Διατηρώντας τις γεννήτριές σας ασφαλείς σε υγρές συνθήκες

Οι φορητές γεννήτριες που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά είναι καλοσχεδιασμένα μηχανήματα που αντέχουν φυσικά ή ανθρωπογενή προβλήματα. παρ ‘όλα αυτά Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι πρόκειται για συσκευές που αντιμετωπίζουν υψηλή τάση και λειτουργούν εκτός των ορίων των σπιτιών μας. Γιατί αντιμετωπίζουν κάθε είδους καιρικές συνθήκες. Μπορείτε να ρωτήσετε εάν η γεννήτρια είναι αδιάβροχη.

Η γεννήτρια δεν είναι αδιάβροχη. Αν και ορισμένα μοντέλα διαφημίζονται ως ασφαλή για χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Αλλά οι γεννήτριες που χρησιμοποιούν νερό και ηλεκτρισμό δεν αναμειγνύονται. Εσείς και η γεννήτριά σας κινδυνεύετε να υποστείτε διπλό κακό. Ωστόσο, υπάρχουν βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διασφαλίσετε ότι η γεννήτριά σας λειτουργεί με ασφάλεια σε κακές καιρικές συνθήκες.

Παρέχει βροχερό ή υγρό καιρό πολλούς κινδύνους Όσον αφορά τη λειτουργία της γεννήτριας σας, σε αυτήν την ενότητα θα εξετάσουμε αυτά τα επικίνδυνα σημεία και θα εξερευνήσουμε μερικά απλά βήματα. ισχύει για να εγγυηθεί την ασφάλεια εσάς και της γεννήτριας σας.

Η γεννήτρια είναι αδιάβροχη.

Ασφαλής λειτουργία γεννήτριας σε υγρές συνθήκες

Αν και η επιστήμη και η τεχνολογία έχουν κάνει πολύ δρόμο για να μας παρέχουν ανθεκτικές, ισχυρές και εξαιρετικά αποδοτικές φορητές γεννήτριες, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Αλλά δεν έχουμε βρει ένα μοντέλο που να μπορεί να λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια σε επαφή με το νερό. Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι η γεννήτριά σας λειτουργεί με ασφάλεια και με κορυφαία απόδοση χωρίς περιττούς κινδύνους.

Φορέστε ένα προσωρινό καταφύγιο για τον καιρό. (σκηνή γεννήτριας)

Ένας υπέροχος και εύκολος τρόπος για να προστατεύσετε το νερό από καταιγίδα, χιονοθύελλα ή χιονοθύελλα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα υγρό κάλυμμα. Αυτά τα καλύμματα είναι ειδικά σχεδιασμένα που καλύπτουν επαρκώς τη γεννήτρια σας και την προστατεύουν από τα στοιχεία, ενώ επιτρέπουν στα καυσαέρια να διαφεύγουν ανεμπόδιστα.

Μπορεί να είναι δελεαστικό να καλύψετε το μηχάνημά σας με μουσαμά. Αλλά ο καλός αερισμός είναι απαραίτητος για την ασφαλή λειτουργία της γεννήτριας σας Κάλυμμα σκηνής γεννήτριας GenTent 10k Ένα καλό παράδειγμα και θα καλύπτει γεννήτριες διαφόρων μεγεθών (από 3000w έως 1000w) Οι αντηρίδες και τα στηρίγματα σε αυτόν τον τύπο καλύμματος γεννήτριας διασφαλίζουν ότι τα μέρη της γεννήτριας δεν θα μπλοκάρουν ή δεν θα έρθουν σε επαφή με καυτά μέρη του κινητήρα

Κάλυμμα λειτουργίας Gendent Generator - Universal Kit (Standard, Tan) - Για γεννήτριες ανοιχτού πλαισίου ...

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτών των αυτοσχέδιων κουτιών είναι ότι μπορούν εύκολα να διπλωθούν και να μεταφερθούν εάν χρησιμοποιείτε τη γεννήτρια έξω από το σπίτι σας. Αυτή η λύση είναι ιδιαίτερα βολική για κατασκηνωτές και ιδιοκτήτες οχημάτων αναψυχής. Κάθε φορά που κάμπινγκ σε περιοχή χωρίς ρεύμα Είναι επίσης πολύ εύκολο στην εγκατάσταση.

Σταθερή εγκατάσταση ντουλαπιού γεννήτριας (εγκατάσταση γεννήτριας)

Εάν η γεννήτριά σας λειτουργεί ως μόνιμη επιλογή τροφοδοσίας σε αναμονή Τα ντουλάπια υγρού καιρού μπορεί να μην είναι η πιο αποτελεσματική λύση για εσάς. Μπορεί να εξυπηρετηθείτε καλύτερα κατασκευάζοντας ένα μόνιμο κάλυμμα γεννήτριας ή υπόστεγο για να τοποθετήσετε σωλήνες κάτω από το μηχάνημά σας. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της λύσης είναι Δεν χρειάζεται να το ρυθμίζετε και να το απενεργοποιείτε κάθε φορά που ο καιρός αρχίζει να αλλάζει.

Μπορείτε να φτιάξετε το σπίτι της γεννήτριας σας από διάφορα υλικά. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και το πιο βολικό για εσάς. Τα συστήματα από τούβλα ή κόντρα πλακέ είναι δημοφιλείς επιλογές. Αλλά το κυματοειδές φύλλο χάλυβα θα λειτουργήσει αρκετά καλά.

Το υπόστεγο ή το κλουβί πρέπει να βρίσκεται σε κάποια απόσταση από το σπίτι. Αυτό μειώνει την πιθανότητα να εισέλθει καπνός πίσω στο χώρο διαβίωσής σας. Αυτή μπορεί να είναι μια αρκετά εύκολη δουλειά για όσους ενδιαφέρονται για έργα «φτιάξ’ το μόνος σου». Αλλά μπορείτε πάντα να καλέσετε έναν ειδικό για να χειριστεί την εργασία.

Ακολουθεί ένα υπέροχο βίντεο από το Get My Tips που περιγράφει λεπτομερώς τα βήματα που περιλαμβάνονται σε αυτό το έργο:

Μπορεί να θέλετε να αγοράσετε ένα ερμάριο γεννήτριας που μπορεί να συναρμολογηθεί στο ακίνητό σας όπως αυτό. φορητό ντουλάπι γεννήτριας Κατασκευασμένο από αλουμίνιο με βαφή πούδρας Πολύ ελαφρύ και εύκολο στην αντικατάσταση.

Βεβαιωθείτε ότι η γεννήτρια βρίσκεται σε στεγνή επιφάνεια.

Οποιοδήποτε μηχάνημα ασχολείται με την ηλεκτρική ενέργεια είναι το καλύτερο από το έδαφος. Αυτό ισχύει και για οικιακές συσκευές όπως ψυγεία και πλυντήρια ρούχων. Όταν η γεννήτριά σας τοποθετηθεί στο γυμνό έδαφος Η μονάδα μπορεί να εκτεθεί σε στάσιμο ή ροή νερού. Επειδή το μηχάνημα έρχεται σε επαφή με νερό στο έδαφος.

Η τοποθέτηση ενός κομματιού κόντρα πλακέ κάτω από τη γεννήτρια θα την κρατήσει ασφαλή από τους κινδύνους του λιμνάζοντος νερού. Επιλέξτε κόντρα πλακέ πάχους τουλάχιστον μισής ίντσας. και τοποθετείται σε επίπεδη επιφάνεια με κλίση όχι μεγαλύτερη από 15 μοίρες.Η γεννήτρια πρέπει να είναι αρκετά φαρδιά ώστε να στέκεται και στα τέσσερα σημεία.

Οι περισσότερες σκηνές υγρού καιρού και πλαίσια γεννήτριας διαθέτουν βάση γεννήτριας για την τοποθέτηση της μονάδας σας. Ως εκ τούτου, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να κατασκευάσουν ένα σύστημα προστασίας από τον βρεγμένο καιρό.

Γιατί να μην επιτρέψετε νερό στη γεννήτρια σας;

Μια γεννήτρια έχει σχεδιαστεί για να παράγει ηλεκτρική ενέργεια και να παρέχει αυτήν την ισχύ σε μια πρίζα. Κατά τη διάρκεια βροχής, χιονοθύελλας, χιονοθύελλας και άλλων υγρών καιρικών συνθηκών Η υγρασία μπορεί να εισχωρήσει στη γεννήτρια φωτός. Το νερό μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα που μπορεί να προκαλέσει σπινθήρα και να κάψει τη γεννήτρια σας. δεν κάνουν χρήση

Εκτός από τους κινδύνους για τις μονάδες σας. Διακυβεύεται επίσης η ασφάλειά σας. Η ηλεκτρική ενέργεια είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη όταν το νερό και το ηλεκτρικό ρεύμα επιτρέπεται να αναμειχθούν. Υπάρχουν και μονάδες Διακόπτες κυκλώματος σφάλματος γείωσης (GFCI) Αυτή η κατάσταση είναι εντελώς επικίνδυνη.

Κατά την αποσύνδεση από την πρίζα GFCI, οποιοσδήποτε επιθεωρεί τη γεννήτρια μπορεί να προσδιορίσει την αιτία της δυσλειτουργίας. Προσέξτε να μην αγγίξετε ηλεκτροφόρα μέρη. γιατί θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό στον εαυτό σας

Η γεννήτρια είναι αδιάβροχη.

Οι γεννήτριες δεν πρέπει να βρίσκονται κοντά σε υδάτινα σώματα ή στάσιμα νερά, όπως υδάτινα σώματα, πισίνες και λίμνες, ακόμη και σε ξηρές συνθήκες λειτουργίας. Ποτέ μην χειρίζεστε τη γεννήτρια με βρεγμένα χέρια.

Κατά την επιλογή και τη διαχείριση των καλωδίων που συνδέονται στη γεννήτρια Πρέπει να λάβετε υπόψη την ασφάλεια της χρήσης. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο καλώδια βαρέως τύπου, υψηλής ποιότητας.

Εάν η γεννήτριά σας χρησιμοποιείται για την παροχή εξωτερικής ισχύος Είναι σημαντικό να υπάρχει σωστή καλωδίωση. διακόπτης μεταφοράς μη εγκατεστημενο. Το ποιοτικό σχοινί μπορεί να αντέξει τις ακραίες καιρικές συνθήκες, τη ζέστη και την προσοχή των πλασμάτων.

Μην λειτουργείτε τη γεννήτρια σε εσωτερικούς χώρους.

Οι ηλεκτρικές γεννήτριες παράγουν ηλεκτρική ενέργεια μέσω εσωτερικής καύσης. Και ένα από τα παραπροϊόντα αυτής της αντίδρασης είναι το μονοξείδιο του άνθρακα. Είναι ένα άοσμο, άγευστο και άχρωμο αλλά άκρως επικίνδυνο αέριο που κυκλοφορεί μέσα στα κτίρια χωρίς οι άνθρωποι να αντιληφθούν τίποτα ασυνήθιστο.

Λαμβάνουμε μονοξείδιο του άνθρακα μέσω μερικής οξείδωσης ή καύσης καυσίμων που περιέχουν άνθρακα. Αυτά τα καύσιμα περιλαμβάνουν άνθρακα, πετρέλαιο, ξύλο, κηροζίνη, άνθρακα, φυσικό αέριο, βενζίνη και προπάνιο.

Οι γεννήτριες που διατίθενται στο εμπόριο λειτουργούν με βενζίνη, φυσικό αέριο ή προπάνιο, τα οποία εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία. δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα Ήταν ένα σοβαρό περιστατικό με περισσότερες από 20.000 επισκέψεις στα επείγοντα και όχι μόνο. 400 θάνατοι το χρόνο στην Αμερική.

συμπέρασμα

Χρειαζόμαστε λίγη φροντίδα και καλή αίσθηση για να διατηρήσουμε τη γεννήτρια συντηρημένη με ασφάλεια και ικανοποιητικά. Καιρικά φαινόμενα όπως βροχοπτώσεις και χιονοθύελλες συχνά προκαλούν διακοπές ρεύματος. Προκαλώντας τη χρήση μιας γεννήτριας στην πρώτη θέση

Είναι επίσης αλήθεια ότι τα υγρά καιρικά φαινόμενα όπως αυτό κάνουν τις γεννήτριες που λειτουργούν σε εξωτερικούς χώρους πιο ευαίσθητες. Εκτός από αυτά τα δύο γεγονότα Η σύγχυση επιδεινώνεται επίσης από το γεγονός ότι η χρήση μιας γεννήτριας σπιτιού ή γκαράζ εγκυμονεί σημαντικούς κινδύνους για την υγεία οποιουδήποτε στο σπίτι.

όπως Η γεννήτρια δεν είναι αδιάβροχη.Η πιο αποτελεσματική και αποτελεσματική λύση εδώ είναι να εγκαταστήσετε προστατευτικά μέτρα, όπως μια σκηνή υγρού καιρού ή κάλυμμα γεννήτριας για να διασφαλίσετε ότι η φορητή γεννήτρια λειτουργεί με ασφάλεια.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *