Μπορείτε να διεκδικήσετε ενοίκιο επί των φόρων σας; –

σε φορολογικό χρόνο Το να συνδυάσετε όλα τα έξοδα και τα έσοδά σας μπορεί να φαίνεται τρομακτικό. Και αν έχετε φτάσει σε αυτό το βήμα, υπέροχο. Αλλά έξοδα ή άλλα έσοδα Από ακίνητα, όπως το ενοίκιο;

Είτε είστε ενοικιαστής είτε ιδιοκτήτης. Μπορεί να βομβαρδιστείτε με πληροφορίες που δεν απαντούν στην ερώτησή σας ή δεν περιγράφουν καταστάσεις στις οποίες μπορεί ή δεν μπορείτε να διεκδικήσετε τους φόρους σας.

Λαμβάνοντας υπόψη περίπου 43,6 εκατομμύρια νοικοκυριά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ενοίκιο που πληρώνετε ή λαμβάνετε πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά κάποιο τρόπο;

Εξάλλου, το κόστος στέγασης μπορεί να είναι υψηλό σε ορισμένους τομείς και είναι ένα από τα μεγαλύτερα έξοδά σας κάθε μήνα. Εάν το ακίνητό σας είναι επαγγελματικός χώρος ή βοηθητική εργασία Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με αυτόν τον τρόπο;

Σε αυτόν τον οδηγό θα μάθετε ποιος μπορεί να διεκδικήσει ενοίκιο για τους φόρους του. Πόσο μπορούν να αφαιρέσουν; και πώς να διεκδικήσετε και συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

Ποιοι μπορούν να διεκδικήσουν ενοίκιο για τους φόρους τους;

στην αρχή Πρέπει να βρίσκεστε σε ορισμένες περιπτώσεις για να διεκδικήσετε την έκπτωση φόρου. Δυστυχώς, το IRS δεν το επιτρέπει, επομένως δεν εξαιρείται για τους ενοικιαστές.

Εάν είστε αυτοαπασχολούμενος και χρησιμοποιείτε την κατοικία σας ως χώρο εργασίας Μπορείτε να αφαιρέσετε ή να αφαιρέσετε μέρος του ενοικίου από τους φόρους σας με βάση τα τετραγωνικά μέτρα του ακινήτου που χρησιμοποιείται για την επιχείρησή σας.

Πριν ξεκινήσετε την κατασκευή αυτού του γραφείου Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η οικιακή σας επιχείρηση πρέπει να πληροί ορισμένες προϋποθέσεις για να μπορέσετε να διεκδικήσετε έξοδα.

Εάν έχετε ένα σπίτι Μπορείτε να διεκδικήσετε πολλά έξοδα που σχετίζονται με την αγορά, τη λειτουργία και τη συντήρηση του ακινήτου. Συμπεριλαμβανομένου του ενοικίου

Έτσι, αντί να αφαιρέσετε πολλά χρήματα όταν αγοράζετε ένα περιουσιακό στοιχείο. Η απόσβεση μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος κατά τη διάρκεια της ωφέλιμης ζωής του περιουσιακού στοιχείου. Αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία έχουν τις δικές τους απαιτήσεις.

για να το κάνουμε πιο ακριβές Εάν νοικιάσετε ένα ακίνητο για περισσότερες από 14 ημέρες σε ένα φορολογικό έτος, πρέπει να αναφέρετε το εισόδημα από ενοίκια στη φορολογική σας δήλωση. Επομένως, το καθαρό εισόδημα φορολογείται ως τακτικό εισόδημα.

Εάν νοικιάσετε το ακίνητο για 14 ημέρες ή λιγότερο Δεν απαιτείται να αναφέρετε ή να πληρώσετε φόρους για τα κέρδη σας. Αυτό είναι χρήσιμο εάν νοικιάζετε το ακίνητό σας ως εξοχική κατοικία για λίγες μέρες το χρόνο.

Ποιοι είναι οι κανόνες για την απόσβεση του ενοικίου σας;

Εάν χρησιμοποιείτε το σπίτι σας ως γραφείο Ίσως αναρωτιέστε ποιοι είναι οι όροι για τη λήψη του ενοικίου σας σε αυτές τις γραμμές.

Εάν αποφασίσετε να λειτουργήσετε το σπίτι σας με αυτόν τον τρόπο Παρακάτω είναι τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε έναν χώρο εργασίας και να ξέρετε ποιους στόχους πρέπει να έχετε.

  • Πρέπει να κερδίσετε 1099— Αυτό το εισόδημα είναι διαφορετικό από το εισόδημα των εργαζομένων επειδή περιλαμβάνει ανεξάρτητο εισόδημα. μικρή επιχείρηση και εισόδημα αυτοαπασχόλησης άνω των $600 ετησίως
  • Το σπίτι σας πρέπει να είναι ο χώρος εργασίας σας – Για παράδειγμα, εάν επισκέπτεστε ένα ξένο γραφείο που σας ανήκει, η IRS θα σας πει να επιλέξετε ένα από αυτά τα γραφεία. Η καλύτερη συμβουλή είναι να χρησιμοποιήσετε το σπίτι σας ως το κύριο γραφείο σας. Επομένως, δεν χρειάζεται να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε σε ποιο γραφείο θα γράψετε.
  • Πλήρης απασχόληση από το σπίτι- Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι εργάζεστε από το γραφείο του σπιτιού σας τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Και λιγότερος χρόνος δεν θεωρείται γραφείο στο σπίτι. Αλλά δεν χρειάζεται να μένετε στο γραφείο σας για να μετράτε. Χρησιμοποιήστε το Office μερικές φορές την εβδομάδα και θα είστε καλά.
  • Υπάρχει ένας ειδικός σταθμός εργασίας – Αυτός ο χώρος δεν χρειάζεται να είναι ξεχωριστό δωμάτιο ή χώρος. Και αυτό μετράει εφόσον ο χώρος εργασίας στην κρεβατοκάμαρα ή το σαλόνι σας είναι μόνο για επαγγελματικούς σκοπούς. Αποφύγετε να ισχυριστείτε ότι ένας καναπές ή μια καρέκλα τραπεζαρίας είναι ένα γραφείο στο σπίτι, επειδή δεν χρησιμοποιείται για την επιχείρησή σας.

Πώς να διεκδικήσετε ενοίκιο στους φόρους σας εάν είστε ιδιοκτήτης σπιτιού

Εάν έχετε ακίνητο και θέλετε να αφαιρέσετε Πρέπει να δηλώσετε το εισόδημα από ενοίκια που κερδίζετε από το επάγγελμά σας και τη χρήση του ακινήτου.

Ακολουθούν παραδείγματα των ποσών που θεωρούνται εισόδημα από ενοίκια και πρέπει να αναγράφονται στη φορολογική σας δήλωση.

  • Προκαταβολή ενοικίου – Καλύπτει το ποσό που λάβατε πριν από την καλυπτόμενη περίοδο. Επομένως, πρέπει να συμπεριλάβετε το προκαταβολικό ενοίκιο στο εισόδημά σας από ενοίκια τη στιγμή που το λαμβάνετε, ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα που καλύπτεται.
  • Τέλος ακύρωσης ενοικίασης- Αυτό το τέλος επιβαρύνεται εάν ο ενοικιαστής σας πληρώσει για να ακυρώσει τη μίσθωση. Το ποσό που λαμβάνετε είναι το ενοίκιο. Επομένως, πρέπει να συμπεριλάβετε την πληρωμή στο εισόδημά σας για το έτος που τη λαμβάνετε.
  • Έξοδα που καταβάλλονται από τον ενοικιαστή- Εάν οι ενοικιαστές σας πληρώσουν κάποια από τα έξοδά σας, πρέπει να τα συμπεριλάβετε στο εισόδημά σας από ενοίκια. Εάν πρόκειται για εκπιπτόμενο κόστος ενοικίασης Μπορείτε να αφαιρέσετε τα έξοδα. Επειδή τέτοιες δαπάνες καλύπτουν τα έξοδα που επιβαρύνουν τον ενοικιαστή για το ακίνητο και επεκτείνονται σε οποιεσδήποτε υπηρεσίες. στο οποίο λειτουργούν στο ακίνητο έναντι ενοικίου.

Τώρα ξέρετε ποιο είναι αυτό το εισόδημα. Πρέπει να αναφέρετε τα έσοδα και τα έξοδά σας από ενοικίαση στο Έντυπο 1040 ή 1040-SR, το οποίο μπορείτε να αναζητήσετε στον ιστότοπο της IRS για να δείτε ποια φόρμα είναι κατάλληλη για εσάς.

Τώρα πρέπει να αναφέρετε όλα τα έσοδα, τα έξοδα και τις αποσβέσεις του ακινήτου. Ή αναφέρετε αυτά τα κέρδη ξεχωριστά, εάν έχετε περισσότερα από ένα.

Θα πρέπει να τηρείτε αρχείο των δραστηριοτήτων σας υπό έλεγχο, καθώς αυτές απαιτούνται για την προετοιμασία της φορολογικής σας δήλωσης.

συμπέρασμα

Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για έκπτωση φόρου ή συνολική φορολογική απαλλαγή. Οι παραπάνω πληροφορίες παρέχονται ως οδηγός. Αλλά οι συνθήκες και τα κέρδη μπορεί να διαφέρουν. Και ίσως μπορείτε να διεκδικήσετε πολλά άλλα έξοδα, όπως έξοδα γραφείου και προμήθειες. Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας

Εάν έχετε ένα σπίτι Μπορείτε να διεκδικήσετε επισκευές, συντήρηση ή το εισόδημα από ενοίκια που λάβατε. Είτε λοιπόν το σπίτι σας είναι επένδυση είτε χώρος εργασίας. Η κατοχή ενός υπολογιστή έχει πολλά οφέλη.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *