Γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζετε τον κατασκευαστή του παραθύρου αντικατάστασής σας

όταν αγοράζετε ένα παράθυρο αντικατάστασης Είναι σημαντικό να ερευνήσετε την εταιρεία που κατασκευάζει τα παράθυρα και να δείτε τι στυλ έχουν. Θα πρέπει να ελέγξετε αν υπάρχει εγκατεστημένη υπηρεσία.

Τα παράθυρά σας παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο στην ενεργειακή απόδοση όσο και στην ομορφιά του σπιτιού σας. Επομένως, η επιλογή παραθύρων με πιστοποίηση ENERGY STAR είναι απαραίτητη για τη μεγιστοποίηση των οφελών.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αντικαταστήσετε τα παράθυρα στο σπίτι σας

κατά την ανακαίνιση ή την αναβάθμιση ενός σπιτιού Τα Windows πρέπει να είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Αυτά δεν προσθέτουν μόνο ομορφιά στο σπίτι σας. αλλά και παρέχει προστασία από τα στοιχεία. και θόρυβος φίλτρου Όλα αυτά συμβάλλουν στη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας.

Η αντικατάσταση των παραθύρων μπορεί να είναι μια μεγάλη επένδυση. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε. προϋπολογισμός Ρυθμίστε το παράθυρο που θέλετε. και υπολογίστε το κόστος

Όταν σκέφτεστε να αντικαταστήσετε τα παράθυρα Θα πρέπει να γίνει ενεργειακός έλεγχος στο σπίτι. όταν το κάνετε αυτό Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντας αλλαγές στο σπίτι σας.

Μόλις έχετε μια καλή ιδέα για τις ανάγκες του παραθύρου σας. Μπορείτε να αρχίσετε να αναζητάτε τα καλύτερα παράθυρα αντικατάστασης για το σπίτι σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε – σύγχρονες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας και κλασικά σχέδια.

Είναι σημαντικό να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με την εγκατάσταση των παραθύρων αντικατάστασης πριν προχωρήσετε. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να προκληθούν διαρροές, αλλοιώσεις και άλλα προβλήματα.

Επίσης, αναζητήστε μια επίστρωση που προστατεύει τα υπάρχοντά σας από τις ακτίνες UV. Αποτρέπει το ξεθώριασμα του χρώματος και βοηθά τα έπιπλα, τις κουρτίνες και τα χαλιά να φαίνονται νεότερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο κατασκευαστής παραθύρων που θα επιλέξετε προσφέρει εγγύηση. Αυτό θα εγγυηθεί προστασία σε περίπτωση προβλημάτων με τα παράθυρά σας στο μέλλον.

1. Κατανοήστε τον προϋπολογισμό σας

Ο προϋπολογισμός είναι ένα σημαντικό βήμα κατά τον σχεδιασμό ενός έργου βελτίωσης σπιτιού. Ιδιαίτερα σημαντικές εργασίες όπως η αλλαγή παραθύρων. Αποφύγετε τον πειρασμό να ξοδέψετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Και αποφύγετε να κάνετε λάθη που μπορούν να περιπλέξουν το έργο.

Αρχικά, καθορίστε πόσα μπορείτε να πληρώσετε για να αντικαταστήσετε τα παράθυρα στο Τορόντο της Καλιφόρνια. Αυτό θα σας δώσει μια εκτίμηση για τα υλικά και την εργασία που απαιτούνται για την εγκατάσταση.

Όταν επιλέγετε πλαίσιο παραθύρου Ο τύπος του πλαισίου που χρησιμοποιείτε μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τόσο το κόστος όσο και την ανθεκτικότητα. Υπάρχουν επιλογές Τόσα πολλά για να διαλέξετε – κουφώματα αλουμινίου, υαλοβάμβακα, σύνθετα υλικά, βινύλιο και παραδοσιακό ξύλο είναι μόνο λίγα – όλα με τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Μόλις κατανοήσετε τα διάφορα υλικά και στυλ που είναι διαθέσιμα, ήρθε η ώρα να κάνετε μια τοπική εκτίμηση. Κατασκευαστές παραθύρων αντικατάστασης Manitoba στην περιοχή σας Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε το ακριβές ποσό για κάθε στυλ και αντικείμενο. Κάνει τον προϋπολογισμό πολύ πιο εύκολο.

Τέλος, είναι σημαντικό να συγκρίνετε την εγγύηση κάθε κατασκευαστή παραθύρων. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιοι κατασκευαστές παραθύρων είναι πιθανό να σταθούν πίσω από τα προϊόντα τους μακροπρόθεσμα. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η εγγύησή σας καλύπτει εξαρτήματα όπως απογύμνωση καιρού και αντικατάσταση γυαλιού, εάν υπάρχει.

2. Γνωρίστε τις ανάγκες σας

όταν αγοράζετε ένα εφεδρικό ποτήρι Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις ανάγκες σας. που περιλαμβάνει τον προϋπολογισμό Απαραίτητα υλικά και την επίδραση του καιρού στα υπάρχοντα κουφώματα σας;

Οι προτιμήσεις σχεδίασης των παραθύρων σας θα εξαρτηθούν από την αρχιτεκτονική του σπιτιού σας και το περιβάλλον του τοπίου. Για παράδειγμα, ένα σπίτι σε στιλ Νέας Αγγλίας μπορεί να επωφεληθεί από τα παραδοσιακά παράθυρα διπλής ανάρτησης. Ενώ τα σύγχρονα σπίτια μπορεί να προτιμούν τα σύγχρονα παράθυρα, δεν είναι.

Μόλις καταλάβετε τις ανάγκες σας Μπορείτε να αρχίσετε να ψάχνετε για τους καλύτερους κατασκευαστές παραθύρων. Αναζητήστε επωνυμίες που προσφέρουν ανώτερα προϊόντα που πληρούν ή υπερβαίνουν τα πρότυπα απόδοσης του κλάδου. Αυτό περιλαμβάνει πιστοποιήσεις από οργανισμούς όπως η American Association of Manufacturers (AAMA) και το National Fenestration Rating Council (NFRC).

όταν αγοράζετε ανταλλακτικά παράθυρα Ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η εγγύηση. Η επιπλέον δαπάνη για ένα προϊόν με εγγύηση κατασκευαστή θα αποδώσει μακροπρόθεσμα. Επειδή αυτά τα προϊόντα παρέχουν προστασία σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Κατά την επιλογή ενός παραθύρου Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι: σετ φύλλων, σετ ενθέτων και σετ σφεντόνας. και σετ full frame Τα σετ υαλοπινάκων παρέχουν παλαιότερα κουφώματα παραθύρων με κινητά μέρη. ενώ τα ανταλλακτικά θα τοποθετηθούν απευθείας στο υπάρχον πλαίσιο. Η αντικατάσταση πλήρους πλαισίου είναι πιο ακριβή. Αλλά μπορεί να είναι απαραίτητο εάν το παλιό σας πλαίσιο χρειάζεται πλήρη ανακατασκευή.

3. Γνωρίστε τις επιλογές σας.

Όταν σκέφτεστε να αντικαταστήσετε τα παράθυρα στο σπίτι σας Είναι σημαντικό να γνωρίζετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Οι αποφάσεις σας μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην αισθητική σας. εξοικονόμησης ενέργειας και συντήρηση των νέων σας παραθύρων

Κατά την επιλογή υλικού πλαισίου παραθύρου, στυλ και πακέτο απόδοσης Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το ξύλινο πλαίσιο είναι μια δημοφιλής επιλογή για μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο, το σύνθετο πλαίσιο παραθύρων έχει γίνει πιο συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια. Πρέπει επίσης να αποφασίσετε τι τύπο γυαλιού θέλετε – γυαλί με αργό ή γυαλί τριπλής ταινίας.

κατά την εγκατάσταση των Windows Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την περιοχή στην οποία θα εκτεθείτε και την ποσότητα του ηλιακού φωτός που θα λάβει. Τα δωμάτια με δυτικό προσανατολισμό λαμβάνουν περισσότερο άμεσο φως από τα δωμάτια με ανατολική όψη. Επομένως, η επένδυση σε παράθυρα που εμποδίζουν την υπεριώδη ακτινοβολία είναι ευεργετική.

Τα ανταλλακτικά σας παράθυρα θα πρέπει να είναι σχεδιασμένα ώστε να συμβάλλουν στη μείωση του κόστους ενέργειας και συντήρησης. Τα αναποτελεσματικά παράθυρα μπορεί να είναι σπατάλη χρημάτων επιτρέποντας τη διαρροή αέρα. ανεπιθύμητη ζέστη ή κρύο και υπερφόρτωση των συστημάτων θέρμανσης και ψύξης.

όταν κάνετε μεγάλες επενδύσεις Είναι σημαντικό να βρείτε έναν κατασκευαστή που παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας. Θα πρέπει να έχουν ένα εντυπωσιακό ιστορικό θετικών κριτικών πελατών και να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εγγύηση τόσο για επιλεγμένα είδη όσο και για την εγκατάσταση.

Για να έχετε τις καλύτερες επιλογές παραθύρων για το σπίτι σας και τον προϋπολογισμό σας. Η καλύτερη προσέγγιση είναι να μιλήσετε με πολλές τοπικές εταιρείες για τις σειρές προϊόντων τους και τις δυνατότητες εγκατάστασης. όταν το κάνετε αυτό Θα μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το ποια επιλογή παραθύρων είναι η καλύτερη τόσο για το σπίτι όσο και για τον προϋπολογισμό σας. Επιπλέον, πολλοί κατασκευαστές παραθύρων έχουν εκθεσιακό χώρο κοντά σας. όπου μπορείτε να συναντηθείτε απευθείας με έναν εκπρόσωπο και να εξερευνήσετε επιλογές προϊόντων

4. Γνωρίστε τον κατασκευαστή των παραθύρων σας.

κατά την αντικατάσταση παραθύρων στο σπίτι Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιος το έκανε. Αυτό θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την ποιότητα και τη ζήτηση του προϊόντος εάν ταιριάζει με την κατοικία σας ή όχι.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες κατασκευαστή σχετικά με τα πρωτότυπα έγγραφα που συνοδεύουν το σπίτι σας όταν αγοράσατε τα παράθυρά σας. ανάλογα με τον τύπο του παραθύρου Αυτό περιλαμβάνει ετικέτες παραθύρων. Έγγραφα Εγγύησης παραλαβή και μερικές φορές αναφέρει σχετικά με τις εκπτώσεις φόρου εξοικονόμησης ενέργειας.

Πολλά από τα παράθυρα έχουν αυτοκόλλητα από το National Fenestration Rating Council (NFRC), τα οποία βαθμολογούν την ενεργειακή τους απόδοση για τον συντελεστή ηλιακού θερμικού τους κέρδους. Ορατή διαπερατότητα και παράγοντας U Αυτές οι μετρήσεις μετρούν πόσο καλά ένα παράθυρο εμποδίζει τη μεταφορά θερμότητας.

πριν αποφασίσετε για την αντικατάσταση των παραθύρων Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ενεργειακό εμπειρογνώμονα για περαιτέρω διευκρίνιση σχετικά με το τι σημαίνει. Μπορούν να σας πουν πώς η βαθμολογία ισχύος του τρέχοντος παραθύρου σας συγκρίνεται με άλλες επιλογές στην αγορά. και θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν θα το αλλάξετε ή όχι.

Ένας άλλος τρόπος για να εντοπίσετε ποιος κατασκεύασε τα παράθυρά σας είναι να ελέγξετε το πλαίσιο και τον ιμάντα για αυτοκόλλητα έγκρισης από οργανισμούς όπως η American Association of Architectural Manufacturers (AAMA) ή το North American Insulating Glass Manufacturers Institute (NAMI). ) Αυτές οι ομάδες έχουν αυστηρά πρότυπα που απαιτούν από τους κατασκευαστές μέλη να είναι πιστοποιημένοι.

Οι ετικέτες AAMA και NAMI συχνά περιλαμβάνουν έναν μακρύ κωδικό για να προσδιορίσετε ποιος κατασκεύασε τα παράθυρά σας. Αλλά μερικές φορές δεν υπάρχει. Εάν δεν βρείτε κανένα σύμβολο ψάξτε για άλλα σημάδια Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε το όνομα και τη μάρκα του κατασκευαστή.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τον κατασκευαστή παραθύρων για την αντικατάσταση παραθύρων. όταν το κάνετε αυτό Θα είστε σίγουροι ότι το σπίτι σας διαθέτει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας από αξιόπιστους προμηθευτές. Επιλέξτε εγκαταστάτες παραθύρων όπως ο Brian Bemler, οι οποίοι είναι γνωστοί για την εξαιρετική δεξιοτεχνία τους και πάντα την εξυπηρέτηση πελατών. Αν θέλετε τα καλύτερα αποτελέσματα

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *