Μπορείτε να καταψύξετε ψητές πατάτες;

Οι ψιλοκομμένες πατάτες είναι ένα κλασικό συνοδευτικό για τα γιορτινά γεύματα. Επειδή είναι κρεμώδες και γευστικό. Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που είτε αγαπάς είτε μισείς γιατί δεν πέφτουν πολλοί άνθρωποι στην ουδέτερη ζώνη όταν πρόκειται για αυτό το μέτωπο. Αν γνωρίζετε κάποιον που λατρεύει τις πατάτες ψητά. Και δεν σας αρέσουν οι θερμίδες και οι υδατάνθρακες που το συνοδεύουν. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε αυτό το πιάτο ακόμα πιο υγιεινό είναι να το καταψύξετε. Το υπέροχο με τις πατάτες όστρακα είναι ότι παγώνουν καλά. Αν και τα περισσότερα πιάτα με πατάτα δεν διατηρούνται καλά μετά την κατάψυξη και το ξαναζέσταμα Οι ψιλοκομμένες πατάτες είναι σχεδόν σαν κατσαρόλα πατάτας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να καταψυχθεί χωρίς να χάσει τη γεύση ή την υφή του. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για τις κατεψυγμένες πατάτες!

Μπορούν να καταψυχθούν οι πατάτες;

Ναι, μπορείτε να καταψύξετε πατάτες. Για να το κάνετε αυτό, προσθέστε κατεψυγμένες πατάτες στην ίδια ποσότητα νερού και βράστε μέχρι να ξεπαγώσουν. για κατεψυγμένες πατάτες Ετοιμάστε σύμφωνα με τη συνταγή εκτός από μικρές αλλαγές. Όταν φτάσετε στο κομμάτι της συνταγής που σας λέει να βάλετε το πιάτο στο φούρνο. αντί να το κάνεις αυτό Μεταφέρετε τις πατάτες ψητά σε ένα δοχείο κατάλληλο για κατάψυξη και παγώστε μέχρι να σφίξουν.

Γιατί να παγώσετε τις πατάτες;

1. Παγώνουν καλά.

Οι πατάτες ψητά είναι από εκείνα τα τρόφιμα που παγώνουν καλά. αν είστε όπως οι περισσότεροι άνθρωποι Δεν τα τρώτε αρκετά συχνά που τα υπολείμματα είναι σκουπίδια και χαλασμένα. Ένας δημοφιλής τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τις πατάτες που έχουν απομείνει είναι να φτιάξετε μια κατσαρόλα με αυτές. Μπορείτε να φτιάξετε αυτό το πιάτο εκ των προτέρων και να το καταψύξετε για μελλοντική χρήση. Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τις πατάτες που έχουν απομείνει είναι να φτιάξετε ψητές πατάτες ή συνοδευτικά που μπορείτε να καταψύξετε για μελλοντική χρήση. Αν ψάχνετε τρόπους να χρησιμοποιήσετε τις πατάτες που έχουν απομείνει. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να το παγώσετε. Αν δεν σας αρέσουν αυτές οι πατάτες, Μπορείτε να το απολαύσετε μόνο παγώνοντάς το. Γιατί υπάρχουν ακόμα υπολείμματα τριγύρω.

2. Εύκολο να το κάνεις

Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι το μαγείρεμα της πατάτας είναι πιο εύκολο από ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι. Ενώ μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να φτιάξουν ένα γεύμα με πατάτα, δεν είναι εύκολο. Αλλά οι πατάτες όστρακα δεν είναι πολύ δύσκολο να γίνουν και δεν χρειάζονται πολύ χρόνο. Δεν είναι ασυνήθιστο για άτομα που είναι καινούργια στη μαγειρική να πιστεύουν ότι χρειάζεται πολύς χρόνος και συστατικά για να προετοιμαστούν αποτελεσματικά τα τρόφιμα. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τις πατάτες. Δεν χρειάζεστε πολλά υλικά. Και με μόλις δύο επιπλέον βήματα για την προετοιμασία του φαγητού. Μπορείτε να έχετε έτοιμα προς κατανάλωση γεύματα σε χρόνο μηδέν.

3. Ποικιλομορφία

Ο πουρές πατάτας είναι ευπροσάρμοστος γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να το σερβίρετε ως έχει ή να το χρησιμοποιήσετε σε κατσαρόλες και άλλα πιάτα. Αν ψάχνετε άλλο τρόπο για να ετοιμάσετε πατάτες. Δοκιμάστε να το προσθέσετε σε σούπες ή τσίλι. η οικογένειά σας θα το λατρέψει Οι ψιλοκομμένες πατάτες είναι επίσης εξαιρετικές για quesadillas και χάμπουργκερ. Μπορείτε να φτιάξετε πατάτες ψητά ως ένα υπέροχο συνοδευτικό για κάθε είδους γεύμα. Και μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως επικάλυψη πίτσας.

4. Τόσο νόστιμο!

Αν είστε λάτρης των κολοκυθοπατάτες, ο μόνος τρόπος για να τις απολαύσετε είναι να τις φτιάξετε στο σπίτι για να απολαύσουν όλοι αυτά τα νόστιμα πιάτα. Αν έχεις οικογένεια Το σημαντικό είναι ότι όλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτές τις πατάτες. Αν σας αρέσουν οι πατάτες ψητά αλλά δεν είχατε την ευκαιρία να τις φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι, δοκιμάστε τις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πατάτες με διάφορους τρόπους, για παράδειγμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κατσαρόλες και άλλα πιάτα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως επικάλυψη πίτσας. Και υπάρχει μια υπέροχη συνταγή για ψητές πατάτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως επικάλυψη πίτσας!

5. Είναι νόστιμα όταν είναι κατεψυγμένα.

Αν θέλετε κάτι νόστιμο με τις υπόλοιπες πατάτες Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να τα παγώσετε για να μην χαλάσουν πριν τα ξαναφτιάξετε. Ο μόνος τρόπος για να απολαύσετε αυτά τα νόστιμα πιάτα είναι να τα φτιάξετε στο σπίτι για να έχουν όλοι την ευκαιρία να τα σερβίρουν μόνοι τους. Αν αγαπάτε τον πουρέ αλλά δεν έχετε την ευκαιρία να τον φτιάξετε στο σπίτι Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πατάτες με διάφορους τρόπους, για παράδειγμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κατσαρόλες και άλλα πιάτα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως επικάλυψη πίτσας. Και υπάρχει μια υπέροχη συνταγή για ψητές πατάτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως επικάλυψη πίτσας!

πώς να παγώσετε τις πατάτες

ετοιμάστε τα απαραίτητα υλικά

Όταν πρόκειται για την κατάψυξη πατάτας Ας ξεκινήσουμε επιλέγοντας πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις πατάτες σας νόστιμες μετά την κατάψυξη και το ξαναζέσταμα Πατάτες – Επιλέξτε πατάτες που να είναι σταθερές σε μέγεθος και εμφάνιση. συμπεριλαμβανομένου του μη ραγίσματος ή βλάστησης Το Auburn συνιστάται για τον πουρέ λόγω της υψηλότερης περιεκτικότητάς του σε άμυλο και βοηθά στη δημιουργία μιας κρεμώδους υφής.Γάλα – Αντί για άπαχο ή άπαχο γάλα, το οποίο έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε λιπαρά, χρησιμοποιήστε σκουριά. Αυτό δίνει στις πατάτες μια κρεμώδη υφή. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το μισό και το μισό με πιο πλούσια γεύση Βούτυρο – Χρησιμοποιήστε βούτυρο με 80% λιπαρά βουτύρου Αυτό θα ενισχύσει τη γεύση και την κρεμώδη υφή των πατατών Αυγά – Χρησιμοποιήστε μεγάλα ή πολύ μεγάλα αυγά. Περιέχουν περισσότερο λίπος από τα μικρά αυγά ή τα αυγά jumbo. Αυτό κάνει τις πατάτες πιο κρεμώδεις.

κατεψυγμένες πατάτες

Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την κατάψυξη πατάτας. Αφού επιλέξετε τα καλύτερα υλικά. Πρέπει να ξεκινήσετε να μαγειρεύετε τις πατάτες Πριν ξεκινήσετε, ετοιμάστε την κατσαρόλα αλείφοντας τη με βούτυρο, λάδι ή αντικολλητικό σπρέι. Αυτό θα αποτρέψει τις ψιλοκομμένες πατάτες από το να κολλήσουν στο ταψί. Στη συνέχεια, θα θελήσετε να κόψετε τις πατάτες σε φέτες πάχους 1/8 ίντσας. Προσπαθήστε να τις κόψετε στην ίδια κατεύθυνση και πάχος για να τις βοηθήσετε να ψηθούν ομοιόμορφα. Τοποθετήστε τις πατάτες κομμένες σε κύβους σε μια μεγάλη κατσαρόλα με κομμένα κρεμμύδια, ψιλοκομμένο σέλινο και ψιλοκομμένο σκόρδο. Πρόσθεσε ΑΛΑΤΙ και πιπερι για ΓΕΥΣΗ. (περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού το καθένα) Προσθέστε το ζωμό και την παχύρρευστη κρέμα και ανακατέψτε. Φέρτε το μείγμα να πάρει μια βράση. Στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 10 με 15 λεπτά.

Πλάνο πατάτας

Για να βεβαιωθείτε ότι οι πατάτες δεν μουσκεύουν όταν τις ξαναζεσταίνετε, θα πρέπει να τις «σοκάρετε» σε κρύο νερό. Αυτό θα σταματήσει τη διαδικασία μαγειρέματος και θα αποτρέψει το βρεγμένο. Όταν βράσουν οι πατάτες Σούρωσε το υγρό και βάλε το μείγμα σε ένα μπολ. Το βάζουμε στην κατάψυξη για 10 λεπτά να κρυώσει. Βγάζουμε την κατσαρόλα από την κατάψυξη και την τοποθετούμε σε ένα μπολ με πάγο. Ανακατεύετε κατά διαστήματα το νερό για να κρυώσει η κατσαρόλα. Μετά από 10 λεπτά, αφαιρέστε την κατσαρόλα και στεγνώστε τη με χαρτί κουζίνας. Οι πατάτες πρέπει να είναι δροσερές και σφιχτές αλλά όχι σκληρές.

Πλένουμε και ασπρίζουμε τα λαχανικά.

Πριν βάλετε τις πατάτες στην κατάψυξη Πρέπει να καθαρίσετε τα λαχανικά. Αυτό αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων και εγγυάται φρέσκια γεύση κατά την απόψυξη και το ζέσταμα των λαχανικών. Το ζεμάτισμα των λαχανικών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα καθαρίσετε χωρίς να αλλάξετε την υφή ή τη γεύση τους. Το ζεμάτισμα περιλαμβάνει την τοποθέτηση των λαχανικών σε βραστό νερό για 3 λεπτά και τη μεταφορά τους αμέσως σε παγόλουτρο. Αυτό επιβραδύνει τη διαδικασία μαγειρέματος και βοηθά τα λαχανικά να διατηρήσουν το σχήμα τους. Αφού ασπρίσουμε τα λαχανικά Στραγγίστε τελείως το νερό. Στη συνέχεια σκουπίστε με χαρτοπετσέτα. Αυτό θα αποτρέψει τα λαχανικά από το να παγώσουν και να συσσωρευτούν μεταξύ τους.

Κάνει το δέρμα ξηρό και λείο.

Ο πουρές πατάτας είναι σχεδόν έτοιμος να παγώσει.Πρώτα, πρέπει να λειάνετε την φλούδα και να βεβαιωθείτε ότι έχει στεγνώσει τελείως. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε το κάψιμο της κατάψυξης πατάτας. Οι φλούδες μπορούν να αφαιρεθούν απαλά από την κατσαρόλα και να τοποθετηθούν σε ένα πιάτο για να στεγνώσουν. Εναλλακτικά, μπορείτε να στεγνώσετε με χαρτί κουζίνας.Στη συνέχεια τοποθετήστε το δέρμα σε φούρνο στους 350°F για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να γίνει τραγανό.

Τύλιγμα και κατάψυξη πατάτας

Οι πατάτες είναι πλέον ψημένες και κατεψυγμένες. αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμο για φαγητό Θα πρέπει να είναι τυλιγμένα σε συσκευασία κατάλληλη για την κατάψυξη για να αποφευχθεί το έγκαυμα στην κατάψυξη και η ανάπτυξη βακτηριδίων.Πρώτα, θα μεταφέρετε τις ψημένες πατάτες σε μια κατσαρόλα. Εναλλακτικά, μπορείτε να το μεταφέρετε σε μια σακούλα κατάψυξης εάν έχετε χώρο στην κατάψυξη.Στη συνέχεια, πρέπει να σφραγίσετε την κατσαρόλα ή τη σακούλα κατάψυξης και να την τοποθετήσετε στην κατάψυξη. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη θερμοκρασία στην κατάψυξη σταθερή για να διατηρήσετε φρέσκες τις πατάτες χτένι για έως και 6 μήνες.

συμπέρασμα

Οι κατεψυγμένες πατάτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε ένα πλούσιο, απολαυστικό γεύμα χωρίς ενοχές. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρατείνετε τη συγκομιδή και να χρησιμοποιήσετε εποχιακά προϊόντα που δεν μπορούν να αποθηκευτούν. Μπορείτε να παγώσετε τις πατάτες με διάφορους τρόπους. και ξαναζεσταίνετε στο φούρνο μικροκυμάτων ή στο φούρνο. Συνοδεύουν υπέροχα τα γιορτινά γεύματα και μπορούν να περάσουν με μπέικον, ζαμπόν ή οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό σας αρέσει.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *