Κορυφαίες 7 συμβουλές από ειδικούς

Η αγορά κατοικίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε υψηλό ρεκόρ. Αυτό κάνει την πώληση του σπιτιού σας ελκυστική. Αλλά μπορεί επίσης να κάνει την πώληση του σπιτιού σας πιο δύσκολη.

Την ίδια στιγμή, η αγορά κατοικίας βλέπει τις τιμές να αυξάνονται παντού. Η συνολική οικονομία ανατράπηκε. Κάποιοι προέβλεψαν ύφεση. Δεν είναι σαφές εάν η επιβράδυνση θα συμβεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες ή έξι χρόνια.

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε και πώς αυτό θα επηρεάσει την αγορά κατοικίας, ωστόσο, είναι σαφές ότι η απειλή μιας ύφεσης έχει ήδη κάνει το αντίκτυπό της.

Αυτό, ειδικότερα, είναι η αιτία μιας τέτοιας απογοήτευσης. πουλήστε το σπίτι σαςΤελικά, ποιος θα ήθελε να αγοράσει αν η αγορά βρισκόταν στα πρόθυρα της ύφεσης; Δηλαδή, εάν κινείστε σε αυτήν την αγορά. Το σπίτι σας πρέπει να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό.

Και ως πρόσθετο μπόνους Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αγορά του σπιτιού σας εάν περιμένετε μέχρι να φτάσει η ύφεση για να το πουλήσετε. Μέχρι εκείνη τη στιγμή θα είναι πάρα πολύ Η πώληση ενός σπιτιού είναι δύσκολη. Θα επικεντρωθούμε σε 7 τρόπους για να πουλήσετε το σπίτι σας στη σημερινή αγορά.

λάβετε μια εκτίμηση

Η διαδικασία για τη λήψη εκτίμησης είναι απλή: βρείτε έναν εκτιμητή ακινήτων και επικοινωνήστε μαζί του σχετικά με την επίσκεψή σας στο σπίτι. Κατά τη διαδικασία, εντοπίζεται οποιοδήποτε σφάλμα ή ζημιά. Θα απαριθμήσουν αυτές τις ζημιές καθώς και θα παράσχουν μια επίσημη «προσφορά» του κόστους και της ζημιάς στο σπίτι.

Για όσους γνωρίζουν τα ακίνητα Αυτή είναι η δεύτερη φύση. Αλλά για όσους δεν έχουν πάει ποτέ εκεί, μπορεί να φαίνεται μπερδεμένο. Ποια είναι λοιπόν η εκτίμηση;

Έρχεται σε αυτές τις λέξεις. Ο εκτιμητής έχει άδεια. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι τιμές θεωρούνται ακριβείς εκτιμήσεις για την αξία του σπιτιού. Και πόσο θα κοστίσει η αποκατάσταση της ζημιάς που έχουν υπολογίσει;

γνωρίζετε την αγορά σας

Δεν χρειάζεται να πουλήσετε το σπίτι σας σε κάποιον που θα το χρησιμοποιήσει ως σπίτι. Μπορεί να υπάρχουν startups και εταιρείες. Πολλοί θέλουν να χρησιμοποιήσουν το σπίτι τους ως επαγγελματικό χώρο. Γνωρίζοντας την αγορά σας σημαίνει να γνωρίζετε τι είδους άνθρωποι την αναζητούν.

Αυτό σημαίνει ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε με το σπίτι σας. Τα σπίτια που βρίσκονται κοντά στο κέντρο της πόλης έχουν πολλές επιλογές για το τι μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθώς οι νόμοι περί χωροταξίας επιτρέπουν τη μετατροπή τέτοιων κατοικιών σε επιχειρήσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να πουλήσετε σε επιχειρήσεις.

επισκευάστε το σπίτι σας

καθώς και αξιολόγηση Οι επισκευές κατοικιών είναι ένα σαφές βήμα στην επιχείρηση ακινήτων. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο πόσο μικρές θα πρέπει να είναι οι επισκευές. Τα σπίτια γενικά πρέπει να βαφτούν ξανά πριν εμφανιστούν. Θα πρέπει να αναιρέσετε τη ζημιά από το νερό και να αφαιρέσετε το καλούπι.

Ο λόγος είναι ότι όλα αυτά είναι εξαιρετικοί τρόποι για να μειώσετε την τιμή στους πιθανούς αγοραστές.

Στρατηγική

Μιλώντας για αύξηση ή μείωση των τιμών, ας μιλήσουμε για επιχειρηματικές στρατηγικές. Η δημιουργία στρατηγικής σημαίνει να έχεις μια ιδέα για το τι είναι το σπίτι σου. Όταν αρχίσετε να διαπραγματεύεστε τις τιμές Θα πρέπει να αναφέρετε τους λόγους για τους οποίους πουλάτε το σπίτι στην τιμή που έχετε ορίσει.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την ανάπτυξη μιας στρατηγικής Μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν έμπειρο κτηματομεσίτη Bermondsey που έχει εκτεταμένη γνώση της τοπικής αγοράς. και μπορεί να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για την τιμολόγηση και το μάρκετινγκ του ακινήτου σας.

Εάν το σπίτι σας είναι κοντά σε ένα καλό σχολείο Υπάρχει ασφαλής δρόμος ή άλλο αξιοθέατο; Να είστε έτοιμοι να μιλήσετε για αυτό. Εάν ο τόπος ταφής βρίσκεται σε τόπο ταφής ιθαγενών Αμερικανών Προσπαθήστε να αποφύγετε αυτό το θέμα όσο το δυνατόν περισσότερο.

δουλειά στο μπροστινό μέρος

Ακόμα κι αν χρειαστεί να επισκευάσετε το σπίτι σας και να το καθαρίσετε για να το κάνετε όσο πιο όμορφο γίνεται. Ιδιαίτερη προσοχή όμως πρέπει να δοθεί στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν οι περισσότεροι αγοραστές. Έτσι, ακόμα κι αν δεν βάζετε την ενέργειά σας πουθενά αλλού. Αλλά αξίζει τον κόπο εκεί.

Μερικοί άνθρωποι αποφεύγουν αυτή τη δραστηριότητα επειδή πιστεύουν ότι είναι ανέντιμο να διακοσμούν το μπροστινό μέρος του σπιτιού για αυτόν τον σκοπό. Αγνόησε αυτή την παρόρμηση. Πάντα πουλάς τη φαντασία σου.

προσαρμόστε το σπίτι σας

Είναι πολύ εύκολο να χάσετε αυτό το βήμα. Η ιδέα εδώ είναι όταν πουλάτε το σπίτι σας. Πρέπει να βάλετε όσο το δυνατόν λιγότερα στην προσωπικότητά σας. Επειδή θέλετε οι αγοραστές να φαντάζονται τον εαυτό τους σε αυτό. Δεν μπορούν αν τους προσβάλλει η διακόσμηση σας.

Και πάλι, μπορεί να αισθάνεστε ότι αυτό είναι ανέντιμο. Να θυμάστε όμως ότι στη φυσική κατάσταση του σπιτιού δεν υπάρχει προσωπικότητα.

Εγγραφείτε στο MLS

Δεν έχει σημασία πώς μοιάζει το σπίτι σας, πόσο κοστίζει ή σε ποια επιχείρηση μετατρέπεται. Το “MLS” (ή Υπηρεσία Πολλαπλών Καταχωρήσεων) προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές όλων των τύπων ένα σπίτι. και το καλύτερο μέρος Μπορείς να ελέγξεις ποιος είσαι.

Μπορείτε να καταχωρήσετε το σπίτι σας στο τοπικό MLS, αλλά μπορείτε επίσης να το βάλετε στο μητροπολιτικό MLS. Αυτό επιτρέπει σε εταιρείες από αυτήν την πόλη να αγοράζουν ακίνητα. Η καταχώριση του σπιτιού σας σε οποιοδήποτε από αυτά μπορεί να είναι δαπανηρή, αλλά αξίζει τον κόπο. Αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος του τι κάνει τόσο σημαντική τη γνώση της αγοράς σας.

συμπέρασμα

Εν ολίγοις: Η πώληση του σπιτιού σας έχει να κάνει με την προετοιμασία, το μάρκετινγκ και τη διαπραγμάτευση. Το σπίτι σας πρέπει να είναι τέλειο για τους αγοραστές όντας καθαρό και ουδέτερο. Το σπίτι σας πρέπει να διατίθεται σωστά στην αγορά, πουλώντας το στους κατάλληλους ανθρώπους στη σωστή τιμή Τέλος, το σπίτι σας θα πρέπει να συνιστάται κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μάθετε περισσότερα για όλα αυτά. μέσω της Teifke Real Estate.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *