Είναι το Medicare Φόρος; –

Το Medicare είναι ένα γνωστό ομοσπονδιακό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που παρέχει κάλυψη κυρίως για Αμερικανούς ηλικίας 65 ετών και άνω.

Το πρόγραμμα καλύπτει νέους με αναπηρία και άτομα με νεφρική νόσο τελικού σταδίου.

Το Medicare συνοδεύεται επίσης από ιατρικό φόρο. Τι είναι όμως ο ιατρικός φόρος και πώς λειτουργεί;

γνωρίζων Θα ρίξουμε μια πιο βαθιά ματιά στους φόρους Medicare για να δούμε ποιοι είναι. Ας ξεκινήσουμε.

Φορολογείται το Medicare;

Το Medicare δεν είναι φόρος (είναι ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας όπως συζητήθηκε παραπάνω) Οι φόροι Medicare αποτελούν σημαντικό μέρος του Medicare.

Τι είναι ο ιατρικός φόρος;

Οι φόροι Medicare είναι φόροι απασχόλησης που καταβάλλονται από όλους τους εργαζόμενους. και θα αφαιρεθεί αυτόματα από τον μισθό σας.

Χρησιμοποιείται για την πληρωμή για το Μέρος Α του Medicare. Το Μέρος Α του Medicare αναφέρεται γενικά στην κάλυψη για:

 • φροντίδα υγείας στο σπίτι
 • νοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών
 • κατ’ οίκον φροντίδα ασθενών (εννοεί την ενδονοσοκομειακή περίθαλψη που λαμβάνεται σε μια εξειδικευμένη νοσηλευτική μονάδα δεν περιλαμβάνει μακροχρόνια ή ενδονοσοκομειακή περίθαλψη)
 • φροντίδα
 • Εξειδικευμένη συντήρηση νοσηλευτικών εγκαταστάσεων

Οι φόροι που εισπράττονται αντιπροσωπεύουν το 88% των συνολικών εσόδων Medicare Part A, κατά μέσο όρο περίπου 284 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το άλλο 12% προέρχεται από φόρους και άλλα χρήματα από μεταφορές, ασφάλιστρα και τόκους.Αυτό το 12% ισοδυναμεί με περίπου 39 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πώς λειτουργεί ο ιατρικός φόρος;

όπως αναφέρθηκε Οποιοσδήποτε εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες πληρώνει φόρους Medicare βάσει του Νόμου για τις Εισφορές Ομοσπονδιακής Ασφάλισης ή της FICA ή του Νόμου εισφορών για αυτοαπασχολούμενους ή του SECA.

Η FICA απαιτεί από τους εργοδότες να παρακρατούν τους φόρους Κοινωνικής Ασφάλισης και Medicare από τους μισθούς των εργαζομένων.

Η SICA διεκδικεί τους αυτοαπασχολούμενους ως μέρος του φόρου αυτοαπασχόλησης.

Και οι δύο φόροι Κοινωνικής Ασφάλισης και Medicare πηγαίνουν σε ένα καταπιστευματικό ταμείο που ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. άμεση εκμετάλλευση

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τη φορολογία, το Medicare θα κρατείται στο Ταμείο Νοσοκομειακής Ασφάλισης και θα χρησιμοποιείται για το Μέρος Α του Medicare.

Ο υπολογισμός «Φορολογητοί ιατρικοί μισθοί» χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του ποσού που καταβάλλει ένα άτομο σε φόρους Medicare.

Αυτός ο υπολογισμός χρησιμοποιεί όλα τα έξοδά σας. Στη συνέχεια, αφαιρέστε την ασφάλιση υγείας πριν αφαιρέσετε τυχόν φόρους. Αυτές οι εξαιρέσεις περιλαμβάνουν:

 • ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
 • ασφάλεια υγείας
 • κάλυμμα όρασης
 • Λογαριασμός Ταμιευτηρίου Υγείας
 • Οι εργοδότες εισπράττουν φόρους και στη συνέχεια στέλνουν τις εκδόσεις εργοδότη και εργαζομένων στο IRS μέσω ηλεκτρονικών τακτικών καταθέσεων.

για αυτοαπασχολούμενους Οι τρίμηνοι εκτιμώμενοι φόροι αφαιρούνται από τους ελέγχους μισθοδοσίας και όχι από τους ελέγχους του εργοδότη.

ιατρικός φορολογικός συντελεστής

ιατρικός φορολογικός συντελεστής

ενώ γράφω Ο φορολογικός συντελεστής Medicare είναι περίπου 1,45%, τον οποίο θα δείτε στο μισθό σας.

Ο εργοδότης σας θα το αντιστοιχίσει με άλλη συνεισφορά 1,45% συνεισφέροντας 2,9% εκ μέρους σας.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό ισχύει μόνο για άτομα που κερδίζουν λιγότερα από 200.000 $ ετησίως.

Εάν κερδίσετε περισσότερα από 250.000 $ ή περισσότερα και υποβάλετε μαζί τους φόρους σας Θα πρέπει να πληρώσετε πρόσθετους φόρους Medicare.

Αυτό σημαίνει ότι θα αφαιρέσετε άλλο 0,9% από τους μισθούς πάνω από το όριο των ετήσιων αποδοχών.

Το ίδιο είναι 1,45% από εσάς και 1,45% από τον εργοδότη σας. Θα πληρώσετε επιπλέον 0,9% εάν τα κέρδη σας υπερβούν ένα συγκεκριμένο όριο.

Οι αυτοαπασχολούμενοι πληρώνουν περισσότερα για την ασφάλιση υγείας επειδή πρέπει να πληρώσουν τόσο το μερίδιό τους όσο και το μερίδιο του εργοδότη τους.

Αυτό ανέρχεται στο 2,9% που καταβάλλεται από τον αυτοαπασχολούμενο.

Καταβάλλεται ως φόρος αυτοαπασχόλησης και καταβάλλεται μέσω τριμηνιαίων εκτιμώμενων πληρωμών φόρων.

Αν και ο φόρος αυτοαπασχολούμενου Medicare έχει υψηλότερο συντελεστή από αυτόν που βασίζεται στον εργοδότη, Πληρώνεται όμως από μικρότερο μέρος του εισοδήματος, αφού το 92,35% του συνολικού καθαρού εισοδήματος είναι φορολογητέο εισόδημα.

Όταν πρόκειται για τον τρόπο υπολογισμού των φόρων για τους αυτοαπασχολούμενους. Το συγκεκριμένο ποσό βασίζεται στο καθαρό εισόδημα.

Αυτά τα κέρδη υπολογίζονται χρησιμοποιώντας μια φόρμα IRS γνωστή ως Πρόγραμμα SE.

Οι αυτοαπασχολούμενοι και οι υψηλού εισοδήματος πληρώνουν πρόσθετους φόρους Medicare. ίδιο με τον εργοδότη

Ένα επιπλέον 0,9% ισχύει για αποδοχές πάνω από το ετήσιο όριο εισοδήματος αυτοαπασχόλησης. και το ποσό παραμένει ίδιο

ιατρικούς φορολογητέους μισθούς

Όπως όλοι οι εργαζόμενοι στις Ηνωμένες Πολιτείες υπόκεινται σε φόρους Medicare. Όλες οι μορφές εισοδήματος είναι ίδιες, όπως ο τακτικός μισθός. Διακοπές επί πληρωμή, μπόνους, υπερωρίες και φιλοδωρήματα

ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ Αυτό διαφέρει από τους φόρους Κοινωνικής Ασφάλισης όπου πληρώνετε μόνο τα πρώτα 147.000 $ του ετήσιου εισοδήματός σας.

Υπάρχουν ορισμένες φορολογικές εκπτώσεις που δεν περιλαμβάνονται, ενώ άλλες περιλαμβάνονται όταν μιλάμε για μισθούς Medicare.

Ορισμένες κρατήσεις που δεν περιλαμβάνονται στον λογαριασμό σας Medicare περιλαμβάνουν:

 • Συνεισφέρετε σε λογαριασμό ταμιευτηρίου υγείας
 • ασφάλιστρα υγείας

Ορισμένες εκπτώσεις προ φόρων που προστέθηκαν στα ταμεία Medicare Αλλά δεν περιλαμβάνει ομοσπονδιακούς φόρους εισοδήματος, συμπεριλαμβανομένων:

 • Εισφορές λογαριασμού συνταξιοδότησης
 • καταβάλλονται ασφάλιστρα ζωής

τελικές σκέψεις

Αν και το Medicare δεν είναι φόρος Αλλά οι φόροι Medicare πληρώνονται από όλα τα άτομα που εργάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό διασφαλίζει ότι το μεγαλύτερο μέρος του Μέρους Α του Medicare καλύπτεται και επιτρέπει τη λειτουργία βασικών εγκαταστάσεων φροντίδας και την παροχή συνέχειας της περίθαλψης. πολλά που χρειάζονται

Είναι ένας πολύ αναγκαίος φόρος που συμβάλλει στην υγεία και την ευημερία των πιο ευάλωτων πολιτών μας.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *