Γιατί οι φλόγες των κεριών τρεμοπαίζουν και καίγονται ανομοιόμορφα

Τα αναμμένα κεριά μπορούν να προσθέσουν ομορφιά σε ένα δωμάτιο. Και όραση και όσφρηση μέχρι να αρχίσει να καίγεται ανομοιόμορφα και να μαζευτεί όλο το κερί στη μία πλευρά. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα με τα κεριά σας. Πρέπει να ξέρετε γιατί συνέβη. για να μπορέσετε να επισκευάσετε το κερί σας. (και διακόσμηση του δωματίου σας)

Το κερί καίει ανομοιόμορφα λόγω ανομοιόμορφων ρευμάτων αέρα που φυσούν τη φλόγα προς μία κατεύθυνση. Το φυτίλι τοποθετείται μακρύτερα και στις δύο πλευρές. και το ακατέργαστο φυτίλι κάνει τη φλόγα να γέρνει. για να έχετε ένα σταθερό έγκαυμα Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει σχέδιο. και η περούκα σας είναι κεντραρισμένη και κομμένη.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε γιατί τα κεριά καίγονται άνισα. Πώς να διορθώσετε αυτή την ανομοιόμορφη καύση; και πώς να αποτρέψετε να συμβεί ξανά

Γιατί το κερί καίγεται τυχαία;

Τι κάνει τα κεριά του τούνελ να καίγονται ανομοιόμορφα;

Τα κεριά είναι πολύ απαλά όταν είναι αναμμένα. Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται να ανάψουν ένα κερί και να το αφήσουν να καεί. όταν ανάβει το κερί Χρειάζεται προσοχή εάν θέλετε η καύση να είναι λαμπερή χωρίς σπατάλη κεριού.

Ας δούμε τον πιο συνηθισμένο τρόπο για να ανάψετε τυχαία κεριά.

Αν το κερί είναι εκτεθειμένο στον αέρα κλιματιστικό ή ανεμιστήρα, η φλόγα θα τρεμοπαίζει και το κερί θα είναι ανομοιόμορφο. Η πλευρά του κεριού που θερμαίνεται από τη φλόγα καίγεται πιο γρήγορα από την πλευρά που ενοχλεί ο άνεμος.

Γιατί το κερί καίγεται τυχαία;

όπως ορίζεται σε αυτό Εθνική Ένωση ΚεριώνΗ αρχική καύση καθορίζει εάν το κερί θα καεί τυχαία κατά τη διάρκεια της ζωής του. Εάν το κερί σας έχει ύψος 2 ίντσες, κάψτε για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σβήσετε.

Βοηθά το κερί να λιώσει ομοιόμορφα σε όλες τις άκρες. Εάν η φλόγα δεν καίει για καθορισμένο χρονικό διάστημα Τα κεριά δεν καίγονται πάντα άνισα. Ωστόσο, υπάρχει μια λύση σε αυτό το πρόβλημα που θα συζητήσω σε άλλη ενότητα.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που κάνει τα κεριά να καίγονται ανομοιόμορφα είναι η κακή ευθυγράμμιση του φυτιλιού. Δεν χρειάζεται ιδιοφυΐα για να ξέρεις πού να τοποθετήσεις το φυτίλι. το κερί θα καεί Αν το φυτίλι ξεκινά από το κέντρο του κεριού και ανεβαίνει και κατεβαίνει προς τα αριστερά. Το κερί σας θα καεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Επομένως, το αριστερό κερί θα καίει περισσότερο από το δεξί. Εκτός κι αν αγοράσετε καθαρά κεριά. Δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβετε εάν η περούκα σας δεν έχει τοποθετηθεί σωστά.

Όπως έχω ήδη αναφέρει Υπάρχει λύση για όλους αυτούς τους λόγους. Παρακαλώ λοιπόν διαβάστε.

Τελικά, ο τελευταίος λόγος που θα δούμε είναι απλός και εύκολα παραβλέπεται. Τα ακατέργαστα φυτίλια μπορεί να κάνουν τα κεριά σας να καίγονται ανομοιόμορφα. και γι’ αυτό

Ένα άκοπο φυτίλι περιέχει πάρα πολύ υγρό κερί. Κάντε το φυτίλι να μοιάζει με μανιτάρι. Αυτό επιβράδυνε τις φλόγες. Το ακατέργαστο φυτίλι είναι πολύ μακρύ γιατί η φλόγα από το κερί θα λιώσει το κερί που βρίσκεται πιο κοντά στο φυτίλι.

Γιατί το κερί καίγεται τυχαία;

Χειρότερο από αυτό Τα τσιπς που προστίθενται σε άκαυστα φυτίλια μπορεί να προκαλέσουν τη δημιουργία άκαυτων σωματιδίων άνθρακα ή αιθάλης γύρω από το δοχείο κεριών σας. Γίνεται κίνδυνος πυρκαγιάς όταν η φλόγα αρχίσει να καίει ασυνήθιστα.

Συμβουλή 1: Μην ανάψετε κερί αν πρέπει να φύγετε από το σπίτι μέσα σε τρεις ώρες. Η πρώτη καύση είναι η πιο σημαντική.

Πώς να διορθώσετε κεριά που καίγονται τυχαία;

Εξετάσαμε τους λόγους. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε μια λεπτομερή επεξεργασία.

Κόψτε την περούκα σας για να κάνετε το έγκαυμα πιο φωτεινό και καθαρό. Το κούρεμα πρέπει να γίνεται κάθε 4 ώρες ψήσιμο. και θα πρέπει να κοπεί σε μήκος 1/4 ίντσας Εάν είστε συλλέκτης κεριών ή χρειάζεστε σωστή φροντίδα κεριών, θα πρέπει να επενδύσετε. ψαλιδάκι περουκών.

EricX Light Candle Wig Brushed Steel Trimmer

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

Εάν το τούνελ είναι πολύ σκληρό Το κόψιμο του φυτιλιού μπορεί να μην είναι πολύ αποτελεσματικό. Και παρακάτω είναι μερικές άλλες μέθοδοι. που μπορείτε να δοκιμάσετε

Το φύλλο αλουμινίου είναι ένας εξαιρετικός αγωγός θερμότητας. Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο Προσθέστε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στο χείλος του δοχείου των κεριών σας. Φροντίστε να καλύψετε τον σχηματισμό αλλά αφήστε αρκετό χώρο για να καεί σωστά το φυτίλι.

Θυμηθείτε ότι το οξυγόνο τροφοδοτεί τη φωτιά. Μην τοποθετείτε λοιπόν το αλουμινόχαρτο πολύ κοντά. Το κερί πρέπει να ανάβει για τουλάχιστον 2 ώρες με την επιφάνεια να παραμένει επίπεδη.

άλλη φορά κερί στο φούρνο. Για να γινει αυτο Αφαιρέστε όλες τις ετικέτες από τα βάζα κεριού και προθερμάνετε το φούρνο στους 175° F. Χρειάζονται μόνο πέντε λεπτά για να λιώσει και να απλωθεί ομοιόμορφα το κερί.

Αφαιρέστε τυχόν περίσσεια κεριού που καλύπτει το φυτίλι. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το δοχείο σε μια σχάρα για να κρυώσει. Αυτή η μέθοδος δεν είναι δημοφιλής με τα κεριά που λιώνουν επειδή απαιτεί μεγάλη προσοχή. Ωστόσο, είναι πιο γρήγορο από τη χρήση αλουμινόχαρτου. Θα πρέπει λοιπόν να το δοκιμάσετε.

Και πάλι, η θέρμανση των κεριών στη σόμπα είναι επικίνδυνη καθώς το δοχείο μπορεί να σπάσει. Και θα χρειαστεί να σκουπίσετε το ζεστό κερί και το ποτήρι από τη σόμπα. Προσδιορίστε αν αξίζει το ρίσκο.

Συμβουλή 2: Εκτός από το τρίμερ περουκών ανυψωτικό κεριών Είναι πολύ εύκολο να σβήσετε τη φλόγα του κεριού. Αυτό θα αποτρέψει το καυτό κερί από το πιτσίλισμα. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν σβήνετε τα κεριά.

AIEVE Πυροσβεστήρας Κεριών, Αξεσουάρ Κεριών  Πυροσβεστήρας  πυροσβεστήρας φυτιλιού με μακριά λαβή, αυτόματη μηχανή πυρόσβεσης κεριών για σβήσιμο κεριών φλόγας, αρωματικά κεριά, αρωματικά κεριά

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

Πώς να αποτρέψετε το κάψιμο των κεριών;

Καταλήξαμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι η σήραγγα δεν είναι μόνο αντιαισθητική. Δημιουργεί όμως και δυσκολίες στο μοντάζ. Δείτε πώς μπορείτε να αποτρέψετε το τυχαίο κάψιμο των κεριών σας.

Κρατήστε τα κεριά μακριά από περιοχές με έντονη κυκλοφορία, ρεύματα ρεύματος και ανοιχτά παράθυρα. Αυτό επιτρέπει στη φλόγα να διατηρεί το σχήμα σταγονιδίων και βοηθά το κερί να λιώσει. Μειώνει επίσης την ανάπτυξη αιθάλης και μούχλας.

αγοράστε πολλά φυτίλια Αυτά καίγονται έντονα και ομοιόμορφα. Μην ανησυχείτε λοιπόν για ανομοιόμορφη καύση. Τα κεριά με τρία φυτίλια είναι πολύ αποτελεσματικά. Αναμφίβολα θα καούν γρήγορα. Αλλά καίγεται ομοιόμορφα κατά τη διάρκεια ζωής του.

Αποφύγετε να καίτε ένα κερί για περισσότερο από 4 ώρες Τα κεριά τείνουν να ζεσταίνονται πολύ. και αν το κερί στη μέση μαλακώσει Το φυτίλι δεν θα μπορεί να μείνει στη θέση του.

Αγοράστε κεριά από αξιόπιστες μάρκες με εξαιρετικές κριτικές. Εάν τα κεριά σας είναι κακής ποιότητας Μπορεί να αντιμετωπίσετε άνισα προβλήματα καύσης. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα κεριά που αγοράσατε από το κατάστημα Ακολουθεί ένα χρήσιμο βίντεο για να ξεκινήσετε να φτιάχνετε τα δικά σας κεριά.

συμπέρασμα

Σε αυτό το άρθρο, εξηγούμε γιατί τα κεριά καίγονται ανομοιόμορφα. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • άκοπο φυτίλι
  • κίνηση του αέρα
  • κακή ποιότητα κεριού

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποτρέψετε και να διορθώσετε το ανομοιόμορφο κάψιμο των κεριών. Το κερί μπορεί να θερμανθεί σε φούρνο ή να καλυφθεί μερικώς με αλουμινόχαρτο για να λιώσει τυχόν περίσσεια κεριού που προκύπτει από τη διάνοιξη σήραγγας.

Μπορείτε να κόβετε το φυτίλι κάθε 4 ώρες χρόνου καύσης για να επιτύχετε την καλύτερη ποιότητα καύσης και άρωμα. για την αποφυγή ανομοιόμορφης καύσης Θα πρέπει να επιλέξετε κεριά με πολλά φυτίλια και να αγοράζετε μόνο από προμηθευτές που είναι γνωστοί για τα καλοφτιαγμένα κεριά τους.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *