Μείνετε ψύχραιμοι στο Wendy House σας με αυτές τις 6 αποτελεσματικές συμβουλές

Το Wendy Houses χρησιμοποιείται ως αποθήκη. κέντρο ψυχαγωγίας και θέατρα για παιδιά σε όλο τον κόσμο Ουσιαστικά είναι ένα μικρό πρότυπο σπίτι που μπορεί να μετατραπεί σε οτιδήποτε, από αντρική σπηλιά μέχρι παιδικό παιδότοπο. Αλλά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που είναι πιο δραστήριο. Τα περισσότερα σπίτια της Γουέντι είναι πολύ ζεστά.

Η Wendy έχει 6 τρόπους για να διατηρήσετε το σπίτι σας δροσερό.

  • προσθέστε ένα στρώμα χώματος στην οροφή
  • τρέξε στην ταράτσα
  • Βάψτε τα φώτα του σπιτιού.
  • Προσθέστε μόνωση όπως πολυστυρένιο κάτω από την οροφή και μεταξύ των τοίχων.
  • Εγκαταστήστε έναν ανεμιστήρα στο σπίτι
  • Χτίστε ένα σπίτι στο κρύο

Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε όλα αυτά τα θέματα λεπτομερώς. Στο τέλος, θα έχετε μια καλή ιδέα για το τι μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε το σπίτι της Wendy δροσερό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Δημιουργήστε ένα φυσικά δροσερό σπίτι της Wendy.

Ο πρώτος και πιο ενδιαφέρον από όλους τους τρόπους για να διατηρήσετε δροσερό το σπίτι της Wendy είναι να δημιουργήσετε κάτι φυσικά δροσερό. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε. Πριν όμως μιλήσουμε για ποια μέθοδο Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο τι κάνει το σπίτι της Wendy τόσο ζεστό το καλοκαίρι.

Σε ένα τυπικό σπίτι της Wendy Σαν ένα σπίτι με κεκλιμένη στέγη Το μεγαλύτερο μέρος του ηλιακού φωτός πέφτει στην οροφή. και εξαρτάται από το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της στέγης Η οροφή απορροφά τη θερμότητα και τη συγκρατεί. Αυτή η θερμότητα ακτινοβολεί τελικά στη γύρω περιοχή. Αυτό κάνει τον περιβάλλοντα χώρο, ειδικά μέσα στο σπίτι, να αισθάνεται πιο ζεστός από ό,τι έξω.

Η πρώτη φυσική λύση ήταν να βάλουμε πηλό στη στέγη της Wendy. Ο πηλός δρα ως εξαιρετικός μονωτήρας. Αποτρέπει τη μεταφορά θερμότητας στο εσωτερικό της κατασκευής.

Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να προσθέσετε ένα στρώμα από μπάζα και φυσική πέτρα. Και τα δύο είναι άριστα στην ανάκλαση του ηλιακού φωτός πίσω. Έτσι, πολύ λίγη θερμότητα περνά μέσα από το σπίτι.

Τέλος, αν νιώθετε λίγο τολμηροί. Μπορείτε να φτιάξετε έναν κήπο στο σπίτι της Wendy. Δεν χρειάζεται να βγεις έξω. Ένα απλό στρώμα άμμου και μερικά φυτά και γρασίδι φυτεμένα από πάνω θα κάνουν το κόλπο. Προσθέστε ένα στρώμα άμμου στην οροφή και φυτέψτε λουλούδια και γρασίδι στην οροφή. Τα φυτά όχι μόνο εμποδίζουν τη μεταφορά θερμότητας μέσω της οροφής, αλλά Επίσης, δροσίζει το γενικό περιβάλλον λόγω των ιδιοτήτων εξάτμισης και αφυδάτωσης.

Φυσικά, είναι αυτονόητο ότι ο κήπος στο σπίτι της Wendy προσθέτει στην παράσταση. Αν χτίσετε ένα σπίτι Wendy για τα παιδιά σας, θα το λατρέψουν.

Αλλά φυσικά, δεν είναι όλες οι λύσεις φυσικές. Υπάρχουν πολλές γρήγορες και εύκολες τεχνητές λύσεις για το πρόβλημα της θέρμανσης του σπιτιού αεραγωγών το καλοκαίρι.

Χρησιμοποιώντας τη σωστή βαφή, μόνωση και πλακάκια

Αν η κατασκευή ενός φυσικού σπιτιού Wendy’s δεν είναι για εσάς; Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε αντ ‘αυτού: Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα ανοιχτό χρώμα στο εξωτερικό του σπιτιού της Wendy. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα ανοιχτότερα χρώματα απορροφούν λιγότερη θερμότητα. Αν δεν σας αρέσουν τα ανοιχτά χρώματα Θα πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσετε να αποφύγετε τα σκούρα χρώματα.

Κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε φύλλα από καλό μονωτικό υλικό, όπως πολυστυρένιο, κάτω από την οροφή και ανάμεσα στους τοίχους. Σε περίπτωση που αναρωτιόσουν Ο αφρός πολυστυρενίου είναι το πιο κοινό υλικό που βρίσκεται στους τοίχους και τις πόρτες του ψυγείου σας.

Με λίγα λόγια, το πολυστυρένιο είναι ένας εξαιρετικός μονωτήρας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Το μονωτικό υλικό εμποδίζει τη θερμότητα να εισέλθει στο σπίτι το καλοκαίρι. καθώς και για να αποτρέψει τη θερμότητα να φύγει από τη δομή το χειμώνα.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι εάν το σπίτι της Wendy’s σας δεν έχει κεραμοσκεπή, Η τοποθέτηση πλακιδίων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δροσίσετε το σπίτι σας. αεριζόμενο σπίτι (ή οποιοδήποτε άλλο κτίριο για αυτό το θέμα) θα απορροφήσει πολλή θερμότητα από την οροφή. Δεδομένου ότι η οροφή οποιουδήποτε κτιρίου δέχεται το πιο άμεσο ηλιακό φως όταν ο ήλιος είναι πιο ζεστός (μεσημέρι), έτσι τα ανοιχτόχρωμα πλακάκια για το σπίτι του Wendy’s είναι μια καλή αρχή για να “ελαχιστοποιήσετε το χρώμα”.

Αυτές οι επιλογές μπορεί να είναι ελαφρώς ακριβότερες από την επόμενη επιλογή όσον αφορά το αρχικό κόστος, αλλά μακροπρόθεσμα, θα αντισταθμίσουν την εξοικονόμηση ενέργειας σας.

Χρησιμοποιώντας ανεμιστήρες ή κυκλοφορία αέρα

Εάν δεν έχετε τους πόρους ή τον χρόνο για να εκτελέσετε τα βήματα που αναφέρθηκαν προηγουμένως. Πάντα υπάρχει πιο εύκολη λύση. Η Wendy μπορεί να εγκαταστήσει έναν κυκλοφορητή αέρα ή έναν ανεμιστήρα μέσα στο σπίτι.

Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για τους ανεμιστήρες και τη ροή αέρα είναι ότι στην πραγματικότητα δεν ψύχουν το δωμάτιο. (Σε αυτήν την περίπτωση, το σπίτι της Wendy.) Αν μη τι άλλο, αυξάνουν τη συνολική θερμότητα στο διάστημα. (Η θερμότητα που παράγουν οι κινητήρες τους)!

Είτε η εγκατάσταση ανεμιστήρα είτε η ροή αέρα μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της δροσιάς του σπιτιού της Wendy. Οι ανεμιστήρες και η ροή αέρα μετακινούν τον αέρα στο δωμάτιο για να δημιουργήσουν ένα είδος τεχνητού αέρα. (στην περίπτωση οπαδού να είναι ακριβώς μπροστά και στην περίπτωση της κυκλοφορίας του αέρα Αυτός ο αέρας εξατμίζει τον ιδρώτα από το δέρμα και δημιουργεί ένα δροσιστικό αποτέλεσμα.

Έτσι, εάν έχετε πρίζα στο σπίτι της Wendy (ή δεν έχετε, μπορείτε να συνδέσετε μία), ένας ανεμιστήρας ή ανεμιστήρας είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε το εσωτερικό δροσερό. Αισθάνεστε μόνο τον ιδρώτα στο σώμα σας. Δεν έχει νόημα λοιπόν να το αφήνουμε ανοιχτό όταν η Γουέντι είναι στο σπίτι.

Επιλέγοντας το σωστό μέρος

ένας άνευ λόγου Αλλά θα πρέπει πάντα να προσέχετε πού θα εγκαταστήσετε το σπίτι του Wendy. Το να έχεις φυτά στην πίσω αυλή είναι πάντα καλό. Επειδή το δέντρο λειτουργεί ως φυσικός ψύκτης. Η ιδέα της Wendy ήταν να βάλει το σπίτι κάτω από το δέντρο.

Επίσης, εάν είναι δυνατόν, επιλέξτε μια τοποθεσία με επαρκή αερισμό. Λειτουργεί ως φυσικός θαυμαστής όταν βρίσκεστε στο σπίτι της Wendy. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε το παράθυρο ανοιχτό.

τελικές σκέψεις

Το σπίτι του Wendy είναι ιδανικό για αποθήκευση, χαλάρωση ή παιδότοπο. Το καλοκαίρι όμως είναι πολύ ζεστά. Αυτό οφείλεται στο συμπαγές μέγεθος και την εξωτερική του θέση. Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε ένα φυσικά δροσερό σπίτι Wendy’s χρησιμοποιώντας τα σωστά σχέδια και υλικά. ή μονωτικά υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποτρέψουν την είσοδο θερμότητας στη δομή Μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν ανεμιστήρα ή ένα σύστημα κυκλοφορίας αέρα.Τέλος, η επιλογή της σωστής τοποθεσίας μπορεί επίσης να κάνει μεγάλη διαφορά.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *