαρτάται όμως από τις άλλες πηγές εισοδήματος των συνταξιούχων.

Αν και οι πρόσθετες πληρωμές δεν υπόκεινται σε φόρο. Αν όμως τα πληρώσεις αυτά Πρέπει να αναφέρετε όλες τις πηγές εισοδήματός σας στη Διοίκηση Κοινωνικής Ασφάλισης. Επομένως, δεν χρειάζεται να αναφέρετε αυτό το εισόδημα στο IRS.

Ωστόσο, εάν έχετε άλλο εισόδημα Πρέπει να προσθέσετε αυτό το εισόδημα στο 50% των παροχών σας Κοινωνικής Ασφάλισης για να δείτε εάν χρειάζεται να υποβάλετε αίτηση.

25.000 $ ή περισσότερα αν είστε ελεύθεροι και 32.000 $ εάν είστε παντρεμένοι υποβάλλοντας από κοινού αίτηση.

Τι θα γίνει με το επιπλέον εισόδημά μου όταν συμπληρώσω την ηλικία συνταξιοδότησης;

Εάν βρίσκεστε σε πρόγραμμα συμπληρωματικού εισοδήματος Μπορεί να ανησυχείτε για το πώς λειτουργεί όταν αρχίσετε να λαμβάνετε παροχές συνταξιοδότησης Κοινωνικής Ασφάλισης μόλις συμπληρώσετε την ηλικία συνταξιοδότησης.

Όταν συμπληρώσετε την ηλικία συνταξιοδότησης, η Υπηρεσία Κοινωνικής Ασφάλισης Μετατρέπει πρόσθετες παροχές σε παροχές συνταξιοδότησης. Άρα δεν μπορείς να διεκδικήσεις και τα δύο.

Γενικά, οι αιτούντες συμπληρωματικό εισόδημα δεν έχουν αρκετή πίστωση εργασίας για να πληρούν τις προϋποθέσεις για ασφάλιση αναπηρίας. Έτσι όταν μεταβείτε σε άλλη ευημερία Θα λάβετε το ίδιο ποσό.

Αυτή είναι μια κατάσταση όπου δεν υπάρχουν άλλες πηγές εισοδήματος, αλλά αν έχετε, πρέπει να σκεφτείτε εάν αυτό το εισόδημα θα σας βοηθήσει να συνταξιοδοτηθείτε. γιατί αν είναι σημαντικό Θα χρειαστεί να το καταθέσετε.

συμπέρασμα

Εάν έχετε άλλη πηγή εισοδήματος ή δεν είστε βέβαιοι εάν πρέπει να υποβάλετε αίτηση Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν φοροτεχνικό.

ενώ ήσουν εκεί Εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τις χρεώσεις που εξοικονομούν χρόνο Μπορείτε να νοικιάσετε τις υπηρεσίες τους. και θα αξίζει την επένδυση

Εάν πρέπει να υποβάλετε τους φόρους σας και δεν τους έχετε καταθέσει εδώ και καιρό. Καλή συμβουλή είναι Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποδείξεις ή αποδείξεις εσόδων και εξόδων για να αποφύγετε απροσδόκητες καθυστερήσεις ή χρεώσεις.

Σε κανέναν δεν αρέσει να γνωρίζει ότι υπολόγισε λάθος ή πλήρωσε λίγο τους φόρους του. και καταλήγουν να χρεώνουν ό,τι μπορούν. Και αν έχετε απορίες Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διοίκηση Κοινωνικής Ασφάλισης. που θα σας καθοδηγήσει στην περιοχή.

με αυτή τη συμβουλή Μπορείτε να κάνετε τη φορολογική περίοδο λιγότερο αγχωτική. και έχετε περισσότερο χρόνο για να κάνετε τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *