Μπορείτε να πάρετε δάνειο αυτοκινήτου ενώ είστε αυτοαπασχολούμενος; –

Περίπου 16 εκατομμύρια εργαζόμενοι στις Ηνωμένες Πολιτείες αναγνωρίζονται ως αυτοαπασχολούμενοι. Από την πανδημία του COVID-19 Οι άνθρωποι εκτίθενται στον νέο και συναρπαστικό κόσμο της τηλεργασίας. Από το ευέλικτο ωράριο εργασίας μέχρι το να είσαι το αφεντικό του εαυτού σου. Υπάρχουν πολλά οφέλη από την αναγνώριση του εαυτού σας ως ιδιοκτήτη επιχείρησης.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά προβλήματα που σχετίζονται με τη λήψη ενός δανείου αυτοκινήτου.

Εάν είστε αυτοαπασχολούμενος Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για δάνειο αυτοκινήτου. Θα χρειαστεί να κάνετε μερικά ακόμη βήματα για να αποδείξετε ότι μπορείτε να επιστρέψετε.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας διδάξουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη λήψη ενός δανείου αυτοκινήτου. συμπεριλαμβανομένου του τρόπου αύξησης των πιθανοτήτων έγκρισης Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε σχετικά με τους παράγοντες που επηρεάζουν την έγκρισή σας. Έγγραφα που χρειάζεστε κ.λπ.

σημασία του χρέους

Εάν θέλετε να χρηματοδοτήσετε το αυτοκίνητό σας και να πάρετε ένα δάνειο αυτοκινήτου, πρέπει να έχετε καλή πίστωση. Το πιστωτικό αποτέλεσμά σας είναι ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες που εξετάζουν οι δανειστές όταν επιλέγουν εάν θα αναλάβουν ή όχι έναν κίνδυνο εναντίον σας.

Το πιστωτικό αποτέλεσμά σας μπορεί να αυξήσει ή να μειώσει τις πιθανότητές σας να υποβάλετε αίτηση για δάνειο. Ειδικά ως ελεύθερος επαγγελματίας ή εργολάβος.

Οι πιστωτικές βαθμολογίες κυμαίνονται από 300 έως 850 και υπολογίζονται χρησιμοποιώντας πληροφορίες από πιστωτικές αναφορές. Η πιστωτική σας αναφορά περιέχει ιστορικό πληρωμών. διάρκεια της πιστωτικής ιστορίας και το ύψος του χρέους που έχετε

Οι δανειστές και οι δανειστές χρησιμοποιούν την πιστωτική βαθμολογία ενός ατόμου για να προσδιορίσουν τον κίνδυνο που ενέχουν και εάν μπορούν να αποπληρώσουν το δάνειό τους εγκαίρως. Η καλή πίστωση σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να λάβετε δάνειο. Σημαίνει ότι έχετε επιδείξει υπεύθυνη πιστωτική συμπεριφορά.

Τα όρια μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο πιστοληπτικής βαθμολογίας, ωστόσο, μια καλή πρακτική που πρέπει να ακολουθήσετε είναι:

 • 580-669 Δίκαιο
 • Το 670-739 είναι καλό
 • 740-799 πολύ καλό
 • 800 (και πάνω) καλύτερα

Ποιες είναι οι συνέπειες του χρέους;

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την πίστωσή σας και τα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τη βαθμολογία σας. Η βελτίωση της πιστωτικής σας βαθμολογίας θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να λάβετε δάνειο αυτοκινήτου.

Ακολουθούν οι παράγοντες που επηρεάζουν τα πιστωτικά σκορ:

 • Καθυστερημένες ή χαμένες πληρωμές (Ιστορικό πληρωμών)
 • Ποσό ανεξόφλητου χρέους (δείκτης χρησιμοποίησης χρέους)
 • Διάρκεια του πιστωτικού σας ιστορικού
 • Ο αριθμός των πιστωτικών λογαριασμών που ανοίξατε πρόσφατα.

Κακή πίστωση, μπορώ να πάρω δάνειο αυτοκινήτου;

ακόμα κι αν έχετε κακή πίστωση Μπορείτε ακόμα να κάνετε αίτηση για δάνειο αυτοκινήτου, ωστόσο, η βελτίωση του πιστωτικού σας αποτελέσματος μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας εκθετικά. Ακόμα κι αν δεν ήσασταν στο εύρος πίστωσης που θέλατε όταν υποβάλατε αίτηση. Η λήψη μέτρων για τη βελτίωση του πιστωτικού αποτελέσματός σας μπορεί να σας ωφελήσει.

Πώς μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να πάρετε ένα δάνειο όταν είστε αυτοαπασχολούμενος με κακή πίστωση;

Πρώτα, ελέγξτε την έκθεσή σας και μάθετε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Εάν δεν γνωρίζετε την τρέχουσα βαθμολογία σας Δεν θα μπορέσετε να βελτιώσετε την πιστοληπτική σας ικανότητα. Λάβετε υπόψη ότι η πιστωτική σας βαθμολογία θα ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο που χρησιμοποιείται. Αλλά όλοι οι αριθμοί πρέπει να είναι παρόμοιοι και εντός του ίδιου εύρους.

Όλοι δικαιούνται μια δωρεάν αναφορά πίστωσης ετησίως (12 μήνες) από τις τρεις μεγάλες εταιρείες αναφοράς: Experian, Equifax και TransUnion. Μπορείτε να λάβετε αυτήν την πιστωτική αναφορά στο διαδίκτυο, να καλέσετε ή να συμπληρώσετε μια φόρμα αιτήματος και να την στείλετε μέσω ταχυδρομείου.

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι το υπόλοιπό σας είναι χαμηλό. υψηλή ισορροπία Ειδικά σε σύγκριση με το πιστωτικό σας όριο. Επηρεάζει αρνητικά το πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Εξοφλήστε το χρέος όσο πιο γρήγορα μπορείτε και βεβαιωθείτε ότι πληρώνετε όλους τους λογαριασμούς σας εγκαίρως.

Υποβάλετε αίτηση για πίστωση όπως απαιτείται. Διότι αίτηση για πολλαπλούς λογαριασμούς σε σύντομο χρονικό διάστημα Μπορεί να φαίνεται κακό και να επηρεάσει αρνητικά τη βαθμολογία σας.

Υπολογίστε την αναλογία χρέους προς εισόδημα (DTI). Η αναλογία χρέους προς εισόδημα είναι το συνολικό ποσό του μηνιαίου εισοδήματός σας που θα χρησιμοποιηθεί για την εξόφληση του χρέους. Οι δανειστές θα εξετάσουν το DTI σας όταν αποφασίσουν εάν είστε καλός κίνδυνος ή όχι.

Όσο χαμηλότερα είναι τα DTI τόσο καλύτερα, καθώς υποδηλώνει επαρκές εισόδημα σε σύγκριση με το δάνειο.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη διαχείριση των ταμειακών ροών και τη λογιστική Ανατρέξτε στην ανάρτηση του ιστολογίου μας για σωστές συμβουλές και λύσεις τήρησης βιβλίων.

Εάν έχετε κακή πίστωση και θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να πάρετε ένα δάνειο Φροντίστε να συμπεριλάβετε μια λίστα με αναφορές που μπορούν να σας πιστοποιήσουν. Θα μιλήσουμε για αυτό αργότερα.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ εσόδων

Ως ελεύθερος επαγγελματίας Πρέπει να λάβετε ειδικά μέτρα για να αποδείξετε το εισόδημά σας. Έτσι, μπορείτε να δείξετε στον δανειστή πώς να αποπληρώσει το δάνειο.

Το πρόγραμμα αποδοχών σας μπορεί να διαφέρει από τους τακτικούς διμηνιαίους ελέγχους που λαμβάνουν πολλοί υπάλληλοι. Το εισόδημά σας μπορεί να είναι ασταθές ή ασταθές. Ειδικά αν δουλεύετε περίεργες δουλειές ή δεν έχετε σταθερούς ή επιστρέφοντες πελάτες. Αυτή η αβεβαιότητα μπορεί να προκαλέσει ανησυχία στους δανειστές.

Μπορεί να μην έχετε μια «παραδοσιακή» δουλειά, αλλά μπορείτε να δείξετε στον δανειστή σας ότι κερδίζετε αρκετά για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για δάνειο αυτοκινήτου.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν μερικές επιλογές. Πρώτον, μπορούν να επιστρέψουν φόρους από τα τελευταία χρόνια. Δεύτερον, μπορούν να εμφανίσουν το αντίγραφο κίνησης του δανειστή ως πηγή εισοδήματος.

επιστροφή φόρου

Η καλύτερη επιλογή είναι να υποβάλετε μερικές από τις πιο πρόσφατες φορολογικές δηλώσεις σας. Ακόμα κι αν το πρόγραμμα πληρωμών σας είναι ασυνήθιστο. Αλλά το ετήσιο εισόδημά σας θα είναι ίσο ή μεγαλύτερο από πολλούς μισθωτούς.

Οι φορολογικές δηλώσεις είναι αδιαμφισβήτητη απόδειξη του τι κάνατε κάθε χρόνο. Η λήψη επιστροφής φόρου είναι ευκολότερη από μια επιταγή. Τραπεζικά αντίγραφα, τιμολόγια κ.λπ.

Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή αυτοαπασχολούμενος Η φορολογική σας δήλωση από πέρυσι θα είναι διαφορετική. Αυτή η επιλογή είναι η καταλληλότερη για όσους έχουν αυτοαπασχοληθεί για τουλάχιστον τρία χρόνια.

Πόσα χρόνια έχω να επιστρέψω τον φόρο; Γενικά, είναι καλή πολιτική να φέρετε δύο ή τρία χρόνια την πιο πρόσφατη φορολογική σας δήλωση. Αυτό θα δείξει στον δανειστή ότι έχετε ένα σταθερό εισόδημα για τουλάχιστον μερικά χρόνια. Και το ετήσιο εισόδημά σας είναι αρκετό για να αποπληρώσετε το δάνειο.

τραπεζικό αντίγραφο

Τι γίνεται λοιπόν αν έχετε ξεκινήσει την πορεία σας προς τον ελεύθερο επαγγελματία; Ίσως μόλις μετακόμισες από το σπίτι των γονιών σου και ξεκινάς συναυλίες και πελάτες.

Αν το να είσαι ανεξάρτητος εργολάβος είναι η πρώτη σου δουλειά Ή είστε νέος στην ανεξάρτητη εργασία; Μπορεί να μην έχετε φορολογική δήλωση για πολλά χρόνια για να αποδείξετε το εισόδημά σας. Θα χρειαστείτε άλλα έγγραφα για να αποδείξετε ότι έχετε τα μέσα για να αποπληρώσετε το δάνειο.

Ο γενικά αποδεκτός τρόπος για να αποδείξετε το εισόδημά σας είναι με αντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού. Οι τραπεζικές δηλώσεις είναι σχεδόν εξίσου καλές με τις φορολογικές δηλώσεις. Φέρτε ή στείλτε τραπεζικά αντίγραφα πολλών μηνών για να αποδείξετε πόσα φέρνετε κάθε μήνα.

Συνιστάται η διατήρηση τραπεζικών κινήσεων για τουλάχιστον έξι μήνες. Είναι φυσιολογικό να ρωτάς καθώς αποδεικνύει ότι έχεις σταθερό εισόδημα.

Άλλα έγγραφα

Ενώ η λήψη επιστροφής φόρου ή τραπεζικού λογαριασμού είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξετε το εισόδημά σας Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και άλλα έγγραφα.Για παράδειγμα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια σειρά από τιμολόγια ή συμβάσεις ανεξάρτητων επαγγελματιών.

Μπορεί να δυσκολευτείτε να λάβετε δάνειο αυτοκινήτου χωρίς επιστροφή φόρου ή τραπεζικό αντίγραφο.

Προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες όταν αποδεικνύουν εισόδημα

Οι αυτοαπασχολούμενοι αντιμετωπίζουν κάποια εμπόδια που δεν αντιμετωπίζουν οι μισθωτοί και άλλοι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης. Αυτό μπορεί να κάνει τη λήψη ενός δανείου λίγο πιο δύσκολη. Υπάρχουν όμως βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα.

Δεν είναι δυνατή η αναφορά όλων των κερδών.

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ανεξάρτητοι εργολάβοι είναι η απόδειξη εισοδήματος όταν δεν αναφέρουν όλα τα έσοδα. Μερικοί εργαζόμενοι αναφέρουν μόνο μέρος του εισοδήματός τους για να μειώσουν τους οφειλόμενους φόρους εισοδήματος. Αυτό είναι μεγάλο λάθος και μπορεί να σας φέρει σε μπελάδες με την εφορία!

Η παραπλανητική δήλωση και η υπο-αναφορά κερδών αποτελούν φορολογικά αδικήματα. Το IRS παίρνει πολύ σοβαρά τη φοροδιαφυγή. Και όσοι δεν αναφέρουν όλο το εισόδημά τους στις φορολογικές τους δηλώσεις ενδέχεται να αντιμετωπίσουν πρόστιμα και κυρώσεις.

Υπάρχουν διάφοροι νομικοί τρόποι για να μειώσετε τους φόρους σας ως ελεύθερος επαγγελματίας. Οι αυτοαπασχολούμενοι που δεν καταβάλλουν τους τριμηνιαίους φόρους τους ή δεν πληρώνουν επαρκώς ενδέχεται να υπόκεινται σε κυρώσεις. Οι τριμηνιαίες εκτιμώμενες πληρωμές φόρων συμβάλλουν στην αποφυγή καθυστερημένων τελών.

Η κατανόηση των εκπτώσεων μπορεί να βοηθήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες να μειώσουν τη φορολογική τους υποχρέωση.

Βαθμολογία FICO

Το πιστωτικό σας σκορ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες κατά την υποβολή αίτησης για δάνειο. Ένα καλό πιστωτικό σκορ αυξάνει τις πιθανότητές σας να λάβετε δάνειο αυτοκινήτου. Ωστόσο, μια κακή βαθμολογία FICO μπορεί να επηρεάσει τις πιθανότητές σας.

Ορισμένοι δανειστές έχουν υψηλότερα πρότυπα και απαιτήσεις. Για παράδειγμα, μπορούν να δεχτούν μόνο αιτούντες με βαθμολογία 640 και άνω.

Ετοιμάστε επαγγελματικά φορολογικά τιμολόγια

Ορισμένοι δανειστές μπορούν να δέχονται μόνο επαγγελματικά προετοιμασμένες φορολογικές δηλώσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να υποβάλετε τους δικούς σας φόρους. Και πρέπει να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία φοροτεχνικό.

Δυστυχώς, πολλοί επαγγελματίες φοροτεχνικοί χρεώνουν επιπλέον για τους αυτοαπασχολούμενους. Γιατί οι φόροι τους είναι πιο περίπλοκοι. Σε αντίθεση με τους υπαλλήλους της W-2, οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν έχουν φορολογικές εκπτώσεις. από μισθό

Ορισμένοι φορολογικοί υπεύθυνοι ενδέχεται να χρεώνουν ωριαία. Και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να πληρώσουν οπουδήποτε από $100-$300 ή περισσότερα για να κάνουν επαγγελματική φορολογική εργασία.

φόρος αυτοαπασχόλησης

Οι αυτοαπασχολούμενοι πληρώνουν περισσότερους φόρους κατά μέσο όρο λόγω των φόρων αυτοαπασχόλησης.

Οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στην επιχείρηση έχουν φορολογικές ελαφρύνσεις Κοινωνικής Ασφάλισης και Medicare μεταξύ αυτών και της εταιρείας που τους απασχολεί. Οι εργαζόμενοι αυτοί φορολογούνται με λιγότερο από το 8% του συνολικού τους εισοδήματος.

Οι αυτοαπασχολούμενοι δεν απασχολούνται σε εταιρείες. Είναι τα αφεντικά του εαυτού τους. Δυστυχώς πρέπει να πληρώσουν ολόκληρο το 15,3% σε φόρους.

Έτσι, το να είσαι το αφεντικό του εαυτού σου σημαίνει ότι μπορείς να ορίσεις το δικό σου πρόγραμμα και κανόνες. Και θα πληρώσετε περισσότερα την ώρα του φόρου. Έξοδα όπως οι φόροι αυτοαπασχόλησης μπορούν να εισχωρήσουν στο εισόδημά σας.

έξοδα

Εάν τα έξοδά σας είναι δυσανάλογα με το ετήσιο εισόδημά σας Μπορεί να επηρεάσει τις πιθανότητές σας να υποβάλετε αίτηση για δάνειο.

άλλα έξοδα Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • εξοπλισμό και αναλώσιμα
 • κόστος μάρκετινγκ
 • Τέλη ιστοσελίδων και φιλοξενίας
 • κόστος εκκίνησης
 • ασφάλιστρα υγείας
 • Συνταξιοδοτικές εισφορές
 • Γραφείο στο σπίτι ή γραφείο προς ενοικίαση
 • κόστος καυσίμου και απόσταση
 • Εφαρμογές και Διαδίκτυο
 • περισσότερο από αυτό

Η γνώση του τρόπου διαχείρισης των επαγγελματικών εξόδων μπορεί να σας βοηθήσει να εκτελέσετε το σχέδιό σας. και να διευκολύνουν την αίτηση για δάνειο.

Οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες μπορεί να χρειαστείτε.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να σας ζητηθεί να παράσχετε πρόσθετες πληροφορίες ή να λάβετε πρόσθετα μέτρα για να αποδείξετε ότι είστε καλός αιτών για δάνειο αυτοκινήτου. Αυτά τα έγγραφα λένε στον δανειστή περισσότερα για την επιχείρησή σας ή την οικονομική σας κατάσταση.

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν πολλά στεφάνια για να πηδήξετε, αξίζει τον κόπο.

Ωστόσο, αυτά τα έγγραφα θα πρέπει να συντάσσονται για κάθε ενδεχόμενο.

αποδεικτικό κατοικίας

Μπορεί να σας ζητηθεί να προσκομίσετε απόδειξη διαμονής. Αυτό μπορεί να απαιτηθεί από τον δανειστή εάν χρειαστεί να επικοινωνήσει μαζί σας εάν δυσκολεύεται να αποπληρώσει.

Ευτυχώς, η παροχή αποδείξεων διαμονής είναι εύκολη. Οι λογαριασμοί κοινής ωφέλειας ή τηλεφώνου λειτουργούν. Εάν δεν έχετε λογαριασμό Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φορολογικά αρχεία, οικονομικές καταστάσεις, εγγραφές οχημάτων, άδειες οδήγησης, εγγραφές ψηφοφόρων και άλλα.

Μπορεί να χρειαστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας του ιδιοκτήτη του σπιτιού σας ή μια πρόσφατη δήλωση υποθήκης.

προσωπική σημείωση

Ίσως να μην είστε αυτοαπασχολούμενοι για πολύ καιρό. Ή η πίστωσή σας δεν είναι εκεί που θέλει ο δανειστής. Αλλά μπορείτε να ανατρέψετε την κλίμακα παρέχοντας μια προσωπική αναφορά. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να εγγυηθούν για εσάς και πόσο υπεύθυνοι είστε. Μπορούν να είναι συγγενείς, φίλοι, προϊστάμενοι, πρώην εργοδότες και ούτω καθεξής.

συνέντευξη

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο δανειστής μπορεί να ζητήσει μια συνέντευξη μαζί σας για να μάθει περισσότερα για την κατάσταση και την επιχείρησή σας. Χρησιμοποιήστε αυτό ως ευκαιρία για να αποδείξετε τον εαυτό σας και να αποδείξετε ότι είστε οικονομικά υπεύθυνοι για την υποβολή αίτησης για δάνειο.

υπογράφων

Μερικές φορές μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο με τη βοήθεια ενός συνυπογράφοντος εάν δεν μπορείτε να καλύψετε τις ελάχιστες απαιτήσεις πίστωσης ή έχετε κακή πίστωση. Αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Αυτή είναι μια κοινή επιλογή για νέους που χρειάζονται λίγη βοήθεια.

Μπορείτε να πάρετε δάνειο αυτοκινήτου όταν είστε αυτοαπασχολούμενος.

Εάν ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες και προσκομίσετε αποδεικτικά εισοδήματος, όπως φορολογική δήλωση, μπορείτε να λάβετε δάνειο αυτοκινήτου ακόμα και αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας. Ένα καλό πιστωτικό σκορ θα αυξήσει τις πιθανότητές σας.

Αυτό μπορεί να φαίνεται σκληρή δουλειά. Αλλά αν διατηρείτε καλά οικονομικά αρχεία, αυτό δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες συμβουλές για τη λειτουργία μιας επιχείρησης ή την υποβολή των φόρων σας ως επαγγελματίας; Καλύπτουμε όλα τα σημαντικά θέματα που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Τώρα γνωρίζετε περισσότερα σχετικά με τη λήψη δανείου αυτοκινήτου. Αν θέλετε να μάθετε πώς να πάρετε ένα δάνειο αυτοκινήτου χωρίς να εργαστείτε Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τη λήψη δανείου αυτοκινήτου χωρίς εργασία.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *