Βελτίωση του ύπνου επιλέγοντας το κατάλληλο στρώμα

αν έχετε πρόβλημα με τον ύπνοΤο να πετάς όλη τη νύχτα ή να ξυπνάς κουρασμένος μπορεί να είναι η κύρια αιτία που σκάει το στρώμα σου.

Αφού αποφασίσετε, ήρθε η ώρα για ένα νέο στρώμα Το επόμενο πρόβλημα είναι πώς να επιλέξετε ένα κατάλληλο στρώμα. Με τόσες πολλές επιλογές στα ηλεκτρονικά καταστήματα. σουπερμάρκετ και στρώμα κατά παραγγελία Είναι δύσκολο να ξέρεις ποιο θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς καλύτερα.

Η πρώτη επιλογή είναι να ερευνήσετε όλους τους διαφορετικούς τύπους και στη συνέχεια να επισκεφτείτε το τοπικό σας κατάστημα στρωμάτων για να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές. Για παράδειγμα, εάν ζείτε στην περιοχή Orange County και σκέφτεστε να αγοράσετε ένα προσαρμοσμένο στρώμα. Μπορείτε να το βρείτε εύκολα. Τα καλύτερα καταστήματα προσαρμοσμένων στρωμάτων στο Orange County κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο

Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στη μεγάλη ποικιλία επιλογών στρώματος στην αγορά. Έτσι μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα πώς να επιλέξετε το κατάλληλο στρώμα για τις ανάγκες σας. ας δούμε

Βασικά χαρακτηριστικά του στρώματος

Ακόμη και το να γνωρίζετε τι χρειάζεστε σε ένα στρώμα μπορεί να είναι δύσκολο γιατί είναι μια ατομική αγορά. Εστιάστε στις προτεραιότητές σας όταν ερευνάτε και αξιολογείτε επιλογές.

υποστήριξη

Η στήριξη του στρώματος βοηθά στην πρόληψη της παραμόρφωσης της σπονδυλικής στήλης και της ενόχλησης στο κάτω μέρος της πλάτης. Κάθε τύπος στρώματος (ελατήριο, αφρός μνήμης, λατέξ και υβριδικό) μπορεί να καλύψει επαρκώς τις ανάγκες υποστήριξής σας.Ωστόσο, ο ύπνος σε ένα στρώμα είναι σημαντικός για τον καθορισμό του εάν ένα στρώμα είναι αρκετά σταθερό για τις ανάγκες σας.

θερμοκρασία

Είναι εκπληκτικό πόσο πέφτει η θερμοκρασία του σώματός σας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η υπερβολική ζέστη και ο ιδρώτας δυσκολεύουν πολλούς ανθρώπους να ξεκουραστούν και να κοιμηθούν. Τα κρεβάτια που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τον αερισμό σε όλο το σώμα δημιουργούν ένα δροσερό, χαλαρωτικό περιβάλλον. Επιλέξτε ένα στρώμα με ελατήρια με φαρδύ σχέδιο ελατηρίου ή ένα κρεβάτι λάτεξ με αέρινο επάνω μέρος.

διαχωρισμός κίνησης

Για όσους παρασύρονται ή ενοχλούνται από τις δραστηριότητες του συντρόφου τους. Η απομόνωση της κίνησης είναι σημαντική. Τόσο το λατέξ όσο και ο αφρός μνήμης μειώνουν σημαντικά την κίνηση του ατόμου στην άλλη πλευρά του κρεβατιού. Το υλικό απορροφά την πίεση και τους κραδασμούς και μειώνει τα κύματα τη νύχτα.

αλλεργία

Το φυσικό λατέξ είναι ένα εξαιρετικό υλικό λόγω των αντιβακτηριδιακών ιδιοτήτων του. Τα ακάρεα της σκόνης και η μούχλα δεν μπορούν να ζήσουν στον αφρό μνήμης. Για αλλεργικούς Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα στρώμα που είναι κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά και υφάσματα.

προσωπικός

Υπάρχει επίσης η επιλογή προσαρμοσμένων στρωμάτων, με αυτόν τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια ποικιλία επιλογών. προκαθορισμένο Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ένα κάλυμμα. Διαφορετικές επιλογές σταθερότητας, ύψους και σχεδίασης Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το στρώμα σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

διαφορετικά είδη

στρωματέξ

Τα παραδοσιακά στρώματα με ελατήρια είναι συχνά η πιο οικονομική και αξιόπιστη επιλογή. Το ύφασμα αποτελείται από μια δομή κατασκευασμένη από αλληλοσυνδεόμενα μεταλλικά πηνία. Ο σκοπός ενός στρώματος αέρα είναι να ασκεί ίση και αντίθετη δύναμη με το στρώμα. Αυτό είναι το μυστικό για τη μοναδική αίσθηση του στρώματος.

άφρολεξ μνήμης

Τα στρώματα Memory Foam είναι δημοφιλή επειδή υποστηρίζουν το μοναδικό σχήμα του σώματός σας ενώ κατανέμουν ομοιόμορφα το βάρος σας.Το υλικό αφρού μνήμης προσαρμόζεται στο σώμα και τη στάση του ύπνου όταν διεγείρεται από τη θερμότητα του σώματος. όταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι Το στρώμα θα επιστρέψει σε μια φυσική θέση κατάκλισης.

κόμμι

Οι περισσότεροι πελάτες περιγράφουν το λάτεξ ως μαλακό και ευαίσθητο, χωρίς αναπήδηση, κατασκευασμένο από φυσικό λατέξ ή ενώσεις λατέξ. Μπορείτε να αναζητήσετε ένα στρώμα λατέξ με το σωστό απαλό/σφιχτό. που συνδυάζει πολλαπλά στρώματα καουτσούκ με ισχυρό πυρήνα στήριξης

μείγμα

τα προηγούμενα χρόνια Τα υβριδικά στρώματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Συνδυάζει έναν εσωτερικό πυρήνα ελατηρίου με άλλους τύπους επένδυσης, όπως αφρό μνήμης, λατέξ ή μαξιλαροθήκη. Το λάτεξ και ο αφρός μνήμης μπορούν να συμπεριληφθούν στις επόμενες επαναλήψεις.

θέση ύπνου

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η θέση ύπνου που θέλετε όταν επιλέγετε το πιο άνετο στρώμα για εσάς. διάφορες μελέτες Αυτά έχουν αποδειχθεί ότι είναι τα καλύτερα στρώματα για κάθε θέση ύπνου:

  • μαξιλάρι ενίσχυσης: Συνιστάται η χρήση στρώματος από αφρό μνήμης. Στρώμα λατέξ ή σύνθετο στρώμα γιατί έχει στήριξη και μαξιλάρια
  • έγκυος γυναίκα: Αν κοιμάσαι αργά Ένα σταθερό στρώμα με ελατήριο ή στρώμα λατέξ είναι το καλύτερο.
  • μαξιλάρι πλάτης: Το υβριδικό στρώμα αποφεύγει τα σημεία πίεσης του πόνου στην πλάτη και παρέχει στήριξη στη σπονδυλική στήλη. ανταπόκριση στο βάρος σχήμα και μαξιλάρι

συμπέρασμα

Γιατί η άνεση ύπνου είναι προσωπική και σχετική. Δεν υπάρχει «καλύτερο» στρώμα, κάτι που είναι μέρος του λόγου για τον οποίο η αγορά ενός στρώματος μπορεί να είναι μια τέτοια πρόκληση. Αφιερώστε το χρόνο σας για να αποφασίσετε μεταξύ αγοράς στο κατάστημα και online. Επισκεφτείτε κριτικές, συγκρίσεις και οδηγούς πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα στρώμα. Πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα και προμηθευτές προσφέρουν δοκιμαστικές περιόδους, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε το στρώμα πριν το αγοράσετε.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *