Κουβαλώντας μια σόμπα στην πλάτη της

Η σόμπα είναι ίσως ένα από τα πιο μόνιμα χαρακτηριστικά σε ένα σπίτι που είναι λιγότερο πιθανό να μετακινηθεί. Αυτό εξηγεί γιατί πολλοί άνθρωποι δεν συνηθίζουν να κουβαλούν όταν μετακομίζουν σε νέο σπίτι ή χρειάζονται να μετακομίσουν αλλού. Είναι ασφαλές να μεταφέρω τον φούρνο στην πλάτη μου, καθώς υπάρχουν εξαρτήματα που μπορεί να καταστραφούν κατά τη μεταφορά;

Μην κουβαλάτε τη σόμπα στην πλάτη σας. Και θα πρέπει να τοποθετηθεί στο πλάι για να αποφευχθεί πιθανή ζημιά στη συσκευή. Τοποθετήστε το φούρνο στη δεξιά ή στην αριστερή πλευρά. ούτε πίσω ούτε πίσω Ο φούρνος πρέπει να μετακινείται κάθετα πάνω στο τζάμι για να αποφευχθεί η ζημιά στη γυάλινη επιφάνεια.

Εάν δεν έχετε εμπειρία με τον τρόπο μετακίνησης του φούρνου ή της σειράς. Μια επαγγελματική μεταφορική εταιρεία μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Αυτό το άρθρο θα αναφέρει λεπτομερώς τι πρέπει να έχετε κατά νου. Θα μάθετε επίσης μερικές συμβουλές για τη φόρτωση και εκφόρτωση της σόμπας σας σε φορτηγό ή φορτηγό.

Μπορείτε να μεταφέρετε τη σόμπα στην πλάτη σας;

Μπορείτε να μεταφέρετε τη σόμπα στην πλάτη σας;

Γιατί είναι πιο ασφαλές να κρατάτε τη σόμπα στο πλάι;

ακολουθηστε πολιτικός άνδραςΠερίπου 3,46 εκατομμύρια εστίες κουζίνας (επιφανειακές μονάδες μαγειρέματος, σειρές αερίου και φούρνοι) απεστάλησαν σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες το 2016. Είναι σαφώς απαραίτητο μέρος των περισσότερων σύγχρονων κουζινών.

Είτε χρησιμοποιείτε ηλεκτρική κουζίνα είτε αερίου. ασφάλεια Είναι πάντα μια λέξη που πρέπει να περιμένουμε. Όταν τη χρησιμοποιείτε, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η σόμπα σας δεν προκαλεί καμία ζημιά στην κουζίνα σας. Δεν θέλετε να ξύνουν τα όμορφα πατώματα σας ή να πέφτουν στα πόδια σας. λόγω του απίστευτα μεγάλου βάρους

Επιπλέον, οι περισσότερες σόμπες δεν είναι φθηνές. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η επένδυσή σας είναι ασφαλής κατά τη μεταφορά.

Αν και η ασφάλεια είναι σημαντική Αλλά η μεταφορά της σόμπας στην πλάτη σας δεν θα την καταστρέψει πέρα ​​από την επισκευή. Το μαγείρεμα στο σπίτι αναφέρεται ως ένα. Οι 5 κορυφαίες αιτίες πυρκαγιών σε σπίτιαΑλλά αυτές οι πυρκαγιές είναι απίθανο να προκλήθηκαν από σπασμένους φούρνους στην πορεία. Αλλά έχει να κάνει περισσότερο με την αδιαφορία.

Μπορείτε να μεταφέρετε τη σόμπα στην πλάτη σας;

Ωστόσο, οι πιθανότητες δυσλειτουργίας είναι μεγάλες αν κουβαλάτε τον φούρνο στην πλάτη σας. Εάν θέλετε να τοποθετήσετε τον φούρνο στο πίσω μέρος κατά τη μεταφορά Θα χρειαστεί να αποσυναρμολογήσετε πολλά μέρη. Αυτά περιλαμβάνουν ψησταριές, σχάρες, πόρτες φούρνου, πηνία, τηγάνια για κρεατοπαραγωγή, καλύμματα καυστήρα, λαβές βαλβίδων κ.λπ. Ορισμένα από αυτά τα αποσπώμενα μέρη (όπως οι λαβές βαλβίδων) είναι αρκετά δυσκίνητα στην επανεγκατάσταση και μπορεί να είναι δύσκολο να εγκατασταθούν.

Εάν έχετε μια σύγχρονη σόμπα Ανάφλεξη θερμής επιφάνειας (HSI)Ορισμένα μέρη του HSI και της εστίας είναι εύθραυστα και μπορούν να σπάσουν εύκολα εάν η εστία τοποθετηθεί πίσω από αυτήν.

Από την άλλη πλευρά, οι περισσότεροι φούρνοι μένουν στη θέση τους όταν μετακινείτε το φούρνο στο πλάι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κολλήσετε με ταινία την πόρτα του φούρνου και ορισμένα εξαρτήματα. είσαι έτοιμος

Τι γίνεται αν χρειαστεί να κουβαλήσετε τη σόμπα στην πλάτη σας;

Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να μεταφέρετε τον φούρνο στην πλάτη σας για δύο λόγους. Το μίνι βαν ή το SUV σας μπορεί να μην έχει αρκετό χώρο για να τοποθετήσει το φούρνο στο πλάι ή σε όρθια θέση. Μπορεί να θέλετε να μετακινήσετε μόνοι σας τον φούρνο αντί να πληρώσετε τα επιπλέον χρήματα για να προσλάβετε έναν επαγγελματία μεταφορέα.

Τέλος πάντων, εδώ είναι το θέμα. Μπορείτε να μεταφέρετε τη σόμπα από το σημείο αγοράς στο σπίτι σας μόνοι σας. Αλλά αν μετακινείστε σε όλη την πολιτεία Είναι καλύτερο να αναζητήσετε μια σόμπα. Επαρχιακή μεταφορική εταιρεία Για να σας βοηθήσει να στήσετε σόμπες και άλλες μεγάλες συσκευές

Εάν βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου η μόνη σας επιλογή είναι να μεταφέρετε τον φούρνο στην πλάτη σας. Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε τη ζημιά.

 • Αν χτυπήσεις αυτοκίνητο στο δρόμο Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει το πηνίο, τη σχάρα και άλλα εξαρτήματα.
 • Μην αφαιρείτε την πόρτα του φούρνου. Αντίθετα, κλειδώστε την πόρτα. (Εάν έχετε κλειδαριά) ή ασφαλίστε με ταινία.
 • Για να αποφύγετε προβλήματα επανεγκατάστασης Ας αφήσουμε τη λαβή ως έχει. Εάν ανησυχείτε μήπως ξεκολλήσουν κατά τη διάρκεια της αποστολής, καλύψτε το με ταινία
 • Αν έχετε πλαστικό που κινείται Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τυλίξετε τον φούρνο για να προστατέψετε τη ζύμη. Αυτό ισχύει είτε κρατάτε το φούρνο από πίσω του, πλάγια ή όρθια.

Πώς να μετακινήσετε τη σόμπα

Η μετακίνηση του φούρνου μπορεί να είναι δύσκολη. Επειδή ορισμένα εξαρτήματα σπάνε εύκολα. και στις περισσότερες περιπτώσεις Το μηχάνημα είναι βαρύ. Ειδικά αν έχετε μεγάλο φούρνο. Θα πρέπει να υπάρχουν ένα ή δύο άτομα να βοηθήσουν. Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός που θα σας βοηθήσει να φορτώσετε και να ξεφορτώσετε με ασφάλεια τη σόμπα σας στο αυτοκίνητό σας.

 1. καθαρίστε το φούρνο Είναι δύσκολο να χειριστείς καλά έναν κολλώδη φούρνο. Η μετακίνηση ενός βρώμικου φούρνου μπορεί επίσης να αφήσει σκουπίδια σε όλα τα πατώματα, στο αυτοκίνητό σου και στο νέο σου σπίτι (αν μετακινείσαι).
 2. Αποσυνδέστε με ασφάλεια τη μονάδα και κλείστε το καλώδιο. (αν χρησιμοποιείτε αέριο) Αυτό το μέρος απαιτεί κάποιες τεχνικές γνώσεις. Αν λοιπόν δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε; Συνιστάται να το κάνει πρώτα ένας επαγγελματίας για εσάς. Μπορεί να χρειαστείτε έναν επαγγελματία για να εγκαταστήσετε τη νέα σόμπα στη νέα θέση.

Μπορείτε να μεταφέρετε τη σόμπα στην πλάτη σας;

 1. Κλείστε την πόρτα του φούρνου με μερικές λωρίδες περγαμηνής. Χρησιμοποιήστε ένα λουρί ή λάστιχο για να στερεώσετε ολόκληρο το σχοινί. Τυλίξτε όλο τον εξοπλισμό σε προστατευτικό υλικό, όπως μια κινούμενη κουβέρτα.
 2. Χρησιμοποιήστε μια κουκλίτσα ή μια κινούμενη σανίδα για να μετακινήσετε το φούρνο στο φορτηγό ή το φορτηγό σας. για να προστατέψετε το πάτωμά σας Σκεφτείτε να τοποθετήσετε ένα κομμάτι μασονίτη μπροστά από την εστία.
 3. Σχεδιάστε μια σαφή διαδρομή προς το αυτοκίνητο πριν μετακινήσετε το φούρνο. ώστε να ξέρεις ακριβώς πού πας. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να τα παρατήσεις γιατί δεν είσαι έτοιμος. Φτιάξτε μια ράμπα εάν θέλετε να μετακινήσετε τον φούρνο προς τα κάτω ή προς τα πάνω στις σκάλες. για επίδειξη Ακολουθεί ένα βίντεο που δείχνει τη διαδικασία. Μετακινήστε το φούρνο χρησιμοποιώντας μια κουκλίτσα..
 4. Τοποθετήστε ένα πανί πίσω από τη σόμπα πριν το φορτώσετε στο φορτηγό. Αυτό θα αποτρέψει τις γρατσουνιές στη σόμπα και θα διευκολύνει την ώθηση της σόμπας πίσω από ένα φορτηγό ή φορτηγό. Πιάστε την άκρη της κουβέρτας και τραβήξτε την όταν θέλετε να χαμηλώσετε το φούρνο. Στερεώστε τη σόμπα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας ένα σχοινί.
 5. Σχεδιάστε τη διαδρομή με σαφήνεια πριν ξεφορτώσετε τη σόμπα όταν φτάσετε στον προορισμό σας. Η κουκλίτσα θα σας βοηθήσει να μετακινήσετε τη σόμπα πίσω στη νέα της θέση.

συμπέρασμα

Η σόμπα είναι μια μικρή επένδυση. Επομένως, πρέπει να είστε βέβαιοι ότι υπάρχει προστασία κατά τη μετακίνηση. Το να κρατάτε το φούρνο στο πλάι είναι ένας ασφαλής τρόπος να τον μετακινήσετε από μέρος σε μέρος. χωρίς κίνδυνο καταστροφής της συσκευής Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να ακολουθήσετε τις οδηγίες σε αυτό το άρθρο.

Ωστόσο, άλλοι παράγοντες, όπως οι κακοί δρόμοι και η κακή οδήγηση, μπορούν να συμβάλουν στο να προκαλέσουν τη θραύση των εξαρτημάτων, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε.

Αλλά μην ανησυχείτε εάν εξαρτήματα γλιστρήσουν στην πορεία και ο φούρνος σας σταματήσει να λειτουργεί σωστά όταν τον τοποθετήσετε ξανά. Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί αν σπάσει κάποιο μέρος του φούρνου είναι Μπορεί να μην μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας πιάτα για μέρες! Ευτυχώς, μπορείς. Αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων φούρνου αυτομάτως

Εκτός από την προσοχή κατά τη μετακίνηση της σόμπας. Εξακολουθεί να βοηθάει αν μαθαίνεις. Πώς να χρησιμοποιήσετε τη σόμπα με ασφάλεια Αυτό γίνεται για την πρόληψη πιθανών κινδύνων, συμπεριλαμβανομένων τραυματισμών και πυρκαγιών στην κουζίνα.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *