Μπορείτε να παγώσετε αγγλικά μάφιν

Όταν πρόκειται για φθηνές και εύκολες ιδέες για πρωινό Τα αγγλικά μάφιν είναι βασικό. Δεν χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να προετοιμαστούν. Είναι επίσης γεμάτα θρεπτικά συστατικά που θα σας κρατήσουν γεμάτους ενέργεια και ετοιμότητα για την επόμενη μέρα.Ωστόσο, ο χρόνος προετοιμασίας για αυτούς τους απλούς υδατάνθρακες είναι μεγαλύτερος από το να τους μαγειρέψετε μόνοι σας. Θα χρειαστείτε περίπου 20-30 λεπτά για να το ετοιμάσετε πριν το βάλετε στο φούρνο. Αλλά έχουμε τρόπους να το κάνουμε πιο γρήγορο! με λίγο προγραμματισμό Μπορείτε να καταψύξετε τα αγγλικά μάφιν σας για να τα έχετε πάντα στο χέρι. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να αποθηκεύσετε τα δικά σας ζεστά αγγλικά muffins στην κατάψυξη οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Μπορούν να καταψυχθούν τα αγγλικά μάφιν;

Ναι, μπορείτε να παγώσετε τα αγγλικά muffins. Να παγώσει Τυλίξτε τα ξεχωριστά με πλαστική μεμβράνη. μετά το βάζουμε σε σακούλα κατάψυξης Τα κατεψυγμένα αγγλικά muffins μπορούν να αποψυχθούν και να ξαναζεσταθούν στο φούρνο μικροκυμάτων ή τοστιέρα. Το ψήσιμο μπορεί να είναι απαραίτητο εάν τα μάφιν έχουν καταψυχθεί πριν το ψήσιμο.

Πώς να παγώσετε αγγλικά μάφιν

Ετοιμάστε τα αγγλικά μάφιν σας.

Μουλιάζετε τα μάφιν σε νερό: Αν μουλιάζετε τα μάφινς σε νερό για 10-15 λεπτά θα τα μαλακώσετε και θα τα κάνει πιο εύκολο να παγώσουν. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για λεπτά αγγλικά μάφιν σε στιλ χειροποίητου. Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό εάν χρησιμοποιείτε κανονικά μάφιν. Αλλά μπορείτε να το ξεπλύνετε γρήγορα. ναι αν θέλεις Κόψτε τα μάφιν σας σε φέτες: Κόψτε απαλά τα μάφιν στη μέση. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι ψωμιού για να κόψετε τετράγωνα ή ορθογώνια. Στεγνώστε τα muffins: Αφαιρέστε τα muffins από το νερό και στεγνώστε τα σε μια δροσερή σχάρα για μια ώρα. Εάν παραλείψετε αυτό το βήμα Τα muffins θα κολλήσουν μεταξύ τους όταν παγώσουν.

παγώστε κατά τη διάρκεια της νύχτας

Παγώστε τα muffins σας σε ένα ταψί: Τοποθετήστε τα κομμένα σε φέτες σε ένα ταψί και τοποθετήστε τα στην κατάψυξη για μια νύχτα. Αυτό εξασφαλίζει ότι στερεοποιούνται μαζί σε μια συμπαγή μάζα. Έτσι είναι εύκολο να το αποθηκεύσετε σε σακούλες ή δοχεία στην κατάψυξη. Καταψύξτε τα μάφιν σε δοχεία: Εάν έχετε ένα μεγάλο, επαναχρησιμοποιήσιμο δοχείο ή σακούλα που σφραγίζει καλά, παγώστε τα μάφιν σε δοχεία. Μπορείτε να βάλετε ένα ολόκληρο ταψί σε αυτό και να παγώσετε τα μάφιν με τη μία. Αυτό είναι υπέροχο εάν αποθηκεύετε περισσότερα από ένα είδη μάφιν στην κατάψυξη ταυτόχρονα.

ξεπαγώστε και ξαναζεστάνετε

Ξεπαγώστε τα μάφιν στο φούρνο μικροκυμάτων: Τα μάφιν μικροκυμάτων ή τα κατεψυγμένα μάφιν για 2-3 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Δεν θέλετε να είναι καυτά. Κόβονται εύκολα και σερβίρονται. Λιώστε τα muffins σε ζεστό νερό: αν βιάζεστε. Μπορείτε να μουλιάζετε τα κατεψυγμένα muffins σε ζεστό νερό για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα muffins.

και παγετός!

Καταψύξτε τις φέτες σε μια επανασφραγιζόμενη σακούλα: Τοποθετήστε τα κομμένα σε φέτες μάφιν σε μια επανασφραγιζόμενη σακούλα κατάψυξης και καταψύξτε για έως και 3 μήνες. Τα κατεψυγμένα μάφιν είναι ιδανικά για να φτιάξετε πίτσες ή καναπεδάκια. σε σύντομο χρονικό διάστημα Παγώστε τις φέτες σε ένα δοχείο: Αν έχετε προ-κόψει τα μάφιν και θέλετε να τα κόψετε εκ των προτέρων, παγώστε τα. Τοποθετήστε τις φέτες σε ένα δοχείο κατάψυξης. Αυτό διευκολύνει την κοπή όποτε θέλετε και η απόψυξη είναι παιχνιδάκι.

Ψήστε αμέσως ή ψύξτε.

Ψήστε τις φέτες αμέσως: Αν έχετε χρόνο, ψήστε τις φέτες πριν παγώσουν. Μπορείτε να το βάλετε στην κατάψυξη όσο είναι ακόμα ζεστό. Αυτό θα βοηθήσει τα συμπαγή κομμάτια να ενωθούν σε ένα κομμάτι. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν φτιάχνετε φέτες πίτσας ή καναπεδάκια. Ξαναπαγώστε τις φέτες: Αν δεν έχετε χρόνο να καταψύξετε τις φέτες πριν τις καταψύξετε, ξαναπαγώστε τις. δεν χρειάζεται να ανησυχείτε! Μπορείτε ακόμα να το παγώσετε. Τα κομμάτια θα παγώσουν μαζί σε μια συμπαγή κρούστα και είναι εύκολο να τα βγάλετε από την κατάψυξη και να τα ψήσετε όποτε θέλετε.

Προθερμάνετε το φούρνο της τοστιέρας (γρήγορα!)

Τοποθετήστε τις φέτες στο ταψί: Τοποθετήστε τις φέτες σε μια στρώση στο ταψί και τοποθετήστε τις στο φούρνο της τοστιέρας. Μπορείτε να ψήσετε δύο φύλλα περγαμηνής κάθε φορά σε συμβατικό φούρνο τοστιέρας Ψήστε 7-13 λεπτά: Για λεπτές φέτες ψήστε 7-8 λεπτά Για πιο χοντρές φέτες ψήστε για 10-13 λεπτά. Οι φέτες πρέπει να είναι ζεστές και τρυφερές. αλλά όχι υγρό.

Τα οφέλη των κατεψυγμένων αγγλικών μάφιν

1. Εξοικονομήστε χρόνο

Τα κατεψυγμένα αγγλικά muffins σας εξοικονομούν χρόνο το πρωί, καθώς δεν χρειάζεται να αφιερώνετε χρόνο στην προετοιμασία και το μαγείρεμα. Μπορείτε να πάρετε ένα παγωμένο αγγλικό μάφιν και να το φάτε αμέσως ή να το ζεστάνετε στο φούρνο μικροκυμάτων. Μπορείτε να καταψύξετε αγγλικά muffins σε μερίδες. Έτσι, χρειάζεται να ξεπαγώνετε μόνο ένα τμήμα τη φορά.

2. Εύκολο να μαζέψεις τα υπολείμματα

μετά το δείπνο Ίσως θέλετε να αποθηκεύσετε τα υπολείμματα για μελλοντική χρήση. Ίσως θέλετε να φτιάξετε σπιτική πίτσα με τα υπολείμματα από το δείπνο αργότερα αυτή την εβδομάδα. Ή τα μέλη της οικογένειάς σας έρχονται σύντομα και θα λατρέψουν τις υπόλοιπες κοτομπουκιές σας. (ή όποιο φαγητό μαγειρεύετε) αντί να αφιερώνετε χρόνο αναρωτιέστε τι να κάνετε με τα υπολείμματα. Παγώστε το! Μπορείτε να ξεπαγώσετε όσες φορές θέλετε χωρίς να το χάσετε μέχρι το επόμενο γεύμα σας!

3. Περισσότερες επιλογές για τον προγραμματισμό γευμάτων

Αν είστε λάτρης του πρωινού Μπορεί να μην θέλετε να φτιάχνετε αγγλικά μάφιν τα Σαββατοκύριακα και αντ ‘αυτού να τρώτε «αποφάγια» όλη την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες. Και μπορεί να μην έχετε μια σταθερή επιλογή πρωινού. Τα κατεψυγμένα αγγλικά muffins σημαίνουν ότι μπορείτε να τα φάτε οποιαδήποτε στιγμή όταν ξυπνήσετε. Αν αποφασίσετε να φτιάξετε πρωινό για τον εαυτό σας τα Σαββατοκύριακα. Αυτό θα δώσει χρόνο για τις απαραίτητες προετοιμασίες το πρωί πριν από τη δουλειά ή το σχολείο.

4. Περισσότερη ποικιλία για πρωινό

Αν είστε λάτρης των δημητριακών Δεν μπορείτε να τρώτε το ίδιο πράγμα κάθε μέρα. Τα κατεψυγμένα αγγλικά μάφιν σας προσφέρουν επιλογές πρωινού που μπορεί να μην θέλετε κάθε μέρα. Μπορείτε να φτιάξετε παρτίδες αγγλικών μάφιν. Στη συνέχεια παγώστε κάθε μερίδα για μελλοντική χρήση. Μπορείτε να ψήσετε αγγλικές πίτσες Muffin στο φούρνο λίγα λεπτά πριν φτάσει η οικογένεια. Στη συνέχεια, όταν φτάσουν, τα ξαναζεστάνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων!

5. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αγγλικά muffins ως ψωμί ή τοστ.

Αν θέλετε ένα σάντουιτς Μπορείτε να κόψετε αγγλικά muffins αντί για κανονικές φέτες ψωμιού. Αυτό σας δίνει μεγαλύτερη ποικιλία στο σάντουιτς σας και προσθέτει επίσης κάποια επιπλέον θρεπτικά συστατικά στο σάντουιτς σας. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας σάντουιτς με κρέας ή λαχανικά. Στη συνέχεια παγώστε ένα κομμάτι τη φορά. Αν σας περισσεύει ψητό κοτόπουλο ή φράουλες, φτιάξτε μερικές αγγλικές πίτσες με μάφιν και καταψύξτε τις για ένα γρήγορο γεύμα όλη την εβδομάδα!

Μειονεκτήματα των αγγλικών μάφιν παγετού

1. Απώλεια θρεπτικών συστατικών

Τα κατεψυγμένα τρόφιμα έχουν γενικά χαμηλότερη θρεπτική αξία από τα φρέσκα τρόφιμα. Αυτό συμβαίνει επειδή η θερμότητα καταστρέφει τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα φυτοχημικά που υπάρχουν φυσικά στα τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης C, της θειαμίνης, της ριβοφλαβίνης, της νιασίνης, της βιταμίνης Β6 και του φυλλικού οξέος. Το φυτικό οξύ χάνεται επίσης κατά την επεξεργασία. Κατάψυξη, ωστόσο, η κατάψυξη δεν επηρεάζει τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που βρίσκονται σε ξηρούς καρπούς και σπόρους. ή διαιτητικές ίνες στα δημητριακά

2. Η κατάψυξη και η απόψυξη μπορεί να βλάψουν τα τρόφιμα.

Όταν καταψύχετε τρόφιμα, γίνονται εύθραυστα (λόγω σχηματισμού κρυστάλλων πάγου) ή μαλακά (λόγω απώλειας νερού), γι’ αυτό συνιστούμε να χρησιμοποιείτε σακούλες κατάψυξης όταν καταψύχετε τρόφιμα. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα κατεψυγμένα τρόφιμα πρέπει να χρησιμοποιούνται εντός τριών μηνών από την κατάψυξη ή την απόψυξη.

3. Χάος αποθήκευσης

Η κατάψυξη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά η συλλογή έχει κάποιες προκλήσεις. Για να μην χαλάσουν τα αγγλικά μάφιν σας Πρέπει να αποθηκεύσετε σωστά:

4. Απώλεια γεύσης και υφής

Τα αγγλικά μάφιν θρυμματίζονται όταν κάθονται στην κατάψυξή σας. Εάν δεν το έχετε χρησιμοποιήσει εδώ και λίγους μήνες. Μπορεί να γίνει άτονο ή ήπιο όταν ξαναζεσταθεί στο φούρνο. για να μην συμβεί αυτό Παγώνουμε τα αγγλικά muffins σε μία στρώση στο ταψί. Στη συνέχεια το μεταφέρετε σε σακούλα κατάψυξης.

5. Προβλήματα μαγειρικής

Όταν ξαναζεσταίνετε κατεψυγμένα αγγλικά muffins στο φούρνο Δεν θα είναι τραγανό σαν να βγήκε από το φούρνο. Επειδή η υφή των κατεψυγμένων τροφίμων διαφέρει σημαντικά από τα φρέσκα τρόφιμα.

κάλυμμα

Τα αγγλικά μάφιν είναι μια γρήγορη και εύκολη επιλογή πρωινού που θα σας κρατήσει χορτάτους μέχρι το μεσημεριανό γεύμα. Συνδυάζεται με σχεδόν κάθε επικάλυψη και ξαναθερμαίνεται γρήγορα στο φούρνο μικροκυμάτων ή τοστιέρα. Αν ψάχνετε για μια απλή επιλογή πρωινού Τα παγωμένα αγγλικά μάφιν μπορεί να είναι για εσάς. Γίνονται εύκολα σε μεγάλους αριθμούς. Μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν οποιοδήποτε κάλυμμα. και μπορεί επίσης να ξαναζεσταθεί στο φούρνο μικροκυμάτων

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *